Moderator: Moderatorzy
marysienka pisze:Jeszcze poprosze dodatkowo 2 szt nr 20 /( czyli razem bede miala 3 szt). Koszt 30 zl doliczam do ogolnej sumy przelewu
marysienka pisze:marysienka pisze:Jeszcze poprosze dodatkowo 2 szt nr 20 /( czyli razem bede miala 3 szt). Koszt 30 zl doliczam do ogolnej sumy przelewu
Oj cos mi sie zla ikonka powyzej wstawila![]()
Czy wyslalas mi rowniez te dodatkowe wisiorki j.w. bo nie odznaczone ( sa nadal trzy do sprzedania)![]()
Jeszcze sie zapytam o bransoletki Nr 18 - jakie sa szerokieCzy ich dl. jest z zameczkiem
Czy wisiorki Nr 22 to kolorowe to emalia
Rezerwuje je rowniez do czasu odpowiedzi
marysienka pisze:Poprosze Nr 8 (mam taki w innych kolorach - pokazalam corce kolezanki i sie spodobal) i nr 22 x 2
![]()
Bransoletki Nr 18 troszke waskie..Czekam na moja paczke to bede mogla jeszcze cos pokazac i moze kupi cos wiecej![]()
Jeszcze mam pytanie jaka jest szerokosc i dl. kamienia w nr 1, 2 i 15
marysienka pisze:Ja tak sobie na "raty" kupuje i ciagle czekam na paczke co by w naturze sprawdzic pierscionek Nr 15.
Teraz sie chcialam zapytac o bransoletke Nr 16 - o grubosc w przyblizeniu ? Widze, ze ona ma regulowana dl, a moze sie myleCzy 19 cm jest dl. calkowita
Luna53 pisze:Doszla paczuszka, doszla![]()
W calosci i bez celnika![]()
Wszystko sliczne, fajniejsze niz na zdjeciach![]()
Dobry pomysl z papierkami - otwierasz jak cukierka, podniecona jak pchla bo nie wiesz co w srodku i nagle .... ohhhhh, jupi, ale fajne![]()
Szkoda mi tylko ze pierscionki male-no, ale zrobia innych uszczesliwionych, pojda na prezenty
![]()
Serdecznie dziekuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości