Wątek DO ZAMKNIĘCIA-dziękujemy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 25, 2013 14:39 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- nasze piękne pociechy :-)

lista na pażdziernik -

1.Conan -szukamy dt/ds Obrazek obecnie w lecznicy
-leczenie, zabieg
wątek: viewtopic.php?f=1&t=157274

edit: Conan ma dom : http://kotylion.pl/conan-7-kilo-przerazenia/

2. Piracik Obrazek
dt Mageda
-leczenie/zabieg
wątek zbiorczy: viewtopic.php?f=1&t=152218&p=10159347#p10159347
Ostatnio edytowano Pt paź 25, 2013 15:16 przez Klub Ślepaczkowy, łącznie edytowano 2 razy
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Pt paź 25, 2013 14:54 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- nasze piękne pociechy :-)

Conan ??
Przecież ma dom! Coś się zminiło??
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt paź 25, 2013 15:03 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- nasze piękne pociechy :-)

czytałam , morelciu, tylko prócz wpisu , że ma dom nic nie wiadomo :? -zwykle choc parę słów jest na temat , więc na razie zostawiłam tak, jak było, kiedy trafił na listę -chyba że wiesz cos więcej?

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt paź 25, 2013 15:09 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- nasze piękne pociechy :-)

Nie wiem, skądże :? Myślała, że po prostu przeoczenie..
http://kotylion.pl/conan-7-kilo-przerazenia/
- się oparłam na tym powyżej.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Pt paź 25, 2013 15:13 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- nasze piękne pociechy :-)

siem tyż mogę oprzeć, bo więcej pewnie niczego się nie dowiem -dobra zmieniam, cobys sie nie nerwowała :wink:

alessandra

Post » Pt paź 25, 2013 15:24 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- nasze piękne pociechy :-)

Proszę same ślepki
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pt paź 25, 2013 15:38 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- nasze piękne pociechy :-)

nareszcie mamy piękną kolekcję najwspanialszych kotków-tylko kochać i wybierać do domków :1luvu:
dziękuje Lidziu :D

alessandra

Post » Pt paź 25, 2013 15:55 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- nasze piękne pociechy :-)

pamietajcie proszę że Gucinek tez do adopcji .
Na moje ogłoszenia nikt nie odpowiada ,a to jest kot nad koty ,cudeńko przekochane.
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt paź 25, 2013 16:06 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- nasze piękne pociechy :-)

alessandra pisze:siem tyż mogę oprzeć, bo więcej pewnie niczego się nie dowiem -dobra zmieniam, cobys sie nie nerwowała :wink:

Zasiałaś we mnie wątpliwości, a teraz zmianę na mnie zrzucasz ? :mrgreen:

Ślepaki do wyboru do koloru , jeden jakiś płaski nawet :mrgreen:

Obrazek

morelowa

Post » Pt paź 25, 2013 16:20 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- nasze piękne pociechy :-)

dorcia44 pisze:pamietajcie proszę że Gucinek tez do adopcji .
Na moje ogłoszenia nikt nie odpowiada ,a to jest kot nad koty ,cudeńko przekochane.
Obrazek

dorciu44 a u nas na fb go dawałas ? chyba nie, bo na www tez go nie ma w adopcjach
http://www.japaczesercem.pl/index.php?sLang=pl
- wyślij , prosze na maila ślepaczkowego Gucinka i tekst , to Ewelina lub Sebastian kociaka zamieszczą tam.pacze.sercem@gmail.com

morelowa, a gdzie ty płaskiego widzisz? 8O U lidki02 chyba raczej wszytskie w normie :lol: :wink:

zasiałam niepokój, to i watek podskoczył :mrgreen:

a tak w ogóle ktoś zagląda na www? łapka w góre 8)

alessandra

Post » Pt paź 25, 2013 17:30 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- nasze piękne pociechy :-)

U Lidki :mrgreen: 6 zdj. od dołu , taki czarny, płaski na żółtym tle :lol:

Żadych łapek :twisted: , nigdzie już nie zaglądam - tu mi wystarczy. No, raz zajrzę :D , może się przekonam :?

Obrazek

morelowa

Post » Pt paź 25, 2013 17:37 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- nasze piękne pociechy :-)

alessandra pisze:a tak w ogóle ktoś zagląda na www? łapka w góre 8)

A ja czasem, a co :lol:
Czasem :oops: ale na fejsie na bieżąco jestem :ok:

Wszystkie one piękne :1luvu:
Marzy mi się, żeby i "mój" Homerro wyszedł na prostą i kiedyś pojawił się na Waszych stronach. Niech się tylko w garść weźmie chłopak.
Właśnie od weta wróciliśmy. Kolejne zastrzyki przyjął z bólem (zwłaszcza ta B12 boląca). Ale poprawy nie ma :( Może za wcześnie jeszcze :(
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Sob paź 26, 2013 13:58 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- nasze piękne pociechy :-)

przyznaje się bez bicia, że na miau rzadko zaglądam teraz, ale za to na FB i stronie jestem codziennie :mrgreen:

wszystkie fotki ślepinek cudne :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Nowa_Sztno trzymam kciuki z całych sił! a przy okazji słyszałam że u Zulusa wszystko się poukładało - czekam na fotki
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Wto paź 29, 2013 9:21 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- nasze piękne pociechy :-)

