Następna rozprawa dotycząca Wojciecha.L 24.02.2014 o godz.12

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 04, 2013 13:08 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Student i jego dziewczyna byli z Gorlic.
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Pt paź 04, 2013 13:23 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

marysienka pisze:Student i jego dziewczyna byli z Gorlic.

Kamila jest ogólnie z Gorlic ale mieszka w Krakowie bo tam studiuje. Jak się to wszystko wydało z tymi kotami także siedziała w Krakowie.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob paź 05, 2013 22:39 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Ehhh sezon ogórkowy miną, a o tym zwyrodnialcu nadal nic w mediach... Jestem złej myśli...
Nikogo, żadnej stacji, nie obszedł człowiek, podszywający się pod idealnego adoptującego ? A co później tu czytam..nadal chcący zwierze, mino postępowania karnego, ale za pomocą znajomych, rodziny? By je bestialsko zamęczyć? No cholera czego trzeba więcej, by temat w mediach się niósł? Tan ktoś jest chory (nie mylić z brakiem poczytalności), ale jest jeszcze całe otoczenia, które albo pomaga, albo się odcina... I reszta.. ta reszta to ledwo notatka w mediach, ze kogoś takiego kiedyś zatrzymano i do dziś cisza.. człowiek wolny, może działać dalej :roll:
Ehh co tu mówić...
pwpw

Post » Pt paź 18, 2013 0:30 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Nie wiem jak tu trafiłam, ale zaledwie przebrnęłam przez pierwsze strony.. i już znowu pogłębia się we mnie mega ludziowstręt (z góry przepraszam wszystkich PROzwierzęcych..)
Jak tu oddać komuś ukochanego tymczasika.. Zaufać, uwierzyć..

Czemu taki odpad społeczny nie zechce się zmierzyć w prawdziwej walce - z kimś w swoim gatunku, wadze?
Na ringu/macie?
Jest tylko takim słabym odpadem, który woli mniejsze i słabsze życia pozbawić? Jest taki słaby a się za mocnego uważa?
Jak ta jego psychopatyczna mózgownica działa?
Czemu - jak czytałam się 'cieszy swoimi osiągnięciami' - boi się nam pokazać?
Po co to robi i dlaczego?
Sam jest takim małym nieudacznym śmieciem, który się boi z kimś w gatunku ludzkim zmierzyć? Jakiś mały troll, co by sobie z człowiekiem nie dał rady?
Naprawdę brak mi pomysłów..?

Czemu jak ktoś chce się lać - nie pójdzie na trening (karate, aikido, krav maga - tu mozna nieźle oberwać..) Jest mnóstwo sposobów..

Zaznaczę wątek, potem się postaram doczytać resztę..
Obrazek

patis

Od: Śro paź 16, 2013 12:23

Post » Pt paź 25, 2013 19:43 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Ktoś szuka kota do adopcji - koniecznie ze Śląska, najlepiej z okolic ZABRZA.
viewtopic.php?f=13&t=157759
Może to przewrażliwienie, ale jakos na widok nazwy tego miasta sie czerwona lampka zapala...

ultra75

Od: Śro wrz 14, 2011 10:14

Post » Sob paź 26, 2013 5:59 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

ultra75 pisze:Ktoś szuka kota do adopcji - koniecznie ze Śląska, najlepiej z okolic ZABRZA.
viewtopic.php?f=13&t=157759
Może to przewrażliwienie, ale jakos na widok nazwy tego miasta sie czerwona lampka zapala...

Mnie się czerwona lampka zapala na widok punktu 3.
"3. Powinien być zdrowy (bez problemów ze specjalistyczną karmą)".
Jak zachoruje, to co...
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob paź 26, 2013 6:53 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

MalgWroclaw pisze:Mnie się czerwona lampka zapala na widok punktu 3.
"3. Powinien być zdrowy (bez problemów ze specjalistyczną karmą)".
Jak zachoruje, to co...

