Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Przed wydaniem planuję ją wysterelizować i z nowym właścicielem podpisać umowę adopcyjną.
ewan pisze:Ja też proponuję - wysterylizuj szybko i odczekaj. Jej zachowanie diametralnie się zmieni. A tak prawdę mówiąc szkoda, że pozwoliłeś aby przez cztery lata męczyły ją rujeTrzymam kciuki aby nie doszło do rozstania!
qazwsx pisze:ewan pisze:Ja też proponuję - wysterylizuj szybko i odczekaj. Jej zachowanie diametralnie się zmieni. A tak prawdę mówiąc szkoda, że pozwoliłeś aby przez cztery lata męczyły ją rujeTrzymam kciuki aby nie doszło do rozstania!
Coco jest kotką z licencją hodowlaną dlatego nie była sterylizowana... Miała dwa mioty przez cztery lata. Sam jestem zwolennikiem sterylizacji i kastracji. dwa psy po zabiegu i pozostale 4 koty również... dlaczego 'wyrok' padł na Coco ? Bo od małego miała zapewnione dobre warunki w porównaniu do pozostałej 6... pies ze schronu, drugi z pseudo, kot znaleziony w lesie, kotka, która pogryziona, się do nas przybłąkała i okociła ... tworzyłem dt dla psów i kotów gdy miałem na to warunki i jestem na prawdę świadom problemu bezdomności.
Decyzja o rozstaniu była decyzją przemyślaną i liczyłem na pomoc z Państwa strony.
Przepraszam osoby, które do mnie pisały, ze nie odpisuje ale całkiem nie mogę znaleźć opcji 'odpowiedź' wyskakuje, że jestem zbyt krótko na forum...
Aktualnie z Coco czekamy na wyniki badań krwi i przymierzamy się do zabiegu... Proszę o zachowanie wątku gdyż dalsze losy Coco zależą od zmainy zachowania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości