Morelowo-Migdałowo ; niespotykanie spokojne koty..

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 22, 2013 9:35 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Liście u nas też wszędzie już pospadały, przecież to już listopad za pasem...

Migdał fajnie wygląda z tą plamką na brodzie :)
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Wto paź 22, 2013 18:16 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Migdałek jest śliczny :D .
To teraz do kompletu po proszę o foto Morelki :mrgreen: .
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Wto paź 22, 2013 20:56 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Będzie i Morelka..

Ale czy ktoś mnie może oświecić? Chciałam komuś spoza miau pokazać bazarek jeden, ale nie umiem tak podać linka, by nie trzeba sie było rejestrować. Inne jakieś wątki daję radę, wpisując w google 'forum miau + jakieś hasło, imie kota - dostaję linki i cześć, ale tu nie, mimo wpisania tytułu bazarku nic się nie pokazuje . Jakaś blokada jest?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto paź 22, 2013 21:20 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Bazarki są ogólnooglądalne, tylko Pchli targ jest dla zalogowanych, więc nie powinno być problemu. A nie byłoby najprościej wejść na forum i pokazać? Zwłaszcza jak masz w swoich postach - szybko się wtedy znajduje.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro paź 23, 2013 7:45 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

To jest na pchlim targu. Ja biorę udział w tym bazarku, ale nie mam jak pokazać bo ludzie, którym podesłałam są we Wro :mrgreen:
Znaczy miałam racje z tą blokadą :twisted: Nic to, poproszę dziewczynę o listę na pw.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Śro paź 23, 2013 7:48 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

kotuś - ale zdjęcia (za zgodą prowadzącej) możesz chyba skopiować i wysłać :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Śro paź 23, 2013 8:17 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Ale to jest , kotusiu :D , całe stado książek + jeden przedmiot, który już skopiowałam.
viewtopic.php?f=27&t=157451
Może ma gotową listę, jak nie to oczywiście przepiszę :mrgreen:

Obrazek

morelowa

Post » Śro paź 23, 2013 8:22 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Chyba prościej byłoby żeby ten ktoś się zalogował, założenie konta to kwestia tylko chwilki a kopiowanie czy tworzenie listy na pewno więcej czasu zajmie ;)
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Śro paź 23, 2013 8:24 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

No to kopiuj-wklej na notatkę kolejne tytuły (zakładam że w necie znajdą się opisy i zdjęcia) i przekleić do maila. Jestem nieprzytomna z lekka i sunięta w fazie, więc wszystkim wokół "kotku, kochanie, słoneczko" etc mówię :oops: . Nie chciałam źle, naprawdę .

Alienor

Post » Śro paź 23, 2013 8:57 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Kilka ktosiów, które nie chcą co chwilę gdzies sie logować - ja to rozumiem, też się staram nie.

Alienorku, bardzo ładnie mówisz :mrgreen: , to, że w ogóle Ci przyszło do głowy, iż mogłam pomyśleć, że chciałaś źle, świadczy tylko, że nie jesteś jeszcze zdrowa i powinnaś w wyrku leżeć i wygrzewać nerkę.
Jak się czujesz, a propos?

Opisy nie są konieczne - ludzie wiedzą czego sie spodziewać, albo po prostu znają :mrgreen:

Obrazek

morelowa

Post » Śro paź 23, 2013 9:29 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

morelowa pisze:Będzie i Morelka..

:ok:

Też jak nie muszę to się nie loguję więc rozumiem, że ktoś może nie chcieć zakładać konta.
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Śro paź 23, 2013 17:57 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Nerka w miarę - chyba wczoraj zeszła większość piachu, ale dalej kaszlę i charczę momentami - a to tylko efekt kataru z zatok :roll: .
Wiem, że nie wszyscy lubią jak się tak mówi - nie byłam pewna jak w Twoim przypadku, więc na wszelki wypadek przeprosiłam. Zakręcona jestem jak twister bo odkąd wróciłam do pracy mamy taki Armageddon, że pod koniec dniówki mam wrażenie, że mi zaraz mózg wycieknie uszami. A w takich okolicznościach przyrody to trudno mi się myśli i przechodzę na tryb kawai czyli zdrabniam, spieszczam i strzelam samobóje :oops: .

Alienor

Post » Śro paź 23, 2013 18:23 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

No to ciekawy masz ten tryb :mrgreen: O zdrowiu to już w ogóle - i dołem, i górą :strach: Ale armagedon też mija..
Będziesz jeszcze w tym roku chętna do jakichś podróży?

Morelka
i niepotrzebnie ohydne kapcie. Cieplutkie :mrgreen:
Obrazek

i w tym momencie skończyła się bateria w aparacie więc następne jutro :mrgreen:

Obrazek

morelowa

Post » Śro paź 23, 2013 20:15 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Chętna jestem i pamiętam jak żeśmy sie umawiały. Tylko muszę sie dowiedzieć kiedy kumpel zaczyna chemię, bo wtedy i tak mogę z nim tylko telefonicznie. Dam znać ze sporym wyprzedzeniem. Na pewno nie ten weekend, bo mam zajęty, ale może się uda po Wszystkich Świętych. Ale to muszę dojść do ładu ze sobą, kumplem i kalendarzem żeby dawać konkretne propozycje.

Alienor

Post » Czw paź 24, 2013 9:31 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Morelkowy ciąg dalszy :mrgreen:
Czyż ona nie jest śliczna? Mimo krówkowatości?
Obrazek
Obrazek

żeby nie była taka zołzowata jeszcze.. :roll:

Obrazek

morelowa

[poprzednia][następna]