Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołuje

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob paź 26, 2013 20:24 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

kobito masz nerwy ze stali :) . Pierwszy raz słyszę że przy aborcji kotka mogłaby nie przeżyć ? W sumie każdy zabieg w narkozie jest ryzykiem, ale żeby tylko 50 procent dawać przy sterylce.
Ostatnio edytowano Sob paź 26, 2013 20:27 przez Kropkaa, łącznie edytowano 1 raz

Kropkaa

Od: Pon sie 20, 2012 22:23

Post » Sob paź 26, 2013 20:26 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

o kruca :lol:
Ziemniak, biedaku, zamknij, za przeproszeniem pysk, bo chudej doopy szkoda :mrgreen:

Wielkie uff, jeśli chodzi o Kicię Łaziebną.
Poczwórne, a nawet popiątne, skoro aż tak dobrze i wściekle się czuje :twisted:
Umaszczenie piękne a i mina niczego sobie
co do zachowania przy ubieraniu, może kolorystyka wdzianka jej nie podeszła?

Pazurek piękny i pięknie zintegrowany
a na pańci to już w ogóle
pańcia coraz młodsza i atrakcyjniejsza i jak tu nie zazdrościć, no?
czy to nieustający młyno-stress tak zbawiennie wpływa?

Z Sarą gorzej, ale skoro to włóczykij, może musi się wywłóczyć?
staram się być dobrej myśli, chociaż myśli się lęgną :?
dobrze, że aura łaskawa
kciuki zaciskam i w intencji napić się mogę (chociaż modły też mogę zanosić, tudzież trociczki palić)

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Sob paź 26, 2013 20:41 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Łaziebna na zdjęciu wkurzona jak sto diabłów.
Nie ma się co z panny naśmiewać, bo jak by was poubierano w takie kaftaniki wiązane z tyłu, to też by wam miny zrzedły.

Sara miała chyba dość czasu na zaznajomienie się z domostwem, więc mam nadzieję, że to tylko wycieczka krajoznawcza ;-(

Zapomniałam dodać, że Łaziebna urocza i piękne futro ma. Mam podobną rezydentkę, tylko linii nie trzyma jak Łaziebna.

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Sob paź 26, 2013 21:04 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

To pamiątkowy kaftanik po Gabuni.
Nie wiem, z czego mam nerwy, ale znowu Pazurka nie mogę znaleźć. Może jaki dzwonek... Kurde, tu naprawdę nie ma wielu kryjówek, ani na górze, ani na dole.
Może jednak rano już był na świeżym powietrzu? I teraz znowu się wybrał?
Chyba się przyjdzie pociąć. :|

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Sob paź 26, 2013 21:12 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

nie tnij się, bo Junior pracuje po 15 godzin i nie ma komu sprzątać :twisted:

pozytywka

Post » Sob paź 26, 2013 22:36 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Meg, a zachipowane te Twoje kocięta i psięta?
Weź towarzystwo zachipuj na siebie (zdaje się, że da się jeszcze za darmo tylko przy takiej ilości warto się umówić na chipowanie), zawsze będzie to większa pewność że jakby co, to do domu wrócą.
Wierzę, że Sara się znajdzie, nie wiem jak i kiedy ale wróci do domu, do Ciebie. Musi.
Póki co po prostu jej szukajcie w miarę możliwości.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Sob paź 26, 2013 23:24 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Czarek/Pazurek wrócił!!
Na naszych oczach wkroczył okienkiem do domu!!
Dzielny kiciuś.
A tak się tajniaczył, no. Człowiek by dał sobie głowę uciąć, że w ogóle nie schodzi na dół...

Megana

Post » Nie paź 27, 2013 6:22 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

brawo kot!
Taki z niego czajnik, picuś glancuś i czarek, a tu proszę, pokazał pazurek.
Se wyszedł
se wrócił
:mrgreen:

pozytywka

Post » Nie paź 27, 2013 20:39 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Pazurek na razie ma plan doby następujący - wychodzi o nieustalonej godzinie w nocy, nie ma go na śniadaniu o piątej, potem wraca około 9, zjada...
Obrazek

I udaje się na łoże popokosić...
Obrazek

Układa się w rządku, bo porządek musi być...
Obrazek

Albo integruje tylko w męskim towarzystwie.
Obrazek

Potem znika po południu i wraca około północy.
Będzie musiał to zmienić, bo w dzień powszedni nikt mu o 9 rano śniadanka nie poda.

Łaziebna żwawiutka, choć teraz wydaje się, że po prostu nic nie waży.

Innych wieści niestety brak...

Megana

Post » Nie paź 27, 2013 22:20 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

ale jak że nie będzie śniadania o 9.00 dla kotecka 8O stanowczo nalegamy na reorganizację :lol:

kciuki za Łazęgę i głaski dla dzielnej Łaziebnej :D
Obrazek

tinga7

Od: Czw gru 13, 2012 11:14

Post » Pon paź 28, 2013 14:09 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Pojmałam tę kotkę. W sumie mogłam to zrobić w kieszeń - kotka mruczała w weta, nawet kiedy golił jej brzuch do usg.
Czarna, półroczna. Spokojniutka. Na razie.
Obrazek

selenicereus

Od: Wto mar 24, 2009 20:16

Post » Pon paź 28, 2013 21:13 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

No , a gdzie para od Pazurka? Gdzie druga sówka. Kotka Łaziebna mam rozumieć zostaje????????????????? :D :D :D

persiak1

Od: Sob paź 17, 2009 17:04

Post » Pon paź 28, 2013 22:08 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Nie wiem. :(
Nie wiem.

Megana

Post » Wto paź 29, 2013 10:11 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

panna pazurkowna dalej w terenie jednym slowem sie szlaja.
Paskuda jedna.
Wracaj juz panna do domu.
Obrazek Ziva znalazla dom :)

Obrazek

Jeep wywalony na dzialki prosi o pomoc!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... #p10630944

fenek_k

Od: Pt kwi 09, 2010 8:29

[poprzednia][następna]