Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 29, 2013 11:20 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- kanapowe życie wewnętr

8O
A może Lal jest trójjajeczny???
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto paź 29, 2013 13:00 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- kanapowe życie wewnętr

kotkins pisze:Pierwszy raz widzę ,zeby kastrat- Felek póki nie pozbawiliśmy go jajek czasem zgwałcił jakiś kocyk bądź Melona. Po odjajczeniuz aprzestał tego procederu.
W sumie nam nie przeszkadza, jest dosyć śmieszne.
Życie erotyczne Lalisława.

Stary do ostatniego dnia życia (!) co jakiś czas gwałcił moją rękę (jajek został pozbawiony, mając mniej więcej rok). Ale nie „na rozanielonego”, tylko „na brutala”, z pokrzykiwaniem i łapaniem zębami :lol:

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Wto paź 29, 2013 19:28 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- kanapowe życie wewnętr

kotkins pisze:Prowadzi udept wszelkich poduszek, kocyków i miękkich przedmiotów- z miną rozanieloną i nieobecną. Tak nas to zastanowiło z Małżem ,że aż podnieśliśmy delikwenta i przewróciliśy kołami do góry.
I co? I kocie przyrodzenie na wierzchu.
Lal się tam ...hmm..onanizuje??? :mrgreen:

Kotkins, czy słowo TAKT jest Ci znane?? :lol:
Ja taktownie odwracam wzrok, gdy Miś raz na parę dni dosiada Joża i... czeka... czeka... czeka... na trzęsienie ziemi chyba...
I zawsze mu wtedy cichutko powtarzam: tak, Misiulku, właśnie tak wyginęły mamuty.
Aniada

Post » Wto paź 29, 2013 19:58 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- kanapowe życie wewnętr

kotkins pisze:Lalek to udeptywacz.
Prowadzi udept wszelkich poduszek, kocyków i miękkich przedmiotów- z miną rozanieloną i nieobecną.

no właśnie, tak jak mówi Floxanna, koty to się nie kochają nieco bardziej brutalnie? - z gryzieniem w kark samiczki itd.?

nie jest tak, że Lalek po prostu z miną rozanieloną gniecie, bo mu się karmienie przypomina itd.?
u nas Królewna bardzo uwodzicielsko wtedy mruży oczy, mruczy i gniecie... :)
Ostatnio edytowano Wto paź 29, 2013 20:01 przez Anneke_, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

Anneke_

Od: Czw mar 28, 2013 15:24

Post » Wto paź 29, 2013 20:00 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- kanapowe życie wewnętr

...a ja myślałam ,że przyszedł Mamut do Mamutowej i pyta:
- Heee...?
A ona mu na to
- Eeeee....

Chyba nie znam prehistorii.
Albo się nie znam na kastratowym seksie??

Jestem dumna z MK.
Dziś w ulubionym Tok-u usłyszałam sondaż z warszawskiego liceum -zadano pytanie "Kto to był Tadeusz Mazowiecki?"
Odpowiedzi były przerażające -"Nie wiem" ," Ktoś z tej...noo...drugiej wojny światowej..."
NIKT nie wiedział.

Wpadłam do pokoju MK i zapytałam jak wyżej.
Odpowiedź była prawidłowa i pełna:)))
I komentarz do tego "pewnie pytali tych z mat-fizu"... :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto paź 29, 2013 20:22 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- kanapowe życie wewnętr

Tak - ci z mat-fiu to jełopy są :D
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto paź 29, 2013 20:32 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- kanapowe życie wewnętr

Yyy...Aniado , ja rozumiem- Joż.
Ale żeby kocyk???
W dodatku różowny amelczyny albo fjoletowny lalkowy...

Siem mje nje czepiajcie, se udepcem mojego kocysia jak bendam chciał!
Laluś I Waleczny Udeptywacz, kot fjoletowny

Lalek to tak w ogóle sama słodycz:)
I gdyby jeszcze nie był taki niecierpliwy.
I tak to jest cudo.

Udeptuje kocyk właśnie...

kotkins

Post » Wto paź 29, 2013 20:58 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- kanapowe życie wewnętr

Udeptuje jak mamusię, żeby mleczka dała ;)
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto paź 29, 2013 22:39 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- kanapowe życie wewnętr

Obrazek

Dobrze, ze Lal nie bierze się za Melona ;)

floxanna

Post » Wto paź 29, 2013 23:02 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- kanapowe życie wewnętr

To się nazywa zdrowy sen...chyba ,że za sekundę pies wstanie i zje kota:)!

kotkins

Post » Wto paź 29, 2013 23:46 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- kanapowe życie wewnętr

kotkins pisze:To się nazywa zdrowy sen...chyba ,że za sekundę pies wstanie i zje kota:)!

A może on się już pogodził z realiami i wie, że nic nie zdziała? ;)

floxanna

Post » Śro paź 30, 2013 0:43 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- kanapowe życie wewnętr

kotkinsie, koty czasem nawet odpoczywając , lubią sobie to i owo powietrzyć :mrgreen: :mrgreen:

Udeptywanie przednimi łapkami , to wspomnienie dzieciństwa, a błogość , zwiazana ze ssaniem mamusi , także może skutkować owym wietrzeniem. Natomiast udeptywanie tylnymi , coś podobnego do filmiku , to właśnie jest TO :mrgreen:
Mój Facet :ryk: , kastrowany w wieku 8 mies, robił tak całe swoje długie życie - kocyk , dziecięca pieluszka i heja . I wcale nie wiedział , po co to robi. Jakiś taki odruch przetrwany 8O

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro paź 30, 2013 2:17 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- kanapowe życie wewnętr

Mam Wtorka 5 mies., prawie 6. Buro-biały. Kochany.
I rudego 2,5-3 lata. Bardzo proludzki, tylko woli być panem na włościach. Domy tylko z sensem. Zresztą właśnie wyczytałam, że dziewczyny z Jokota mają zgłoszenie pary 4 mies. rudy i tri, wyrzucone z domu, poniewierają się w nieciekawych warunkach.
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Śro paź 30, 2013 7:50 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- kanapowe życie wewnętr

A czy ja moge prosić na maila gotowca? Znaczy się zdjęcie kota + opis krótki. To jest moja znajoma z pracy. Kot jest dla mamy, której odeszła kotka ( tri ). I kot ma być jakikolwiek byle nie tri. Na co odeszła NIE WIEM. w jakim wieku tez nie. Moja znajoma jest rozsądna - kota tyż ma......ale zabezpieczonych okien nie. Na moje oko to taki dom, co bedzie kota kochal, ale moze wymagać douczenia.
Tak czy siak - kiedy opowiadam, tak tak mamy masę kotów.....to jest tak w pustkę. Kiedy wysyłam konkret, to co innego.....
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro paź 30, 2013 9:39 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- kanapowe życie wewnętr

Bardzo przepraszam, czy w tym wątku można kląć?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

[poprzednia][następna]