A swoją drogą, jak zamknęłam balkon, na sweter założyłam jeszcze szlafrok i położyłam się na chwilę pod kołdrę to i biegać teraz muszę mniej, uff
Moderator: Estraven
♥ 

NatjaSNB pisze:@jozefina 1970 kocimiętki nie będę mieć w kuchni już, wystarczy że mam teraz bazylię i miętę i jedno i drugie mi zdycha... kocimiętkę też bym zamordowała, tak jak ten szczypiorek ze zdjęcia, którego też już nie maJa nie wiem o co chodzi... podlewam, a to mi usycha
jozefina1970 pisze:Te zioła z marketów mają złą ziemię. Zioła lubią przepuszczalną ziemię, najlepiej wymieszaną z piaskiem.

♥ 
NatjaSNB pisze:jozefina1970 pisze:Te zioła z marketów mają złą ziemię. Zioła lubią przepuszczalną ziemię, najlepiej wymieszaną z piaskiem.
O, tego nie wiedziałam. Ja to myślę, że te zioła mają uczulenie na mnie![]()
-------------------
Ogłoszenie płatne - reklama na rzecz dobra ogólnego społeczeństwa czytającego.
Czy zdarza Wam się co chwila szukać swojej zakładki do książek? Kładziemy się wygodnie w łóżku, czy też sadowimy w ulubionym fotelu, wyjmujemy zakładkę i zatapiamy się w czytaniu. Kiedy jednak czas wrócić do rzeczywistości i przestać bujać w obłokach marząc o wrednym, aczkolwiek jakże pociągającym Heathcliffie, świat wita nas nader brutalnie - nie możemy znaleźć swojej zakładki! Przedstawiamy Państwu jakże idealne rozwiązanie tego problemu. Rozwiązanie wręcz mruczące (i ciągle domagające się ładowania baterii poprzez napełnianie miski, ale to małym druczkiem na samym dole umowy).
Przed Państwem... BAZYL - idealny stojak (leżak?) na zakładki do Waszych ukochanych książek!

♥ 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości