WYBORY MISS I MISTER PAŹDZIERNIK 2013 "KOCIA TOALETA"

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw paź 24, 2013 17:37 Re: WYBORY MISS I MISTER PAŹDZIERNIK 2013 "KOCIA TOALETA"

Panie:

3 p. — nr 10. IRBIS od Thorkatt (dzięcioł rządzi!)
2 p. — nr 11. KOLOROWA KICIA od nelka83 (à propos imienia: może po prostu Kolorka?)
1 p. — nr 6. DORI od KITA - RZESZÓW (podziwiam talent)

Panowie:

3 p. — nr 6. MARU od Villentretenmerth (mina taka, że aż chce się go pocieszyć, więc może 3 punkty go pocieszą)
2 p. — nr 4. RUDY TYMONEK od mamamariana (zardzewiał kotek mimo higieny ;))
1 p. — nr 10. POPIOŁEK od Nas troje (poza w kuwetce śliczna)

A moim zwycięzcą i tak jest Stary…

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Czw paź 24, 2013 18:28 Re: WYBORY MISS I MISTER PAŹDZIERNIK 2013 "KOCIA TOALETA"

Mina Marutka jest myląca. On ma po prostu taką wyrazistą twarz i skośne oczy. Ale nie należy się bać "wkurzonego ronina z kataną". To dobry, spokojny kot. Od miesięcy śpimy w jednym łóżku i jakoś się nie boję, że mnie udusi.
Przepraszam Kocie, "ronin" nie był właściwy. Znów jesteś SAMURAJEM. :ok:
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Czw paź 24, 2013 18:32 Re: WYBORY MISS I MISTER PAŹDZIERNIK 2013 "KOCIA TOALETA"

Villentretenmerth pisze:Mina Marutka jest myląca. On ma po prostu taką wyrazistą twarz i skośne oczy. Ale nie należy się bać "wkurzonego ronina z kataną". To dobry, spokojny kot. Od miesięcy śpimy w jednym łóżku i jakoś się nie boję, że mnie udusi.
Przepraszam Kocie, "ronin" nie był właściwy. Znów jesteś SAMURAJEM. :ok:

Mnie nie przestraszył, obudził moje współczucie tą miną :mrgreen:

floxanna

Post » Czw paź 24, 2013 18:54 Re: WYBORY MISS I MISTER PAŹDZIERNIK 2013 "KOCIA TOALETA"

A ja tak się zastanawiałam ostatnio czy mój Moris jest normalnym kotem. Ma dziwne upodobania smakowe, albo raczej ich brak.Moris nie jada bowiem: mięska żadnego- tzn. ani kurczaka, ani wołowiny, rybka też be :( , nie lubi mleka, ani karm typu Whiskas( tu akurat się ciesze), jada tylko jedzenie z rossmanna.Więc pozostaje mieć nadzieje ,że nie zbankrutują -bo mój kot umrze z głodu :mrgreen:
Jak robie np.na obiad kotlety z piersi kurczaka, to Szyszka moment i siedzi przy stole sępiąc o troszeczkę ,a u Morisa zero zainteresowania nawet jak mu pod nos podam. I kto zrozumie te koty :roll: Ale tak poważnie to się boje ,że czegoś mu tam brakuje i że nie dożyje sędziwego kociego wieku.
Szyszka ............................................. Moris .............................................. Glutek i Muszka
Obrazek Obrazek Obrazek [url=https://naforum.zapodaj.net/e1a033c7ccbe.jpg.html][url=https://naforum.zapodaj.net/35b4fd9e2ec9.jpg.html]

iwaka

Od: Pt sie 12, 2011 18:33

Post » Czw paź 24, 2013 19:52 Re: WYBORY MISS I MISTER PAŹDZIERNIK 2013 "KOCIA TOALETA"

iwaka pisze:A ja tak się zastanawiałam ostatnio czy mój Moris jest normalnym kotem. Ma dziwne upodobania smakowe, albo raczej ich brak.Moris nie jada bowiem: mięska żadnego- tzn. ani kurczaka, ani wołowiny, rybka też be :( , nie lubi mleka, ani karm typu Whiskas( tu akurat się ciesze), jada tylko jedzenie z rossmanna.Więc pozostaje mieć nadzieje ,że nie zbankrutują -bo mój kot umrze z głodu :mrgreen:
Jak robie np.na obiad kotlety z piersi kurczaka, to Szyszka moment i siedzi przy stole sępiąc o troszeczkę ,a u Morisa zero zainteresowania nawet jak mu pod nos podam. I kto zrozumie te koty :roll: Ale tak poważnie to się boje ,że czegoś mu tam brakuje i że nie dożyje sędziwego kociego wieku.

