Naprawdę w takich sytuacjach życzę tym wszystkim potworom jak najgorzej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
morelowa pisze::twisted:
Może byś zrobiła wątek w typie 'szukam adwokata... itd.' Może są przepisy znane prawnikom, a nam nie, które obchodzą te wydawane przez spółdzielnie i inne ogródki. A prawnicy na forum chyba są.
Może postraszyć też tego kto wydaje takie wyroki złym PR - zrobieniem opinii na fb i gdzie indziej. Powoływać się na ustawę o ochronie zwierząt.
alab108 pisze:Gdzieś tam w Amazonii żyje szczep kanibali. Szkoda, że jemu nie odpowiedziałaś
evik75 pisze:Współczuję. A co tym ludziom te psy przeszkadzają, przecież nie latają po ich działkach, widać, że działka jest zadbana, zwierzaki nakarmione. O co im chodzi, że szczekają?
lidka02 pisze:evik75 pisze:Współczuję. A co tym ludziom te psy przeszkadzają, przecież nie latają po ich działkach, widać, że działka jest zadbana, zwierzaki nakarmione. O co im chodzi, że szczekają?
Nawet tak nie szczekają problemem jest sąsiadka bo ma też psy ma na łańcuchach , a my oberwalismy przy okazji .
A tu moje![]()
evik75 pisze:lidka02 pisze:evik75 pisze:Współczuję. A co tym ludziom te psy przeszkadzają, przecież nie latają po ich działkach, widać, że działka jest zadbana, zwierzaki nakarmione. O co im chodzi, że szczekają?
Nawet tak nie szczekają problemem jest sąsiadka bo ma też psy ma na łańcuchach , a my oberwalismy przy okazji .
A tu moje![]()
Fajne te kluseczkiWidać, że odkarmione, mój pies też tak wygląda patrząc z "lotu plaka"
![]()
Czy regulamin korzystania z działek zabrania trzymania zwierząt? Co oni faktycznie zarzucają? Może rzeczywiście, gdyby znalazł się mądry prawnik, umiałby sobie z nimi poradzić. Może ktoś z forum, kto się na tym zna spróbowałby pomóc?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek, Szymkowa i 87 gości