RÓŻNE: buty 41,39, parasolka dziecięca kot, ciuchy

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Sob paź 19, 2013 22:14 Re: RÓŻNE: buty 41,39, płaszcze ciuchy, parasolki dz. ...GRA

BUSIO pisze:Przesyłka dotarła :D Dziękuję!
Tunika śliczna (to zdecydowanie mój kolor) :piwa:
Kot na widok hacjendy zrobił 8O ,a niuchał... :mrgreen:

Cieszę się, że tunika ok :D A kocia siedzi w domku? :)

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Nie paź 20, 2013 13:57 Re: RÓŻNE: buty 41,39, płaszcze,ciuchy, parasolki dziec-kot

Nelly pisze:
BUSIO pisze:Przesyłka dotarła :D Dziękuję!
Tunika śliczna (to zdecydowanie mój kolor) :piwa:
Kot na widok hacjendy zrobił 8O ,a niuchał... :mrgreen:

Cieszę się, że tunika ok :D A kocia siedzi w domku? :)

Siedzi i robi z niego wypady na przechodzące obok nogi :twisted: Niestety drapaczek w środku nie wytrzymał jego szaleństw :roll:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Pon paź 21, 2013 0:34 Re: RÓŻNE: buty 41,39, płaszcze,ciuchy, parasolki dziec-kot

BUSIO pisze:Siedzi i robi z niego wypady na przechodzące obok nogi :twisted: Niestety drapaczek w środku nie wytrzymał jego szaleństw :roll:

Uuu, :( A moje wszystkie trzy wchodziły na początku i drapaczka jakoś nie używały prawie. Siedziały z lekko wystawioną głową :) Znudziło się jednakowoż, stał i się kurzył, przestał je zupełnie interesować. Jak wszystko zresztą, co jest specjalnie dla kotów przeznaczone :twisted:
No właśnie, dla kotów..i mi się przypomniało, zabawkę miałam wystawić :roll: to okrągłe z dwoma piłeczkami "latającymi" dookoła. Kupiłam im specjalnie, bo podobno nie ma kota, który się tym nie bawi...:roll: i tyż nic

Nelly

Post » Pon paź 21, 2013 18:41 Re: RÓŻNE: buty 41,39, płaszcze,ciuchy, parasolki dziec-kot

łańcuszek dotarł :D
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Wto paź 22, 2013 0:04 Re: RÓŻNE: buty 41,39, płaszcze,ciuchy, parasolki dziec-kot

Cieszę się. I co? jak wrażenia? :mrgreen: Może być???Obrazek

Nelly

Post » Wto paź 22, 2013 12:16 Re: RÓŻNE: buty 41,39, płaszcze,ciuchy, parasolki dziec-kot

łańcuszek bardzo ładny, a zapięcie sobie wymienię, pikuś :wink:
jest uniwersalny i pasuje do wszystkiego, już go lubię :mrgreen:
cieszę się, że się odnalazł :ok:
dzięki wielkie :1luvu:
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok,
wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to,
trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens,
znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"

cytryna

Od: Pt paź 14, 2011 10:24

Post » Śro paź 23, 2013 9:09 Re: RÓŻNE: buty 41,39, płaszcze,ciuchy, parasolki dziec-kot

poprosze płaszcz 19
drapak 24
i krem nr 3 jesli ma dłuższy termin waznosci

i sól do kąpieli jako gratis
i szybką wysyłkę :)
wpłacam od ręki, tylko napisz ile i komu
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro paź 23, 2013 20:13 Re: RÓŻNE: buty 41,39, płaszcze,ciuchy, parasolki dziec-kot

czarno-czarni pisze:poprosze płaszcz 19
drapak 24
i krem nr 3 jesli ma dłuższy termin waznosci

i sól do kąpieli jako gratis
i szybką wysyłkę :)
wpłacam od ręki, tylko napisz ile i komu

Od ręki pieniążki, jak miło :dance2: :wink:
No więc tak. Płaszczyk zaraz kładę do pralki - bo jak pisałam, nie był jeszcze prany wcale i pisałam, że wypiorę jak będzie chętny na niego dopiero :)
Drapak i sól już czekają na wysyłkę a płaszcz jutro będzie gotowy i jutro wszystko wyślę. Krem likwidujemy z zamówienia :)

Nelly

Post » Czw paź 24, 2013 8:31 Re: RÓŻNE: buty 41,39, płaszcze,ciuchy, parasolki dziec-kot

do moich zakupów proszę jeszcze doliczyć jedną parasolkę. Jakoś się zmieszcze pod nią a jest prze-pięk- na :)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw paź 24, 2013 12:19 Re: RÓŻNE: buty 41,39, płaszcze,ciuchy, parasolki dziec-kot

A bransoletka nr 32 jeszcze dostępna? Jakby co to biorę i z drugiego Twojego PT chciałabym też coś, już napisałam, ale tam cisza.... I jakbym jeszcze mogła balsamik do ciała

