zapraszam serdecznie na zakupy na bazarku, z którego dochód zostanie przeznaczony na potrzeby grupy pomagającej kotom Mamy Kota z wątku viewtopic.php?f=1&t=142460
A potrzeb jest nieco - głównie kociaki - cale i uszkodzone, kastracje i leczenie...

zakupy możliwe w opcji licytacji..
bazarek trwa do 27 października do godz. 20:00 (czasu rzeczywistego)..
wysyłka na koszt kupującego..
w Krakowie: jeżeli więcej byłoby kupujących mogę nasłać zbiorczą paczkę i odbiór osobisty u Człowieki na którą ją naślę

A. Nostalgiczna/Sentymentalna gra planszowa PRL
Coś jak Monopol - chodzimy po planszy - trafiamy na miejsca gdzie są zadania - a wszystko po to, żeby nabyć droga kupna SAMOCHÓD
Ktoś kto pamięta kartki na mięso czy cukier może się nią nawet i "wzruszyć".
Używana - elementy gry jak żetony i autko i karty zadań czy waluta są już wycięte i złożone. Ale nie brakuje żadnego. grały w nie stare pryki więc i jakoś jest zachowana.
Cena wywoławcza: 20PLN
Duszek686 - za wywoławczą
bakakaj za 25PLN

B. Kot breloczek.
Ze skóry. Dostałam go od kogoś wizytującego Bułgarię. Jeśli ktoś z moich przyjaciół/znajomych go rozpoznaje to mam nadzieję wybaczy, że go nie użyłam a przeznaczam na dobry cel. Wygląda na to, że to jest skóra - pomalowana i powyginana w kota/kotka tygryska.
Cena wywoławcza: 10PLN
gertaaa - za wywoławczą
tamiss - 12PLN
Lawendowa za 13PLN
fajerka za 15PLN

C. Kot ceramika - to również prezent od przyjaciół - przeznaczony na dobry cel - mam nadzieję, że mi to wybaczą.
Kocia figurka - pięknie zapakowany - szkoda mi go rozpakowywać - w transporcie może się stłuc. Ale jak kogoś zachwyci to coś wymyślimy z transportem.
W kokardzie zapakowanej jest laseczka wanilii
Cena wywoławcza; 20PLN
turkusowa - za wywoławczą

D. Kosmetyki dla psa z linii Dr. Lucy. Antyalergiczne - szampon i odżywka.
Data ważności 04.2014
Cena wywoławcza: 20PL

E. Jest również tajemniczy kubek - i znów prezent ... czy mi jacyś przyjaciele zostaną po tym bazarku?
Kubek jest w pięknym pudle. I znów super zapakowany - że mi go otwierać szkoda.
Pudło jest kartonowe okrągłe.
Kubek tez jest piękny. Z reprodukcją. Ktoś się tak w ciemno pójdzie?
Cena wywoławcza: 20PLN
turkusowa - za wywoławczą

filmy DVD w kolejnym bazarku będą...