Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Spilett pisze:Się popłakałam przy wierszyku
Spilett pisze:Wiem Inuś, ale ja tak zawsze mam. Nawet powiedzenie Tęczowy Most łamie mi głos, przy biednych kotkach w schronisku ryczę jak bóbr, a jak widzę jakiegoś biedaka chorego to też płakam. Powiedz Dużej, że bardzo ładny wierszyk napisała i te kotki, o których on jest, na pewno są już szczęśliwe...
<znowu płakam...>
MaryLux pisze:Spilett pisze:Wiem Inuś, ale ja tak zawsze mam. Nawet powiedzenie Tęczowy Most łamie mi głos, przy biednych kotkach w schronisku ryczę jak bóbr, a jak widzę jakiegoś biedaka chorego to też płakam. Powiedz Dużej, że bardzo ładny wierszyk napisała i te kotki, o których on jest, na pewno są już szczęśliwe...
<znowu płakam...>
Nie płacz, Ciociu! Lizam Cię w uszko.
Spilett pisze:MaryLux pisze:Spilett pisze:Wiem Inuś, ale ja tak zawsze mam. Nawet powiedzenie Tęczowy Most łamie mi głos, przy biednych kotkach w schronisku ryczę jak bóbr, a jak widzę jakiegoś biedaka chorego to też płakam. Powiedz Dużej, że bardzo ładny wierszyk napisała i te kotki, o których on jest, na pewno są już szczęśliwe...
<znowu płakam...>
Nie płacz, Ciociu! Lizam Cię w uszko.
Dziękuję Inusiu
Spilett pisze:Się popłakałam przy wierszyku
Milena_MK pisze:Spilett pisze:Się popłakałam przy wierszyku
mnie też wzruszył...
Dorota pisze:Piekne...
ula-misia pisze:Milena_MK pisze:Spilett pisze:Się popłakałam przy wierszyku
mnie też wzruszył...
beksy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości