Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Blodka pisze:Wielce Szanowna Antonino. Naszedł mnie pewien dylemat i rozważam wystosowanie prośby do Twojej szanownej osoby, abyś udzieliła mi konsultacji w niżej wymienionej kwestii: Siekaczami swymi uczyniłem kolosalne spustoszenie w bibliografii oraz zwojach , tudzież w notatkach charakteryzujących się pomniejszą wartością materialną swojej właścicielki. Uczyń mi tę uprzejmość i podziel się ze mną swym-mniemam w swej ocenie iż bogatym - doświadczeniem i podpowiedz mi, dokąd się udać, aby nie doznać obustronnego odbiorczego uszkodzenia narządu słuchu dla średniej arytmetycznej 1,2,3 kHz dla ucha lewego i ucha prawego wyrażonej w odpowiednim przedziale decybeli? Z poważaniem i ukłonami -Lamar .
![]()
![]()
![]()
![]()
Blodka pisze:No jakaś taka moda. Ale fajne to na swój sposób![]()
Bo ja sobie nie wyobrażam żeby pisać za ciućmę w taki sposób przykładowo: Wielce Szanowna Antonino. Naszedł mnie pewien dylemat i rozważam wystosowanie prośby do Twojej szanownej osoby, abyś udzieliła mi konsultacji w niżej wymienionej kwestii: Siekaczami swymi uczyniłem kolosalne spustoszenie w bibliografii oraz zwojach , tudzież w notatkach charakteryzujących się pomniejszą wartością materialną swojej właścicielki. Uczyń mi tę uprzejmość i podziel się ze mną swym-mniemam w swej ocenie iż bogatym - doświadczeniem i podpowiedz mi, dokąd się udać, aby nie doznać obustronnego odbiorczego uszkodzenia narządu słuchu dla średniej arytmetycznej 1,2,3 kHz dla ucha lewego i ucha prawego wyrażonej w odpowiednim przedziale decybeli? Z poważaniem i ukłonami -Lamar .
![]()
![]()
![]()
![]()
Spilett pisze:Blodka pisze:No jakaś taka moda. Ale fajne to na swój sposób![]()
Bo ja sobie nie wyobrażam żeby pisać za ciućmę w taki sposób przykładowo: Wielce Szanowna Antonino. Naszedł mnie pewien dylemat i rozważam wystosowanie prośby do Twojej szanownej osoby, abyś udzieliła mi konsultacji w niżej wymienionej kwestii: Siekaczami swymi uczyniłem kolosalne spustoszenie w bibliografii oraz zwojach , tudzież w notatkach charakteryzujących się pomniejszą wartością materialną swojej właścicielki. Uczyń mi tę uprzejmość i podziel się ze mną swym-mniemam w swej ocenie iż bogatym - doświadczeniem i podpowiedz mi, dokąd się udać, aby nie doznać obustronnego odbiorczego uszkodzenia narządu słuchu dla średniej arytmetycznej 1,2,3 kHz dla ucha lewego i ucha prawego wyrażonej w odpowiednim przedziale decybeli? Z poważaniem i ukłonami -Lamar .
![]()
![]()
![]()
![]()
Zacne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 49 gości