Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:Co do kręcenia się wokół moja Julcia tak miała i wet ją wyleczył sterydem i antybiotykiem bo zrobił się jej stan zapalny w główce ..Inny wet chciał pobierać płyn rdzeniomózgowy nie zgodziłam sie i to była dobra decyzja..
U mnie Julcia kręciła się tak http://www.youtube.com/watch?v=NtKRyUmS ... e=youtu.be była masakra jak sie przestała kręcić wpadała na wszystko nie wiedziała gdzie jest ...i antybiotyk z małą ilośćią sterydu załatwił wszystko , mała miała też miec rezonans ...Myśle że warto zapytac weta o antybiotyk i steryd a nie czekać dwa trzy tygodnie ...Gdybyście chcieli wiedziec dokładna nazwe co podejrzewał wet moge sie zapytać bo mi zawsze z głowy to wyleci...
Nowa_Sztno pisze:Ale ja za rezonans nie będę płaciła. To inicjatywa schroniskowego weta
alessandra pisze:Nowa_Sztno , rezonans pokazuje sprawy kostne, zatem dziwi mnie trochę co wet chce zobaczyć neurologicznie na nim -do tego celu jest tomograf , chyba że prawidłowośc układu kręgosłupa , czy gdzies nacisku nie ma na krąg i stąd to kręcenie sie kotka ?no ale to takie moje tam prywatne ble ble
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 75 gości