Stary żarcie jadł przez większość życia dość pospolite, mięska tonami nie dostawał, a do ostatnich dni pięknie sikał i kupy poprawne robił, wykończył go guz, który się w obrębie żuchwy zrobił (na kości, czyli nic w związku z funkcjonowaniem narządów wewnętrznych), a i to w wieku może nie hipersędziwym, ale i nie w młodym (13 i pół roku).

floxanna

Post » Czw paź 24, 2013 19:57 Re: WYBORY MISS I MISTER PAŹDZIERNIK 2013 "KOCIA TOALETA"

Ja się boje, czy od takiego rossmannowskiego jedzenia , nie wysiądzie mu wątroba lub nerki.Całe szczęście,że wode pije.
Szyszka ............................................. Moris .............................................. Glutek i Muszka
Obrazek Obrazek Obrazek [url=https://naforum.zapodaj.net/e1a033c7ccbe.jpg.html][url=https://naforum.zapodaj.net/35b4fd9e2ec9.jpg.html]

iwaka

Post » Czw paź 24, 2013 22:55 Re: WYBORY MISS I MISTER PAŹDZIERNIK 2013 "KOCIA TOALETA"

iwaka pisze:Ja się boje, czy od takiego rossmannowskiego jedzenia , nie wysiądzie mu wątroba lub nerki.Całe szczęście,że wode pije.

Stary zawsze był ochlapus i tego samego nauczył Ciotkę, Newa też chleje. Stary potrafił wciągnąć pół miski wody, jak się zimą przegrzał przy kaloryferze :)

floxanna

Post » Pt paź 25, 2013 13:35 Re: WYBORY MISS I MISTER PAŹDZIERNIK 2013 "KOCIA TOALETA"

To teraz ja:
Panie
Zuzia nr.4 - 3 pkt.
Pola nr.3 - 2 pkt.
Rudzia nr.8 - 1 pkt.

Panowie
Rudy Tymonek nr.4 - 3 pkt.
Hrabia Marian nr.5 - 2 pkt.
Moris nr. 2 - 1 pkt.
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pt paź 25, 2013 17:22 Re: WYBORY MISS I MISTER PAŹDZIERNIK 2013 "KOCIA TOALETA"

Moje głosy:
Kicie
3 pkt. - Ciotka nr. 15
2 pkt. - Kola nr. 12
1 pkt. - Karmen nr. 13
Kocurki
3 pkt. - Ptyś nr. 1
2 pkt. - Maciek nr. 3
1 pkt. - Trójnik nr. 11
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt paź 25, 2013 19:26 Re: WYBORY MISS I MISTER PAŹDZIERNIK 2013 "KOCIA TOALETA"

:mrgreen:

Obrazek

iwaka

Post » Sob paź 26, 2013 14:19 Re: WYBORY MISS I MISTER PAŹDZIERNIK 2013 "KOCIA TOALETA"

iwaka pisze:A ja tak się zastanawiałam ostatnio czy mój Moris jest normalnym kotem. Ma dziwne upodobania smakowe, albo raczej ich brak.Moris nie jada bowiem: mięska żadnego- tzn. ani kurczaka, ani wołowiny, rybka też be :( , nie lubi mleka, ani karm typu Whiskas( tu akurat się ciesze), jada tylko jedzenie z rossmanna.Więc pozostaje mieć nadzieje ,że nie zbankrutują -bo mój kot umrze z głodu :mrgreen:

moja Rudzia też nigdy nie chciała innego jedzenia poza kocim suchym, od od jakiegoś czasu polubiła Felixa, kupowanego w Rossmanie :lol:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob paź 26, 2013 16:21 Re: WYBORY MISS I MISTER PAŹDZIERNIK 2013 "KOCIA TOALETA"

mir.ka pisze:

moja Rudzia też nigdy nie chciała innego jedzenia poza kocim suchym, od od jakiegoś czasu polubiła Felixa, kupowanego w Rossmanie :lol:

Felixa :D też próbowaliśmy, ale niestety testowanie u Morisa innych karm niż te z Rossmana, kończy się na przybieraniu kilogramów u Szyszki :mrgreen:

iwaka

Post » Sob paź 26, 2013 16:24 Re: WYBORY MISS I MISTER PAŹDZIERNIK 2013 "KOCIA TOALETA"

Moje panny jedzą tak:

mokrą + suchą - tylko 1
wołowinę + suchą - tylko 2
wołowinę + suchą + mokrą - tylko 1
tylko suchą - 1
masełko/śmietana - tylko 2
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Sob paź 26, 2013 18:42 Re: WYBORY MISS I MISTER PAŹDZIERNIK 2013 "KOCIA TOALETA"

Głosujemy , głosujemy bo jeszcze tylko 5 dni :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob paź 26, 2013 20:03 Re: WYBORY MISS I MISTER PAŹDZIERNIK 2013 "KOCIA TOALETA"

Thorkatt pisze:Moje panny jedzą tak:

mokrą + suchą - tylko 1
wołowinę + suchą - tylko 2
wołowinę + suchą + mokrą - tylko 1
tylko suchą - 1
masełko/śmietana - tylko 2

u mnie dwa pozostałe to jedzą wszystko :lol:

nie ma jak wychować się na ulicy :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia][następna]