Magdulka pisze:ale biedne te kicie, nie mają się gdzie schować na tym cmentarzu skoro tak okupują ten domek. Sylwia, nie mam pojęcia kiedy będę w Bielsku (tzn. na 100% będę na Wszystkich Świętych), ale najprawdopodobniej też wcześniej. Jednorazowo mogę przywieść tylko jeden domek, bo więcej się nie zmieści
. Czy te koty są na tyle zgodne, że np. wejdą dwa do domku i będą tam sobie spać czy raczej nie? Wiem, że w niektórych budkach w Białymstoku wjednym domku potrafiło spać kilka kotków i było im wtedy cieplej. Przecież nie postawimy 6-7 budek na cmentarzu dla całego towarzystwa
Magdulka a może napisz do pinokio_, bo może ona będzie wstanie zabrać od Ciebie te kocie budki jak będzie w Białymstoku, ale nie mam pojęcia kiedy się dokładnie wybiera do Białegostoku
nie mam pojęcia na ile te koty są ze sobą zgodne i czy będą siedziały np. po 2 w jednej budce, nie znam tych kotów, ale jak będzie bardzo zimno to pewnie będą siedziały zgodnie w tych budkach
Magdulka ta budka, którą postawiłaś ostatnio na cmentarzu to najmniejsza z tych 3, które zrobiłaś? podaj proszę przybliżone wymiary tych dwóch budek, które chcesz przywieźć na cmentarz, bo pinokio_ chce wiedzieć czy wejdą jej te dwie budki do samochodu