A co ciekawego czytasz? też uwielbiam czytać,jak mnie najdzie to po nocach czytam książkę po książce za to jak mi przejdzie to przez miesiąc żadnej nie rusze. Teraz jestem zajęta miau to leżą odłogiem i czekają
Aktualnie zaczynam Achaję Andrzeja Ziemiańskiego. Mam też kilka książek Nostradamusa (to do prezentacji maturalnej, którą ogarniam). A w ogóle to mam do nadrobienia 4 odcinki ostatniego sezonu Gry o Tron, więc w rachubę jeszcze wchodzi opcja z kotem na kolanach przed lapkiem xD
ostatni sezon Pamietników mnie rozczarował ;( Teraz jakoś zaczyna się nowy, ale już na niego nie czekam... Tak samo nie przekonał mnie do siebie ten drugi serial - The Originals... Może się za sherlocka wezmę
Córki mej osobistej dziś prawie cały dzień nie było to Borys jakby depresji dostała,większość czasu spała a jak już wstała to nie wiedziała co ze sobą zrobić,snuła się biedna po kątach. Teraz ukochaną ma w końcu w domu to normalnie skacze z radości jak kanigur i uwaga........myszką się bawi:)
Koty to się jednak bardzo przywiązują mnie się udało zaskarbić miłość Lunki, i też tak słyszę "No, jak ciebie nie było, to Luna spała cały czas", i potem ją widzę jak leci do mnie z głośnymi mraukami i domaga się porządnego wymiziania