Zamówione!
5 pakietów po 12 puszek, każda 80dkg
Na Siódmakowym koncie zostało niecałe 200zł. Zamawiam zawsze tak, żeby dobić do 400zł bo wtedy mamy dodatkową zniżkę 3% do całego zamówienia (jeszcze niedawno było 5%

). Nie zamawiam za wszystkie zgromadzone pieniądze ponieważ to, co zostaje jest już zaczątkiem do kolejnych 400zł i kolejnej, dodatkowej zniżki. Ufff, mam nadzieję, że wiecie co mam na myśli
Mam nadzieję, że kolejne 200zł nazbiera się szybciutko i będę mogła zamówić kolejną partię puch

Dziękuję Wam wszystkim za Wasze serca, za każdego Siódmaka i każdego Siódmaka zwielokrotnionego

Za pojedyncze wpłaty i za te comiesięczne. Każdy jeden Siódmak, każde Wasze 7zł to prawie kilogram wartościowego i smacznego kociego jedzenia, to posiłek dla kilku kotów. Niekiedy jedyny mokry w ciągu dnia. Tak naprawdę nie da się opisać, nie da się wysłowić jak dużo robi każde 7 złotych. Nie da się tego przełożyć łatwo na szczęście naszych schroniskowców.
Robicie coś wspaniałego! Dziękuję Wam za każdym razem i dziękować będę bo nie da się podziękować za taką pomoc raz a dobrze