To może po prostu wtedy będzie go leczył.
Nie każdy chce, tak z założenia, od razu przygarnąć kalekę, czy kota wymagającego specjalistycznej opieki.

mapi_

Od: Wto sie 07, 2012 22:17

Post » Sob paź 26, 2013 9:39 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Jasne, że nie każdy. Trzeba zapytać tę osobę.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob paź 26, 2013 13:34 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Może to być zarówno kwestia kasy jak i przekonań - kogoś nie stać na specjalistyczną karmę (inna rzecz, czy bardziej pomagają takie karmy, czy szkodzą i tylko dorabiają producentów mamiących niedouczonych wetów - patrz np. tutaj), a leczenie w ogóle wyklucza, bo "kto by na kota tyle wydawał" albo po prostu "nie bo nie".

W każdym razie jak komuś brak czasu na poczytanie ogłoszeń, to czy będzie miał czas na opiekę nad kotem i bieganie z nim do weterynarza jak zachoruje?
...

czarnekoty123

Od: Śro wrz 12, 2012 18:34

Post » Nie paź 27, 2013 17:06 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

sprawa studenta z Zabrza ucichła w mediach, ale nie w procesie dochodzeniowym. Obecnie policja i prokurator zamknęli dochodzenia, przygotowano akt oskarżenia i w najbliższym czasie sprawa trafi do sąd.

Niniejszym, jako prezes stowarzyszenia Nadzieja Na Dom, które występuje jako pokrzywdzony i oskarżyciel posiłkowy, pragnę wyrazić swoje wyrazy uznania dla ciężkiej pracy Panów Policjantów z Komendy Miejskiej w Zabrzu, z wydziału prowadzącego sprawę, a także dla pozostałych pracowników Policji w innych miastach, którzy wykonali rzetelną pracę. Czytałam akta sprawy i jestem naprawdę pod wrażeniem szczegółowości, logiki tych materiałów. Brawo !!! :ok:

co do rozprawy poinformuję Was o terminie

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Nie paź 27, 2013 17:13 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Filomen pisze:sprawa studenta z Zabrza ucichła w mediach, ale nie w procesie dochodzeniowym. Obecnie policja i prokurator zamknęli dochodzenia, przygotowano akt oskarżenia i w najbliższym czasie sprawa trafi do sąd.

Niniejszym, jako prezes stowarzyszenia Nadzieja Na Dom, które występuje jako pokrzywdzony i oskarżyciel posiłkowy, pragnę wyrazić swoje wyrazy uznania dla ciężkiej pracy Panów Policjantów z Komendy Miejskiej w Zabrzu, z wydziału prowadzącego sprawę, a także dla pozostałych pracowników Policji w innych miastach, którzy wykonali rzetelną pracę. Czytałam akta sprawy i jestem naprawdę pod wrażeniem szczegółowości, logiki tych materiałów. Brawo !!! :ok:

co do rozprawy poinformuję Was o terminie

Dziekuje.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie paź 27, 2013 20:54 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

I ja też.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Pon paź 28, 2013 3:15 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Dziękuję za informację.

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pon paź 28, 2013 8:25 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Dzięki za info, dajcie znać jak będzie termin rozprawy i gdyby była organizowana jakaś pikieta etc.
Sadysta Zabrza cd http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=160149
Tona karmy dla schroniska !! http://www.youtube.com/watch?v=YMw8lsfOxzU
Obrazek Julian [*] (13.02.14) i Rysia Obrazek Sara [*] 17.09.2013

Ventrue1

Od: Pon mar 04, 2013 20:41

Post » Pon paź 28, 2013 8:50 Re: !OSTRZEŻENIE!Uwaga na studenta Akademii Medycznej-Zabrze

Mam nadzieję, że uda się pikietę zorganizować. Stanę na czubku-czubka by na niej być. Niech ta kreatura wie, że nie będziemy siedzieć cicho. Niech świat się dowie, że będziemy bronić kotów (w tym akurat wypadku) do ostatniej krwi.
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

[poprzednia][następna]