Widać koniec remontu
Wprawdzie dzisiaj panowie zamiast wykańczać robotę walczą cały dzień z uruchomieniem ogrzewania podłogowego bo coś nie działa
Ale część biała prawie skończona - zostały jeszcze drobne prace wykończeniowe, ale urządzenia już wszystkie zamontowali
Bardzo mi się podoba

Tylko na razie jest nieznośne echo kiedy powynosili swoje graty i już bym chciała trochę tam zagracić po swojemu
W części żółtej zostało trochę więcej wykończeniówki a najgorzej że umówiony cykliniarz dzwonił dzisiaj że złamał rękę i nie przyjedzie. Skąd ja teraz nagle wytrzasnę innego cykliniarza?
Ekipa wyniesie się w środę-czwartek i zostanie już tylko do cyklinowania podłoga drewniana i wykończeniówka dla mojego TZta czyli skończenie belek i parapetów, renowacja drzwi itp. Dopiero też zaczynam się rozglądać za wyposażeniem typu wieszaki na ręczniki, papier toaletowy, lustra, itp. bo zostawiliśmy to na koniec żeby się dopasować jak już łazienka będzie gotowa. No i też dopiero dzisiaj zamówiliśmy szkło fusingowane do wnęk, więc na efekt końcowy przyjdzie jeszcze trochę poczekać

Ale już bliżej niż dalej
Mam fotki takiego stanu surowego, ale chyba nie będę już wstawiać, co?
Myślę że wstawię fotki dopiero jak będzie już wszystko wykończone
Morelowa, prognozy wietrznej pogody na ten tydzień się sprawdzają - strasznie dzisiaj u nas wieje
Net mi się rwie...