Znasz KOTA SIMONA? Poznaj Simki - Przytulanki - są NOWE :)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon paź 28, 2013 15:00 Re: Znasz KOTA SIMONA? Poznaj Simki - Przytulanki - są NOWE

Fajerko kwadratowy kot-poducha jest Twoja :) właśnie wróciłam do domu (miałam małą obsuwę, bo Kaj się pochorował po zabiegu i musieliśmy zostać kilka dni dłużej w Warszawie), zabieram się za robotę.

A_na, super że Aniołek tak się podoba (mam do niego WIELKI sentyment, bo powstał jako pierwszy i już miałam nie oddać ;)) Uszyje się podobny :) Wezmę się za niego na dniach.

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Pon paź 28, 2013 17:58 Re: Znasz KOTA SIMONA? Poznaj Simki - Przytulanki - są NOWE

Co tu jest wolnego do wzięcia? 8)

kciuk

Od: Sob kwi 12, 2008 20:11

Post » Pon paź 28, 2013 20:13 Re: Znasz KOTA SIMONA? Poznaj Simki - Przytulanki - są NOWE

na już te dwa:
Czerwony Diablik
Obrazek Obrazek

Duża Simkowa poducha
cena startowa będzie od 40zł.
wymiary: najszersze miejsca (razem z ogonem) 42/37cm
wypełnienie z kulek z włókna poliestrowego. Zszywana maszynowo, pyszczek haftowany ręcznie.
Obrazek Obrazek

oraz kto co sobie zażyczy ;)
choć wykonanie zamówienia w odroczonym terminie
w planach 7go listopada najeżdżam Warszawę i jak czas pozwoli dokonuje najazdu również na sklep z materiałami i przywożę sobie zapas do pracy :) tym razem mam nadzieję, że uda się w różnych kolorach :) i przenoszę się na Pchli Targ, gdzie będzie można sobie wybierać :)

Aia

Post » Pon paź 28, 2013 20:23 Re: Znasz KOTA SIMONA? Poznaj Simki - Przytulanki - są NOWE

A w tym miejscu chciałabym oznajmić, że Kaj jest już po sanacji paszczy. Czuje się dobrze, choć trochę problemów było.

Chciałabym OGROMNIE podziękować WSZYSTKIM OSOBOM, które zakupiły moje Stworki, przyczyniając się do pomocy w sfinansowaniu zabiegu - bez Was było by mi bardzo ciężko to opłacić.
Całościowa kwota, obejmująca zabieg, badania, leki oraz dojazd - wyniosła 553zł.
Za niezwykłą hojność i wielkie serca okazane Kajowi po stokroć Wam DZIĘKUJĘ :1luvu:

Czasami nie jest łatwo być opiekunem zwierzęcia... ale jak miło jest teraz, leżąc na kanapie, móc się do Niego przytulić i słuchać jak pochrapuje z zadowoleniem :)

w linkach rozliczenie (zapłacone w tym miesiącu)
http://imageshack.us/a/img822/9079/13x6.jpg dojazd do W-wy (bez opłaty za przewóz psa - całe szczęście :)) + bilet ZTM 20-min, tj 3,4zł
http://imageshack.us/a/img708/4600/xl4x.jpg sanacja + antybiotyk i kroplówka + antybiotyk
http://imageshack.us/a/img69/245/h7le.jpg leki (na stałe przyjmowane + awaryjne)
85zł za wcześniejszy komplet badań (nie mam rachunku) - zdane na piąteczkę :) http://imageshack.us/a/img547/3276/02hk.jpg

Kaj prezentuje również (od-)now(-ion-)ą klawiaturkę :mrgreen:
Obrazek Obrazek - aktualnie :P
Obrazek Obrazek - przed

teraz pozostaje pozbierać pieniążki na preparat przeciw osadzaniu się kamienia nazębnego, by zapobiec powtórce powyższego :ok:

Aia

Post » Śro paź 30, 2013 11:42 Re: Znasz KOTA SIMONA? Poznaj Simki - Przytulanki - są NOWE

To ja poproszę tę dużą poduchę :)

kciuk

Od: Sob kwi 12, 2008 20:11

Post » Śro paź 30, 2013 19:59 Re: Znasz KOTA SIMONA? Poznaj Simki - Przytulanki - są NOWE

wspaniale :D
już piszę PW

Aia

Post » Pon lis 04, 2013 20:38 Re: Znasz KOTA SIMONA? Poznaj Simki - Przytulanki - są NOWE

Oj ... Już się pogubiłam, czy pisałam czy nie, ale przesyłka doszła. Simki cudne :-) poduchy zaadoptowane przez mojego Kajtusia, co noc śpi na nich w łazience, zatem się podobają ;-) bardzo się cieszę, że u Kaja wszystko dobrze :-) pozdrawiamy cieplutko!

fifi2005

Od: Nie sie 26, 2012 18:28

Post » Wto lis 05, 2013 13:29 Re: Znasz KOTA SIMONA? Poznaj Simki - Przytulanki - są NOWE

fifi, pisałaś w innym wątku. Przeczytałam.. i zapomniałam odpisać :oops:
Jestem super szczęśliwa, że Simki się podobają i podwójnie, że posłania zostaly zaakceptowane i są używane! :D

Aia

Post » Sob gru 14, 2013 19:35 Re: Znasz KOTA SIMONA? Poznaj Simki - Przytulanki

Opinia mocno spóźniona ale...

bryloczki rewelacyjne. Córcia się bardzo ucieszyła i ja też dumnie go noszę przy plecaku. Młoda przypieła od razu do szkolnego plecaka z kotkiem.

Poducha wygląda też bosko ale jeszcze nie testowana do tulenia bo czeka aż ją Mikołaj zabierze :-)

fajerka

Od: Nie paź 20, 2013 11:55

[poprzednia]