Ja też słyszałam o podobnej historii, o jakiej napisała nasza Ola

Wierzę, że będzie dobrze, a na wszelki wypadek zaciskam kciuki najmocniej jak potrafię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olu, a gdzie obiecany brzuszek Rolfika

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nowa_Sztno pisze:Asiu, Homerek jest u mnie na DT. Ale nie najlepiej z nim - wypadł mu odbyt, na RTG wyszedł megacolon i genetyczna wada w ogonku (to akurat najmniej ważne)![]()
Na gastro przeszliśmy, a jak na złość głodny taki... Psim pędem do misek dziś z pokoju do kuchni biegnie. Linią prostą, bez potyczek![]()
Teraz chyba ja Wam coś podpowiem z własnego, małego doświadczenia: najlepsza metoda na ślepotkę - głodówka![]()
To taki śmiech przez łzy oczywiście, bo choć Homerek uroczy jest i na pewno ma wielką wolę życia, ale bardzo niepokojące są te jego ostatnie 2 dni
Nowa_Sztno pisze:Ale ja go nie głodzę. Dostaje tyle, ile ma dostać, tyle, że bardziej rozłożone w czasie. A ma jeść wyłącznie gastro i tylko je dostaje
dlaczego też nie może dostać tyle, ile chciałby jednorazowo zjeść. Błędne koło...violet pisze:ale...
trzeba też uważać, żeby nie było zatwardzenia przy tym gastro
violet pisze:Weci nie dawali mu większych szans. Tuż przed odbytem uformowała się wielka przepuklina jelita. Uznano, że to wada rozwojowa.
Więc albo operacja z niepewnym wynikiem, albo...
jerzykowka pisze:Olu, a gdzie obiecany brzuszek RolfikaJuż by się pooglądało
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], moniczka102 i 429 gości