Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 22, 2013 20:58 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- nie-kocio o dzieciach

Dlaczego jamnik na majtkach ma być "bez jaj"???
To poważna sprawa!!!! :mrgreen:

Jak tak dalej pójdzie, zwariuję na punkcie żywienia kotów.
Ciągle coś jest nie tak.
Dziewczyny jedzą za mało mokrego, Laluś je za dużo w ogóle, a Leon znowu kradnie mięso innym.
Leon przeciąży nerki fosforem (co prawda twardo daję mięsko z Felini Complete), Lal będzie otyły a dziewczyny zachorują na nerki.
Ja zaś zejdę na zawał.
Poważnie i bez jaj.

A są koty , które żyją na Whiskasie 20 lat....

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto paź 22, 2013 21:05 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- nie-kocio o dzieciach

No ba.... ja tam uważam, że nie warto być ortodoksem...
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto paź 22, 2013 21:09 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- nie-kocio o dzieciach

Tzn??

kotkins

Post » Wto paź 22, 2013 21:10 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- nie-kocio o dzieciach

Kotkins, zanim Twoje koty utyją, zachorują na nerki czy cokolwiek, to Ty zejdziesz ze stresu i niczym się już nie będziesz martwić ;)

floxanna

Od: Pon paź 27, 2008 18:41

Post » Wto paź 22, 2013 21:13 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- nie-kocio o dzieciach

kotkins pisze:Tzn??

Cz Ty byłabyś w stanie całe życie być na najzdrowszej diecie świata? Ja nie. ... dlatego dbam, by moje futra miały jak najlepszą karmę, ale koci McDonald's też się trafia. Do tego to, co same upolują (a dużo tego bywa). Równowaga.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Wto paź 22, 2013 21:16 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- nie-kocio o dzieciach

kotkins pisze:Dlaczego jamnik na majtkach ma być "bez jaj"???
To poważna sprawa!!!! :mrgreen:

Jak tak dalej pójdzie, zwariuję na punkcie żywienia kotów.
Ciągle coś jest nie tak.
Dziewczyny jedzą za mało mokrego, Laluś je za dużo w ogóle, a Leon znowu kradnie mięso innym.
Leon przeciąży nerki fosforem (co prawda twardo daję mięsko z Felini Complete), Lal będzie otyły a dziewczyny zachorują na nerki.
Ja zaś zejdę na zawał.
Poważnie i bez jaj.

A są koty , które żyją na Whiskasie 20 lat....

Jamnik na majtkach (figach) bez jaj bo wykastrowany :wink: .
Nie szalej - oddychaj głęboko i pomyśl, że jakoś dotąd przeżyły, to pewnie dalej też dadzą radę :ok: . Raz z jedzą mniej, raz więcej mokrego - wyrówna się :ok: .
Może wyobraź sobie, że śpisz w takim łóżku:
Obrazek :mrgreen:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto paź 22, 2013 21:30 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- nie-kocio o dzieciach

Ciekawe kto śpi na ogonie?

kotkins

Post » Wto paź 22, 2013 22:23 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- nie-kocio o dzieciach

O matko i córko........jakie bossssssskie łoże:-)

Nie ma co zazdraszczać:-). My się w miarę regularnie spotykamy - na pochybel ( nie wiem czemu, ale czemuś zapewne ).

Spotkałam w owej Anglii kotów sztuk dwie. na raz. Obfociłam ( zamieszczę) I wywołalam konsternację, bo jednego obmacałam- stwierdziłam, ze skołtuniony. I zrobilam wykład nieco zszokowanej Angielce, która akurat pod dom podjechała. Powiedziałam jej że:
- doceniam fakt posiadania obrozy, ale to nie chroni przed wypadkiem np. wpadnieciem pod samochód
- poinformowałam, że kota bym chętnie rąbnęła celem wyczesania
- no naprawdę wstyd mieć takiego kota z TAKIM koltunem ( nie wiedziałam jak jest kołtun - wiec było opisowo...........) I że kraj mają cywilizowany, doceniany z powodu wkładu w rozwój rozlicznych ras........wiec ........hmmm wypada się bardziej starać.

i wiecie co? Ona się nie wkurzyła........tylko potulnie stwierdzila, ze ją zawstydziłam.......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto paź 22, 2013 22:30 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- nie-kocio o dzieciach

Neigh, zabiłaś mnie :ryk:

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

Post » Wto paź 22, 2013 22:55 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- nie-kocio o dzieciach

W Polsce by Cię zabiła.
Ona wie lepiej. Każdy w Polsce wie lepiej.

Dziś wpadłam w drodze z pracy do Cairo, bo kupiła Orijena , którego jej stado nie jada a moje tak.
Odkupiłam.
W drodze powrotnej zastałam zamkniętą rogatkę, grzecznie stanęłam , włączyłam awaryjne i se stoję.
A za mną młoda gniewna w 10 letnim peugeocie.Podjeżdża, światłami miga, trąbi.
Mam jechać na te tory? Pod pociąg?
W końcu wjeżdża na chodnik i próbuje mnie objechać (!), więc ja grzecznie podjeżdżam sobie do zderzaka poprzednika. Pani jest zablokowana, może albo poczekać ,albo jechać dalej chodnikiem.
I co robi młoda gniewna?
Ano pcha się dalej, na milimetry od karoserii mojej i innych samochodów. W końcu ktoś nie wytrzymał , jakiś facet wysiadł z samochodu i opier...
A pannica jak nie wrzaśnie!
Okazuje się ,że to wszystko MOJA WINA, bo ja ŹLE STOJĘ.
Zapytałam gdzie jej zdaniem powinnam.
Wrzasnęła ,że "takie jak ona ( ja) nie powinny w ogóle się rozbijać dobrymi samochodami po drogach", a najlepiej żebym wzięła się do jakiejś godnej pracy a nie zagradzała drogi samochodem mężusia kobietom zajętym życiem jak ona.
I tak dalej.
Facet zrobił kółko na czole, ja wsiadła do samochodu i puściłam Toto żeby wrzaski zagłuszyć.
Skąd się w tym kraju biorą tacy wariaci?
I dlaczego jest ich tak dużo?

kotkins

Post » Śro paź 23, 2013 1:08 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- nie-kocio o dzieciach

Neigh pisze:O matko i córko........jakie bossssssskie łoże:-)

I że kraj mają cywilizowany, doceniany z powodu wkładu w rozwój rozlicznych ras........wiec ........hmmm wypada się bardziej starać.

i wiecie co? Ona się nie wkurzyła........tylko potulnie stwierdzila, ze ją zawstydziłam.......

To teraz będzie miała co znajomym opowiadać przez najbliższych 20 lat. Jakaś wariatka zza żelaznej kurtyny ją napadła. Dla odstresowania pewnie pójdzie strzyc trawkę i przycinać żywopłot. :mrgreen:
Myślę, że w krajach skandynawskich, Szwajcarii czy Niemczech nieuczesane zwierzę jest pewnie takim samym powodem hańby jak zaniedbany trawnik...
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Śro paź 23, 2013 13:33 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- nie-kocio o dzieciach

Obrazek
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Śro paź 23, 2013 16:26 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- nie-kocio o dzieciach

kotkins pisze:Skąd się w tym kraju biorą tacy wariaci?
I dlaczego jest ich tak dużo?

Brak powszechnej sterylizacji. Ot co.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Śro paź 23, 2013 18:33 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- nie-kocio o dzieciach

Tosiula - a gdzie fuzja???

kotkins

Post » Śro paź 23, 2013 18:53 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- nie-kocio o dzieciach

tosiula pisze:Obrazek

Wow... :!: 8O 8O 8O
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

[poprzednia][następna]