Wituś we własnym domku-Wituś umarł :( [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 29, 2013 13:33 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

kropkaXL pisze:Obrazek
:1luvu: :1luvu: Teraz już tak będziesz miał codziennie :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto paź 29, 2013 16:59 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Monia-on i u mnie tak miał, bo pchał się do człowieka pierwszy, a że mizianki i jedzonko kocha nade wszystko, to po najedzeniu miział się i miział i miział..... :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro paź 30, 2013 19:24 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Własnie jestem po dłuugiej rozmowie z Kasią-mamą Miszki-mniód na moje serducho! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zuzanka juz coraz lepsze stosunki ma z Misiem(tak Domek nazywa Miszkę :D )-jeszcze nie ma wspólnej zabawy, ale coraz bliżej sa ze sobą-odległość się zmniejsza :lol: .
Zuzik juz się odobraziła na pancię i znów pozwala się brać na raczki i całować-strasznie się cieszę, bo Państwo mądrzy-wiedzą, że Zuzance nalezy sie teraz więcej uwagi, więcej przytulanek.
Matko-jakim cudem tak mi się znów udało znaleźć taki dom?????-to chyba nagroda za to, że mając tyle ogonków , nie zostawiłam Miaszki bez pomocy!
To dom, gdzie koty wita się buziaczkami i noszeniem na rękach, to dom, gdzie kotom wolno lizać z talerza Państwa, to dom, gdzie kot rozwala się w łóżku, gdzie wolno mu wchodzić wszędzie!!!!
Matko bosko-sklonować!!!!!!!!!!

I mało tego !-okazuje się,że z Kasią mamy wiele wspólnego, nawet muzykę kochamy tę samą!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro paź 30, 2013 19:38 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Wspaniałe wieści. :1luvu:

A Kasie to fajne dziewuchy są :mrgreen:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro paź 30, 2013 19:46 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Nooo! :lol:
Witus mi sie posmarkał, podajemy uodparniacz i atecortin do noska-to dobry chłopaczek :1luvu: :1luvu: -ucieka, ale przydybany daje sobie zrobic wszystko!
On własciwie tylko je, spi i chce byc głaskany-cichuteńki, spokojny, gruchający kocina.
Po niedzieli znów do weta, trzeba znów mu te uszyny pooglądać -grom wie co w nich jest-nie bolą, a wydzielina jest, chyba go swędzi to, bo zadrapał sie w uszko. Nie widać żadnych ognisk w srodku, wydzieliny tez nie jest szczególnie duzo-ot brudny wacik i tyle-nic nie chlupie w uszkach, nic nie boli....
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro paź 30, 2013 20:53 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Czekamy na nowe zdjęcia Witusia :)) Gdzie jesteś domku? :kotek:

Irmina SM

Od: Wto sty 22, 2013 12:06

Post » Czw paź 31, 2013 6:43 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Wituś słabo współpracuje-to kot stacjonarny-z łóżka schodzi tylko do jedzenia i do kuwety.Cały dzień leży, bawi się, myje-na łóżku

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Czw paź 31, 2013 8:26 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Słodki jest :1luvu: I te skarpeteczki cudne ma :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt lis 01, 2013 16:52 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

i ogólnie biało-burasek :oops: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie lis 03, 2013 6:43 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

To sobie podskoczymy od rana-może ktoś zajrzy??
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lis 03, 2013 10:30 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Zaglądamy i :ok: :ok: :ok: trzymamy za Witusiowe zdrówko!
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie lis 03, 2013 10:54 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Dzięki Elu, że jesteś!

Witunio własnie wtrząchnął podwójną porcję mielonego serducha-brzuch ma jak beczka, a teraz tradycyjnie leży i myje łapki i pyszczek :D
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lis 03, 2013 14:38 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Beatka musiała usunąć ogłoszenia Miszki, bo jakas baba zaczeła sie chandryczyć, że regulamin wymaga, by usuwać nieaktualne ogłoszenia-ciągle były o niego zapytania!
Próbowałam namawiać ludzi na Witusia, na inne koty z Miau, ale bezskutecznie.....

W związku z brakiem zainteresowania Witusiem :( :( :( , Beatka usunęła ogłoszenie z Mazowieckiego i Warszawy, a zrobiła mu ogłoszenie na Gdańsk-może tu go ktoś wypatrzy?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie lis 03, 2013 18:16 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Hop Witusiu :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie lis 03, 2013 18:40 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Dzięki Kasiu, że zaglądasz!!!
Sylwia-też dziękuję!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]