BUSIO pisze:Przesyłka dotarłaDziękuję!
Tunika śliczna (to zdecydowanie mój kolor)![]()
Kot na widok hacjendy zrobił,a niuchał...
Cieszę się, że tunika ok
BUSIO pisze:Przesyłka dotarłaDziękuję!
Nelly pisze:BUSIO pisze:Przesyłka dotarłaDziękuję!
Cieszę się, że tunika okA kocia siedzi w domku?
BUSIO pisze:Siedzi i robi z niego wypady na przechodzące obok nogiNiestety drapaczek w środku nie wytrzymał jego szaleństw

czarno-czarni pisze:poprosze płaszcz 19
drapak 24
i krem nr 3 jesli ma dłuższy termin waznosci
i sól do kąpieli jako gratis
i szybką wysyłkę
wpłacam od ręki, tylko napisz ile i komu
czarno-czarni pisze:do moich zakupów proszę jeszcze doliczyć jedną parasolkę. Jakoś się zmieszcze pod nią a jest prze-pięk- na
Koki-99 pisze:A bransoletka nr 32 jeszcze dostępna? Jakby co to biorę i z drugiego Twojego PT chciałabym też coś, już napisałam, ale tam cisza.... I jakbym jeszcze mogła balsamik do ciała
Koki-99 pisze:To niech będzie sama bransoletka, no trudno, jakoś sweterek odżałuję, chyba że kupowałaś przez net i dasz na pw namiary gdzieZajrzę jeszcze w stary wątek, może coś wypatrzę, Albo przenieś tutaj to co jeszcze aktualne. Powiem Ci z własnego doświadczenia, że często przeglądam bazarki, ale nie mam akurat kasy, potem wracam. Albo kupuję to co akurat potrzebne, teraz swetry bo za chwilę zimno będzie. On mnie nie interesował trzy m-ce temu jak było ciepło i pora na inne ciuchy
Edit: Ze starego bazarku już nic nie chcę, ale tu poproszę jeszcze bluzeczkę nr 18.
Użytkownicy przeglądający ten dział: boni i 0 gości