podziękować wszystkim, którzy oddali swój głosik na nie

oraz
złożyć gratulacje dla wszystkich startujących - moi drodzy w tym konkursie nie ma przegranych !!! Wszystkie koty są piękne !!!
Moderator: Moderatorzy
Ewa L. pisze:A ja mam propozycję na temat listopadowego konkursu - może kocie brzuszki
iwaka pisze:Ewa L. pisze:A ja mam propozycję na temat listopadowego konkursu - może kocie brzuszki
kofam![]()
![]()
bardzo kocie brzuszki
![]()
![]()
isabell36 pisze:iwaka pisze:Ewa L. pisze:A ja mam propozycję na temat listopadowego konkursu - może kocie brzuszki
kofam![]()
![]()
bardzo kocie brzuszki
![]()
![]()
ja też![]()
ale niech KITA wybiera - może da się namówić
Ewa L. pisze:Oczywiście że wybór należy do Kity - to tylko taka skromna propozycja
isabell36 pisze:Ewa L. pisze:Oczywiście że wybór należy do Kity - to tylko taka skromna propozycja
wiem Ewuś - pomogę Ci ją namawiać
isabell36 pisze:Ewa L. pisze:Oczywiście że wybór należy do Kity - to tylko taka skromna propozycja
wiem Ewuś - pomogę Ci ją namawiać
basidrak20 pisze:Ja też jestem za brzuszkiemtylko musze kliknąć póki jeszcze w ciąży
isabell36 pisze:basidrak20 pisze:Ja też jestem za brzuszkiemtylko musze kliknąć póki jeszcze w ciąży
pewnie - dawaj focię ciężarnego brzuszka jeszcze przed wyborami - chcemy zobaczyć
Mireczko, czy Ty mnie zawsze musisz wydać![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości