rozwija się .... i to jest też sygnał, że jest lepiej
operacja .... jak sama powiedziałaś .... obserwować bardzo uważnie .... tzw. "wyczuć" moment .... też byc gotowym na ten moment zarowno mentalnie jak i finansowo .... w tym wypadku zmiana równa się szybka reakcja .....
Zdjęć Bizonka nigdy za dużo.Dziś widać,że czuje się doskonale,a i główeczka wydaje się bardziej proporcjonalna do ciałka.Mam nadzieję,że ze wzrostem przy udziale leków te proporcje dojdą do normy,ale droga ciężka to też wiem. Dużo zdrowia Bizonku i cierpliwośći Weroniko!
Wszystkim tymczsowiczom znalezienia dobrych domków,rezydentom kochających opiekunów,bezdomniaczkom zawsze pełnych misek i ciepłych budek w Dniu Kota serdecznie życzę
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Wszystkim tymczsowiczom znalezienia dobrych domków,rezydentom kochających opiekunów,bezdomniaczkom zawsze pełnych misek i ciepłych budek w Dniu Kota serdecznie życzę
śpi kociak po szczepieniach , a ja dziś odebrałam leki rozważone on farmaceutki, która zadeklarowała swoją pomoc w rozważaniu laków za darmo Odwdzięczymy się Pani jakąś dobrą kawą i czekoladkami Albo damy Pani kota w czekoladzie