Tytek -Lumpek Po Amputacji Bardzo Dziękujemy :) foto

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 04, 2013 12:26 Re: Tytek czyli 6+7 +5 rezydenci i tymczasy .Pitulinek ['] :

Witaj Gretta :D

czekam na tel. od Ewy ,jedziemy do hurtu czy nie :roll: jak nie to dupa blada :roll:
jedziemy :D
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon lis 04, 2013 13:21 Re: Tytek czyli 6+7 +5 rezydenci i tymczasy .Pitulinek ['] :

Dzień dobry na cały tydzień.Od 9 rano do teraz byłam w poradni. Niestety ręka jeszcze 4 tygodnie w gipsie.Ja się załamałam.Nie zrasta się.
Dzieciaki cudo.
2 listopada minęło 13 lat od śmierci mojej psicy Muzy.Byłam na Jej grobie,zapaliłam znicz.Serce mnie boli gdy o Niej myślę.Była niepowtarzalna.
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Pon lis 04, 2013 15:10 Re: Tytek czyli 6+7 +5 rezydenci i tymczasy .Pitulinek ['] :

muza_51 ,ja też dłuższy czas miałam problemy z ręką ,przeszło ,chociaż dalej krzywa i pobolewa.
Nic juz nie będę z nią robiła ,może u ciebie też będzie ok.
Czego ci życzę z całego serca :ok:

Zakupy zrobione 293 zł wydane :crying: efekty zapewne będą w kuwecie .
Głowa mi pęka ,brzuch boli ,3 dzień... :|
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lis 04, 2013 15:23 Re: Tytek czyli 6+7 +5 rezydenci i tymczasy .Pitulinek ['] :

Trudno ale za to ile kocich brzuszków będzie pełnych :D
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon lis 04, 2013 16:17 Re: Tytek czyli 6+7 +5 rezydenci i tymczasy .Pitulinek ['] :

Ewa L. pisze:Trudno ale za to ile kocich brzuszków będzie pełnych :D

trudno się z tym nie zgodzić :wink:
miała bym za to buty i kurtkę i jeszcze by zostało :ryk: tylko czy taka sama była by radość :?: :roll:
Czaruś właśnie mi dziękuje ugniatając buzię i ssąc usta :lol: ślini się przy tym obrzydliwie .
Nie chce mi się iść do pracy :oops: jeden dzień przerwy i już mam lenia na grzbiecie :oops:

Lykłam tabletki na głowę i brzuszek i jest lepiej ,teraz nawet bym coś zjadła . :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lis 04, 2013 18:35 Re: Tytek czyli 6+7 +5 rezydenci i tymczasy .Pitulinek ['] :

dorcia44 pisze:
Ewa L. pisze:Trudno ale za to ile kocich brzuszków będzie pełnych :D

trudno się z tym nie zgodzić :wink:
miała bym za to buty i kurtkę i jeszcze by zostało :ryk: tylko czy taka sama była by radość :?: :roll:
Czaruś właśnie mi dziękuje ugniatając buzię i ssąc usta :lol: ślini się przy tym obrzydliwie .
Nie chce mi się iść do pracy :oops: jeden dzień przerwy i już mam lenia na grzbiecie :oops:

Lykłam tabletki na głowę i brzuszek i jest lepiej ,teraz nawet bym coś zjadła . :wink:

Dorciu to może wszamaj jakąś puszeczkę :P Tzn. zawartość :mrgreen:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon lis 04, 2013 20:40 Re: Tytek czyli 6+7 +5 rezydenci i tymczasy .Pitulinek ['] :

Dorciu - jak tam ? Lepiej?
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon lis 04, 2013 20:43 Re: Tytek czyli 6+7 +5 rezydenci i tymczasy .Pitulinek ['] :

puszeczke?posolić popieprzyć i za okno wy..... :mrgreen: zaraz do doku ,jeszcze wpadne do sklepu kupić coś dla gada bo on kocich nie lubi :twisted: i do pracy idzie z serkiem i ryżem :ryk: i mo,e się to dla mnie źle skończyć :wink:
Jak wrócę z pracy w teł nie wiele zdzialam :kotek:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lis 04, 2013 22:48 Re: Tytek czyli 6+7 +5 rezydenci i tymczasy .Pitulinek ['] :

Dorotko , koty to jedzą i jakie żwawe są :mrgreen: Sama się zastanawiam , czy by tak nie przejść na taką dietę :wink:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon lis 04, 2013 23:51 Re: Tytek czyli 6+7 +5 rezydenci i tymczasy .Pitulinek ['] :

Jestem ,dobrze że dwunożny śmierdziel uprzedził mnie że gotując ryż spalił garnek ,ryż ,uświnił wszystko a w domu smród nie do wytrzymania :twisted:
Gar ma nawet spaloną rączkę ,nadaje się do wyciepania :evil:
Zamknął drzwi od pokoju ,a w kuchni otworzył okno ,na szczęście .

Właśnie Gucio dostał po ryju ,próbował dosiąść Poli :twisted: dorasta :roll:
Rysiu przysparza mi zmartwień ,naumiał się wchodzić na regał i tam szaleje :|
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lis 04, 2013 23:59 Re: Tytek czyli 6+7 +5 rezydenci i tymczasy .Pitulinek ['] :

Czyli wszystko w normie . Filip nie da obie przetłumaczyć , że to w ścianie to gwóźdź a nie mucha . Siedzi pod tym w skrzeczy . :roll: Po ryju dostaje regularnie i nic mu to nie daje do myślenia . :mrgreen:

barbarados

Post » Wto lis 05, 2013 0:14 Re: Tytek czyli 6+7 +5 rezydenci i tymczasy .Pitulinek ['] :

idę już sobie ,oczka się zamykają :oops: a jeszcze trzeba wyro posłać :mrgreen:
dobrej nocy :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lis 05, 2013 0:22 Re: Tytek czyli 6+7 +5 rezydenci i tymczasy .Pitulinek ['] :

Dobranoc :1luvu:

barbarados

Post » Wto lis 05, 2013 9:02 Re: Tytek czyli 6+7 +5 rezydenci i tymczasy .Pitulinek ['] :

Witam :kotek: usypiam na siedząco ,ale łóżko jeszcze nie zasłane 8)
To co wyczyniają te maluchy ,zwłaszcza najmłodsze czyli moje cyce to mozna porównać tylko do trojaczków z zeszłego roku .
Piekło i Szatany ,wszystko zwalą ,wszystko rozpirzą ,wszędzie wlezą ,sieją strach i zniszczenie :twisted:
Rezydenci zaczynają się chować :ryk:
Ja za to muszę pilnować nóg ,ułamek sekundy i już jestem użarta :twisted: w dodatku gnój rzuca się między stopy w czasie kiedy np,. idę . :strach: trzeba bardzo pilnować się co by mu nie przykopać :roll:
Przychodzi czas odpoczynku i czarny zamienia się w oseska ,cyc do possania musi być.
Wtedy molestuje mnie lub psice.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

wczorajsze szaleństwo ..
Obrazek
raczej konieczność :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lis 05, 2013 10:03 Re: Tytek czyli 6+7 +5 rezydenci i tymczasy .Pitulinek ['] :

dorcia44 pisze:Witam kochani ,zaczynam nową setuchnę ,nie wiem którą :roll: ,byle szczęśliwa :ok:
Zapraszam was serdecznie :1luvu:
Bez Was by mnie tu nie było :oops:

Zdjęcia moich dzieciaków wstawię jak tylko będe miała więcej czasu .
Obiecuję.
Tymczasów również .
Lumpek lepiej ,nie chciał jeść ,karmiłam na siłę ,teraz juz wsuwa :ok:
Boli go nóżka ,podciąga wysoko do góry :cry:
Na amputacje mówią jeszcze zawcześnie ,ale ile mozna patrzec na jego ból :cry:
Rysio Brysio dokazuje ,czuje się ok.
Bamboszek ,gorzej ,oczka bolą :cry: myslę że przejadę się z nim do weta ,na samych kroplach nie da rady :cry:
Gucinek ok.
Zdzira jak to Zdzira ,je nadal na żądanie .

Dzis oba oseski odrobaczyłam Milbemaxem.
Przedwczoraj odrobaczyłam cały dom.

Pitulinek vel Miluś nadal walczy ,problem z jedzeniem ,trzeba karmić siłą .Zjada ociupinkę .
Musi jeść ,nie ma pomiłuj ,na kolana ,trzymamy i strzykawką do pysia ,nawet co godzinę .!
Żeby chociaż 20 ml. conva zjadł.!
Basia ma nielada zadanie .

Miałam po niego jechac ,tylko czy w tym stanie nie dobiła bym go :?: :cry:

Szykuje się do pracy ,nie chce mi się :oops: jestem wypompowana .
Za duzo się dzieje ,za dużo nerw ...

Zakupy w hurtowni zrobiłam ,wydałam prawie 200zł .
Kupiłam maluchom 2 myszki z kocimiętką ,te które tak uwielbiają :wink:

kontynuacja wątku viewtopic.php?f=1&t=154741

ObrazekObrazek

Widzisz Dorciu i o to mi chodziło - dzięki temu nadal masz pekiny. :ok:
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]