BTW, czy we Wrocławiu jest jakiś behawiorysta znający się na kotach?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
myamya pisze:Doris wylądowała dzisiaj u weterynarza, od paru dni miała kiepski apetyt, a od nocy z czwartku na piątek w ogóle nie chciała prawie nic jeść.Jest trochę zakatarzona, ma temperaturę. Dostała antybiotyk, witaminy i kroplówkę. U weterynarza znowu była grzeczna i ciuchutka, pierwszy raz mogłam ją pogłaskać, nawet się do mnie zaczęła przytulać, łajza jedna. Oczywiście, po powrocie do domu znowu się mną brzydzi.
![]()
BTW, czy we Wrocławiu jest jakiś behawiorysta znający się na kotach?
Kułko pisze:Gibutkowa pisze:JaEwka pisze:Gibutkowa pisze:Mysza na pewno 2,5 - właśnie dlatego Alb mówił żeby dać 1/4 tbetki a nie pół, bo cała jest na 10kg
A ja ci mówię że 3,5 - dzisiaj do zważe jeszcze raz
Waż. A jak mam rację to przynosisz Mohito
Halo halo. Wy się tu nie ważcie umawiać na modżajto beze mnie!! za 3 tyg przylatuje do Pl!
Gibutkowa pisze:Kułko pisze:Gibutkowa pisze:JaEwka pisze:Gibutkowa pisze:Mysza na pewno 2,5 - właśnie dlatego Alb mówił żeby dać 1/4 tbetki a nie pół, bo cała jest na 10kg
A ja ci mówię że 3,5 - dzisiaj do zważe jeszcze raz
Waż. A jak mam rację to przynosisz Mohito
Halo halo. Wy się tu nie ważcie umawiać na modżajto beze mnie!! za 3 tyg przylatuje do Pl!
A bo to jedyne modżajto na świecie jest, hę?
tymoloftaleina pisze:Kojarzy ktoś jakąś dobra organizację kocią z Poznania? Moja znajoma ma pod blokiem 8 kotów, które dokarmia i dzisiaj została napadnięta przez mieszkańców, że dokarmia koty, po czym zaczęli w nie rzucać kamieniami. Trzeba te koty zabrać, bo istnieje groźba otrucia ich przez mieszkańców (stwierdzili, że koty im kable w aucie jedzą...).
Gibutkowa pisze:Kocie Życie ma na swojej stronie jakieś info o wykładach z behawioru, może oni kogoś znają
Gibutkowa pisze:myamya - a Doris zęby ma ok?
Figaro52 pisze:W środę (16 października) na Wojnowie przy ulicy Leśnej zaginął roczny kocurek Eugeniusz. Kocurek wymknął się przypadkowo z domu, którego nigdy nie opuszczał, jest więc bardzo przestraszony i bezradny. Dodatkowo może mieć problemy z chodzeniem, bo ma niesprawną tylną łapkę. Bardzo prosimy o pilny kontakt każdego kto go widział. tel. 600 926 961
Figaro52 pisze:Figaro52 pisze:W środę (16 października) na Wojnowie przy ulicy Leśnej zaginął roczny kocurek Eugeniusz. Kocurek wymknął się przypadkowo z domu, którego nigdy nie opuszczał, jest więc bardzo przestraszony i bezradny. Dodatkowo może mieć problemy z chodzeniem, bo ma niesprawną tylną łapkę. Bardzo prosimy o pilny kontakt każdego kto go widział. tel. 600 926 961
Kot już bezpieczny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 165 gości