Koki-99

Od: Pt mar 23, 2007 13:48

Post » Czw paź 24, 2013 22:16 Re: RÓŻNE: buty 41,39, płaszcze,ciuchy, parasolki dziec-kot

czarno-czarni pisze:do moich zakupów proszę jeszcze doliczyć jedną parasolkę. Jakoś się zmieszcze pod nią a jest prze-pięk- na :)

Zmobilizowałaś mnie do testu. Poszłam sprawdzić czy faktycznie dorosła osoba zmieści się bo raczej myślałam, że nie, no skąd! Jakby to wyglądało? Ale wiesz co, faktycznie na upartego może być :lol: Szczególnie dla drobnej osoby nie za wysokiej. Ja mam 162 cm i rozmiar M nawet M/L jest mi dobre i parasol ramiona mi osłania (w każdym razie bez deszczu jest ok :lol: ) a trzymać mogę normalnie za rączkę :) Tak, że faktycznie może jakoś się zmieścisz. :)

Nelly

Post » Czw paź 24, 2013 22:27 Re: RÓŻNE: buty 41,39, płaszcze,ciuchy, parasolki dziec-kot

Koki-99 pisze:A bransoletka nr 32 jeszcze dostępna? Jakby co to biorę i z drugiego Twojego PT chciałabym też coś, już napisałam, ale tam cisza.... I jakbym jeszcze mogła balsamik do ciała

Serdeczne dzięki za informację, że w starym wątku coś się dzieje :)
Ja już go przeznaczyłam na straty, tak jakoś jest, że jak troszkę czasu minie to nie odświeżam bo myślę, że kto chciał to już widział i nikt nic nie chce więcej. Muszę to podejście zmienić, przenieść co tam jeszcze jest do nowego a stary zamknąć napisem koniec. Bo jak się okazuje różnie to bywa.
Przepraszam Cię, że tak nie było.
Bo niestety ani sweterka w paski już nie ma (teraz w aktualnym wątku go sprzedałam) ani gratisu tuniki zielonej
(poszła do kontenera PCK :( )
Biała bransoletka jest. To nie wiem, czy może być sama bransoletka? Balsamik jest Twój :)

Nelly

Post » Czw paź 24, 2013 23:01 Re: RÓŻNE: buty 41,39, płaszcze,ciuchy, parasolki dziec-kot

To niech będzie sama bransoletka, no trudno, jakoś sweterek odżałuję, chyba że kupowałaś przez net i dasz na pw namiary gdzie :wink: Zajrzę jeszcze w stary wątek, może coś wypatrzę, Albo przenieś tutaj to co jeszcze aktualne. Powiem Ci z własnego doświadczenia, że często przeglądam bazarki, ale nie mam akurat kasy, potem wracam. Albo kupuję to co akurat potrzebne, teraz swetry bo za chwilę zimno będzie. On mnie nie interesował trzy m-ce temu jak było ciepło i pora na inne ciuchy :)

Edit: Ze starego bazarku już nic nie chcę, ale tu poproszę jeszcze bluzeczkę nr 18.

Koki-99

Od: Pt mar 23, 2007 13:48

Post » Czw paź 24, 2013 23:45 Re: RÓŻNE: buty 41,39, płaszcze,ciuchy, parasolki dziec-kot

Koki-99 pisze:To niech będzie sama bransoletka, no trudno, jakoś sweterek odżałuję, chyba że kupowałaś przez net i dasz na pw namiary gdzie :wink: Zajrzę jeszcze w stary wątek, może coś wypatrzę, Albo przenieś tutaj to co jeszcze aktualne. Powiem Ci z własnego doświadczenia, że często przeglądam bazarki, ale nie mam akurat kasy, potem wracam. Albo kupuję to co akurat potrzebne, teraz swetry bo za chwilę zimno będzie. On mnie nie interesował trzy m-ce temu jak było ciepło i pora na inne ciuchy :)

Edit: Ze starego bazarku już nic nie chcę, ale tu poproszę jeszcze bluzeczkę nr 18.

Nie ma tych sweterków już, kupowałam przez net i zaglądam tam w miarę często więc mniej więcej na bieżąco jestem. On był w zeszłym roku już kupiony. Jakby się ukazały to dam Ci znać. Będę pamiętała :)
Jak zdążę dołożę dziś jeszcze jedną ciepłą rzecz - ale czarną, sukienka/tunika z luźniejszym golfem, ale nie takim mocno wyłożonym. Może Ci akurat wpadnie w oczko :)

Nelly

Post » Pt paź 25, 2013 18:15 Re: RÓŻNE: buty 41,39, płaszcz,ciuchy, parasolki dziec - kot

Ta tunika nr 8- to duże L? Zainteresowana jestem, można poznac wymiary? :D
Ostatnio edytowano Sob paź 26, 2013 10:38 przez moś, łącznie edytowano 1 raz
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

[poprzednia][następna]