Homer to jest niezły zgrywusek. Wczoraj rano byłam z nim jeszcze w lecznicy. Zdjęli mu ten szew kapciuchowy, ale odbyt był wypadnięty. Żadnej poprawy.
Całe szczęście, popołudniem przyjmował nasz schroniskowy wet (specjalista chirurg). Poszłam tam z nadzieją, bo jeśli ktoś miałby się operacji małego Homerka podjąć, to tylko on.
Poszłam więc do niego, opowiadam jaka jest historia z Homerem, wet. podnosi kotka do góry, zagląda pod ogon i mówi: „ale to nie wygląda wcale tak źle”. No ja zgłupiałam i myślę sobie „przecież mu tyłek cały wypadł”. Wzięłam i ja Homerka na ręce, zaglądam pod ogon, a tam… tyłek wciągnięty :mrgreen:
Homer zgrywusek takiego mi psikusa zrobił, nie wiem jak, że normalnie tyłek miał trochę wypukły, ale nie na wierzchu :lol:
Wet spojrzał na mnie, wiecie… jak na wariatkę jakąś ;)
Tłumaczyłam, że jeszcze rano miał wszystko na wierzchu i nie wiem jak to zrobił.
W każdym razie, dziś mu tyłek znów wypadł (no oczywiście), ale na razie nie ma potrzeby operowania. Na razie trzeba obserwować, smarować maściami, i stosować dietę intestinal (nawet przez 2 miesiące).
Wet obejrzał dokładnie Homerka, i na początku sam był zdziwiony,że przez te niecałe 2 tygodnie kociak tak się zmienił. Nie kręci się już w kółko. Czasami macha głową jeszcze, ale to jak próbuje namierzyć jakiś odgłos. Biega po całym domu, wskakuje na kartony, muszę go pilnować, żeby nie wskakiwał na drzewo, które mam w przedpokoju. Wariat kochany jest :)
I jak każdy mój kot, najbardziej polubił psa - kotów niekoniecznie, nie przeszkadzają mu, ale nie przychodzi się do nich przytulać tak, jak do psa ;)
No sami zobaczcie na zdjęciach i kolejnych filmach jaki z niego słodziak :)

Homer: http://youtu.be/tW6soQ96Qbo

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Wto paź 29, 2013 9:51 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- nasze piękne pociechy :-)

Nowa_Sztno pisze:Homer to jest niezły zgrywusek. Wczoraj rano byłam z nim jeszcze w lecznicy. Zdjęli mu ten szew kapciuchowy, ale odbyt był wypadnięty. Żadnej poprawy.
Całe szczęście, popołudniem przyjmował nasz schroniskowy wet (specjalista chirurg). Poszłam tam z nadzieją, bo jeśli ktoś miałby się operacji małego Homerka podjąć, to tylko on.
Poszłam więc do niego, opowiadam jaka jest historia z Homerem, wet. podnosi kotka do góry, zagląda pod ogon i mówi: „ale to nie wygląda wcale tak źle”. No ja zgłupiałam i myślę sobie „przecież mu tyłek cały wypadł”. Wzięłam i ja Homerka na ręce, zaglądam pod ogon, a tam… tyłek wciągnięty :mrgreen:
Homer zgrywusek takiego mi psikusa zrobił, nie wiem jak, że normalnie tyłek miał trochę wypukły, ale nie na wierzchu :lol:
Wet spojrzał na mnie, wiecie… jak na wariatkę jakąś ;)
Tłumaczyłam, że jeszcze rano miał wszystko na wierzchu i nie wiem jak to zrobił.
W każdym razie, dziś mu tyłek znów wypadł (no oczywiście), ale na razie nie ma potrzeby operowania. Na razie trzeba obserwować, smarować maściami, i stosować dietę intestinal (nawet przez 2 miesiące).
Wet obejrzał dokładnie Homerka, i na początku sam był zdziwiony,że przez te niecałe 2 tygodnie kociak tak się zmienił. Nie kręci się już w kółko. Czasami macha głową jeszcze, ale to jak próbuje namierzyć jakiś odgłos. Biega po całym domu, wskakuje na kartony, muszę go pilnować, żeby nie wskakiwał na drzewo, które mam w przedpokoju. Wariat kochany jest :)
I jak każdy mój kot, najbardziej polubił psa - kotów niekoniecznie, nie przeszkadzają mu, ale nie przychodzi się do nich przytulać tak, jak do psa ;)
No sami zobaczcie na zdjęciach i kolejnych filmach jaki z niego słodziak :)

Homer: http://youtu.be/tW6soQ96Qbo

ObrazekObrazek

Wspaniałe wiadomości. Dzielny mały ryś! :ok:
Obrazek

mamamariana

Od: Wto paź 08, 2013 6:18

[poprzednia][następna]