Dwa kociaki do pilnej adopcji (od starszego małżeństwa)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 21, 2013 10:54 Dwa kociaki do pilnej adopcji (od starszego małżeństwa)

Witam,
sprawa jest pilna. Ostatnio dostałam wiadomość o 90-letnim małżeństwie, którym ktoś podrzucił dwa kociaki (nie wiem dokładnie w jakim są wieku ale są to jeszcze młode kotki). Ci ludzie mają już swojego starszego kota, którym bardzo dobrze się opiekują i może dlatego ktoś podrzucił im te dwa maluchy, ale niestety oni nie są w stanie opiekować się nimi, dlatego zwrócili się z pomocą do sołtysowej. Ciężko im oddać te kociaki bo wiadomo, przywiązali się do nich, ale niestety zmusza ich do tego sytuacja..wiele pieniędzy nie mają, ledwo mogą chodzić a kotki są bardzo żywiołowe. Dlatego w ich imieniu bardzo proszę o pomoc. Chodzi o dom tymczasowy a najlepiej stały. Wiem, że ciężko jest znaleźć domy dla kotków ale niestety czas nagli...Ci ludzie na pewno ich nie wywalą, ale nie dają sobie rady. Na razie nie mam fotek kotków ponieważ dopiero jutro bądź w środę pojadę po zdjęcia. Wiem tylko, że podobno są to kotki rudo-"kolorowe". Płci też jeszcze nie znam. Jeszcze raz proszę o pomoc.

Pozdrawiam

Patysia2504

Od: Pt wrz 20, 2013 10:41

Post » Pon paź 21, 2013 11:30 Re: Dwa kociaki do pilnej adopcji (od starszego małżeństwa)

Trzeba je ogłaszać po prostu -jeśli kolorowe i młode -to mają duże szanse na dom
ale potrzebne są jakieś konkretne informacje i zdjęcia.
Nawet nie napisałaś gdzie w Polsce są te koty. I młode to znaczy -jak młode?

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pon paź 21, 2013 11:50 Re: Dwa kociaki do pilnej adopcji (od starszego małżeństwa)

Oj przepraszam, kociaki są w Michałowie (okolice Legionowa). Tak jak napisałam nie wiem dokładnie ile kociaki mają, mówili, że około 4-5 miesięcy. Dopiero jutro bądź w środę będę miała fotki maluchów, na razie wiem tyle ile dowiedziałam się z rozmowy telefonicznej.

Patysia2504

Post » Pt paź 25, 2013 21:03 Re: Dwa kociaki do pilnej adopcji (od starszego małżeństwa)

Dodaję fotki kotów. Koty są duże, jednak Pani która się nimi opiekuje mówi, że mają około 5-6 miesięcy...

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Rudy kociak jest bardziej chętny do zabawy i przytulania a kolorowy trzyma bardziej dystans. Nie jest tak, że boi się ludzi ale nie jest taki chętny do zabawy. Sprawa jest pilna, ponieważ te Państwo nie ma za dużo pieniędzy ale mimo to dla kotów karmę zawsze mają jednak jest im bardzo ciężko więc bardzo proszę o pomoc.

Patysia2504

Post » Nie lis 03, 2013 18:24 Re: Dwa kociaki do pilnej adopcji (od starszego małżeństwa)

Nikt nie pokocha tych kotków bądź nie zapewni domu tymczasowego ? Sprawa jest naprawdę pilna...

Patysia2504

Post » Nie lis 03, 2013 18:37 Re: Dwa kociaki do pilnej adopcji (od starszego małżeństwa)

Ogłoś je, są śliczne.Rude kociaki maja wzięcie, a szylcia ( to dziewczynka) też powinna znaleźć domek bardzo szybko.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon lis 04, 2013 8:41 Re: Dwa kociaki do pilnej adopcji (od starszego małżeństwa)

Kociaki na pewno znajdą dom szybko, bo są w tzw chodliwych kolorach, są piękne i młode, ale po pierwsze zmień troszkę tytuł wątku, żeby było wiadomo, że i rudy i szylkret szuka domu, a dwa wrzuć je viewtopic.php?f=13&t=86564&start=1095
viewtopic.php?f=13&t=89268&start=1035
i najlepiej poogłaszaj je, a jak sama nie wiesz jak to możesz wykupić pakiet od CatAngel viewtopic.php?f=27&t=117559
Obrazek

monitomi

Od: Nie maja 03, 2009 20:10