Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Figaro52 pisze:W środę (16 października) na Wojnowie przy ulicy Leśnej zaginął roczny kocurek Eugeniusz. Kocurek wymknął się przypadkowo z domu, którego nigdy nie opuszczał, jest więc bardzo przestraszony i bezradny. Dodatkowo może mieć problemy z chodzeniem, bo ma niesprawną tylną łapkę. Bardzo prosimy o pilny kontakt każdego kto go widział. tel. 600 926 961
sroka7 pisze:Czy ma ktoś szylkretkę do adopcji? Wet do mnie dzwonił, że ktoś fajny o szylkretkę pytał, a wspomniał też, że On sam ma ochotę adoptować szylkretkę.
Także w razie czego piszcie do mnie - podam mu tel do osób mających na wydaniu kolorowe panny;)
sroka7 pisze:sroka7 pisze:Czy ma ktoś szylkretkę do adopcji? Wet do mnie dzwonił, że ktoś fajny o szylkretkę pytał, a wspomniał też, że On sam ma ochotę adoptować szylkretkę.
Także w razie czego piszcie do mnie - podam mu tel do osób mających na wydaniu kolorowe panny;)
Figaro52 pisze:sroka7 pisze:sroka7 pisze:Czy ma ktoś szylkretkę do adopcji? Wet do mnie dzwonił, że ktoś fajny o szylkretkę pytał, a wspomniał też, że On sam ma ochotę adoptować szylkretkę.
U nas ostały się czarnuszki
jessi74 pisze:przywitam się czwartkowo i prawie przedweekendowoi pozwolę sobie zareklamować tutaj bazarek ze srebrnymi pierścionkami viewtopic.php?f=20&t=158117
Użytkownicy przeglądający ten dział: sylwiakociamama i 160 gości