Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę... ma dom u jaga1666 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 14, 2013 18:45 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę... ma dom u jaga166

Stefan ma świetny dom! :ok: :1luvu: :kotek: Pozdrowienia i mizianki (do wyboru) dla wszystkich domowników :mrgreen:

MiśBaloo

Od: Wto cze 10, 2008 11:18

Post » Pon paź 21, 2013 14:30 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę... ma dom u jaga166

W Stefana dzisiaj diabeł wstąpił czy :evil: może jakieś niedobre wspomnienia(kupiłam trochę kwiatków na groby).Atakuje od rana co popadnie,nawet mnie się oberwało pierwszy raz :( wprawdzie przez przypadek bo skakał na śpiącego Żwirka.Potem przyniosłam na śniadanie Maxika-znowu bójka.Tłumaczę że tak nie można,że wszystkich ich kocham,Maxikowi szukamy domku i nie może tak sobie na ulicy mieszkać :( Stefan chodzi jakby go kto nakręcił-o co chodzi :?: Maxik do nas przychodzi od 3 miesięcy-nie wiem co dalej.Kasi jak na razie nie atakuje :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

jaga1666

Od: Pon sie 06, 2012 12:48

Post » Pon paź 21, 2013 17:26 Re: Mam 8 lat i wystawili mnie na klatkę... ma dom u jaga166

Ciężko powiedzieć - trzeba by znać jego przeszłość :-( czasami bywa tak, że ktoś przynosi do domu nowego kociaka, a "starego" po prostu wyrzuca... a może o tej porze roku stracił opiekuna i te kwiaty mu przypomniały... oby się jakoś ułożyło :ok: :ok: :ok:

Mnie Magnolia raz przyatakowała: wróciłam ze sklepu i nie zdążyłam dolecieć do łazienki zmienić spodni, o które otarł mi się po drodze kot (od dzieciaka wszystkie do mnie lgnęły jak muchy do miodu) - podleciała, powąchała - zaczęła wyć, gryźć i drapać: jakby szału dostała; szybko ściągnęłam spodnie, przytulałam, głaskałam... i w końcu się uspokoiła. A mam ją tylko jedną. Niestety jak się nie zna przeszłości kota, to jeszcze trudniej futrzaka uszczęśliwić :-(
...

czarnekoty123

Od: Śro wrz 12, 2012 18:34

[poprzednia]