TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 29, 2013 4:03 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilką miałam zapytanie o kociaki , a pytanie brzmiało :
Pani :Czy ma pani kociaki
Ja: Tak
Pani : a jakie
Ja: Mamy Baltazarka i tu o nim opowiadam , że jest już 2 razy zaczepiony i odrobaczony , że już coraz bardziej ufa człowiekowi , pani słucha ....
Pani : No a persiaczki pani ma ?
Ja: Przez chwilkę zamilknęłam , ale po chwili odesłałam ją do hodowli lub aby szukała w ogł gdzie pisze ze pers jest do adopcji .
Pani : A ja myślałam że i takie ma pani
Już ma dość ludzkiej głupoty :evil: :roll:

Justa - ja najpierw się strasznie wkurzam w środku, ale potem to mi nawet brak takich...
inteligentnych inaczej. Trudno o dobry dom dla każdego kota, ale wierzcie mi dla kota w typie , to już szczególnie trudniej o normalnych ludzi 8O 8O 8O
To co ja widziałam w e-mailach można by śmiało wydrukować w formie książeczki rozrywkowej.

Trzymajcie się.

No i niech Miko [*] bryka za TM :(
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Wto paź 29, 2013 13:21 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

:ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro paź 30, 2013 18:03 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

:roll:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Śro paź 30, 2013 21:48 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Dziś byliśmy u weta z Szłapusiem na wycięciu zębów :cry: , jest bardzo słabiutki :cry: , miał też pobraną krew ....

Martwi mnie bardzo Noemi , wieczorem jak wróciłam do domu to Noemcie boli brzuch :cry: , dałam jej nospe .

A Maksio sie przeziębił mocno , ma bolesne gardło i jest na antybiotyku i w sobotę nastąpmy :(

A też dziś mieliśmy dzień dobroci dla zwierząt bo od Reni i jej córki mamy puszku butchersy dla psów :1luvu: , a od pani z Katowic mięsko po które była Miko-bs :1luvu: I paczka od AgaS1987 :1luvu: , ale jej nie moge otwożyć bo koci terroryści ja okupują :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro paź 30, 2013 23:22 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Wincenty wyjadający sianko królikom :wink:

Obrazek

Maxio i Fibi odpoczywają po szalonej zabawie :D

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro paź 30, 2013 23:27 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Szłapeńku dzielny dziadeczku dochodź do siebie szybciutko :ok: :ok: :ok:
Jak bardzo musiały go te zębolki boleć :(

:ok: :ok: :ok: za wszystkie chorowitki.

Szkoda że nie wiedziałam, że Magda będzie jechała po mięsko. Zabrała bym do pracy parę rzeczy dla Ciebie, bo przejeżdżała koło mnie.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Czw paź 31, 2013 20:00 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

phantasmagori pisze:Szłapeńku dzielny dziadeczku dochodź do siebie szybciutko :ok: :ok: :ok:
Jak bardzo musiały go te zębolki boleć :(

:ok: :ok: :ok: za wszystkie chorowitki.

Szkoda że nie wiedziałam, że Magda będzie jechała po mięsko. Zabrała bym do pracy parę rzeczy dla Ciebie, bo przejeżdżała koło mnie.

Oj i to bardzo musiał cierpieć :cry: a ze nie pozwolił sobie do paszczy zajrzeć to było ciężko stwierdzić jaki jest stan , ale juz teraz jest po usunięciu wielu zębów , wieczorem to mi tak dał popalić bo kto to widział tak głodzić kota :wink: że sosik to ja se mogę zjeść a nie kotu dać , ale dziś juz nadrabia zaległości no i wyniki sa ok , jak ja sie ciesze :piwa: Szłapuś śmiga jak prawie nówka :wink: , nawet miał obcięte pazurki :) , oczywiście wszystko jest na kreske :(

Noemncia dziś czuje sie już lepiej :lol: , dostaje na poprawę układu pokarmowego Noemi dostaje Epato , Bartuś tez go dostaje .

Bona znów zaczyna mi ufać , moja mała królewna :lol:

Musze bardzo mocno zacząć oszczędzać pampersy "6" :cry: , bo "4" mamy dzięki Stowarzyszeniu Cichy Kąt :1luvu: skąd pochodzi Bartuś , gdyby nie oni to i Bartuś nie miał by pampersów ...

A mam też niusa :twisted: jeden z naszych tymczasów ma szanse na dom :lol: , ale aby nie zapeszać nie puszcze pary do puki adopcja nie będzie sfinalizowana , choć można stawiać które to zwierze :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw paź 31, 2013 20:16 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

:mrgreen:

Trzymam mocno :ok: :ok: :ok:

Cieszę się, że u chorowitków lepiej :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pt lis 01, 2013 19:45 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Dziś jest taki smutny dzień , dzień wspomnień o tych które odeszły za TM , A odeszły Miko [*], Śnieżka [*] , Wenus [*], Ogonek [*] i to tylko w tym roku , a te które dokarmiałam , zabite na drodze, przez choroby [*][*][*]
A dawniej Eustaszek [*], Ozzi [*], Tenorek [*], Malwinka [*], Reza [*], Petunia [*], Szila [*], Pedruś [*], Tarunia [*], Myszunia [*], Maluszki [*][*][*]
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt lis 01, 2013 20:19 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

A dziś będąc na cmentarzu u rodziców jak szłam jeszcze zapalić znicz do innych to mijałam grób z nazwiskiem Wincenty Kot i tak mi sie skojarzyło z moim kotem Wincentym :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt lis 01, 2013 20:32 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

ten dzień dzisiejszy to taki smutno -gorzko- odświętny jest.
Żal i ludzi i zwierzaków, które odeszły...
ale to tak już w życiu jest, jedni odchodzą, inni przychodzą...
za życie :ok:

izydorka

Post » Pt lis 01, 2013 20:56 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

I Emi, Marcelek, Krecik, Lusia...
Obrazek
Dla nich wszystkich.
Taki dzień zadumy... smutny...
Też wspominałam swoje zwierzaczki za TM. I się popłakałam i się uśmiechnęłam też.
Czy tam coś jest, czy niczego niema, ich już nie boli i to jest najważniejsze :)

Wincenty Kot :) Ciekawe czy lubił koty :wink: [i] i dla niego.

Przypomniała mi się historia mojej koleżanki, której mama znosiła do domu koty i te potrzebujące pomocy i nie.
W pewnym momencie koleżanka musiała powiedzieć stop i była umowa, żadnego więcej kota w domu, jeśli nie jest to absolutnie konieczne.
Gdzieś pół roku później, mama poznała fajnego faceta o nazwisku Kot :D
Usiadła z Basią przy stole i mówi: "Córka, ja ci obiecałam, że żadnego więcej kota w domu, ale może dla tego zrobimy wyjątek?" :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pt lis 01, 2013 21:27 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

:mrgreen:

izydorka

Post » Sob lis 02, 2013 20:06 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

Zaglądamy :ok:
Co tam u Mrusiów dobrego słychać?
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Nie lis 03, 2013 0:36 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII PAMPERSY NA CITO rozm 6 POMOCY ...

izydorka pisze:ten dzień dzisiejszy to taki smutno -gorzko- odświętny jest.
Żal i ludzi i zwierzaków, które odeszły...
ale to tak już w życiu jest, jedni odchodzą, inni przychodzą...
za życie :ok:

... za życie , by było i nie kończyło sie cierpieniem , tylko gasło spokojnie i bez bólu ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]