Tosia&Bazyl - cz. III a jednak :/

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie paź 20, 2013 14:27 Re: Tosia&Bazyl - cz. III proszę, trzymajcie kciuki!

Wiem, nawet mam, ale na razie zaczęłam kurację UraFuraginum i nie mam pojęcia, czy żurawinowe tabletki też powinnam brać teraz czy za tydzień, jak skończę te. Akurat nic moczopędnego mi nie trzeba, bo i bez tego biegam jak głupia :roll:
A swoją drogą, jak zamknęłam balkon, na sweter założyłam jeszcze szlafrok i położyłam się na chwilę pod kołdrę to i biegać teraz muszę mniej, uff ;)
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Nie paź 20, 2013 14:28 Re: Tosia&Bazyl - cz. III proszę, trzymajcie kciuki!

Jedz suszoną żurawinę i naturalny sok, można kupić w aptece, taki 100%.
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Nie paź 20, 2013 14:53 Re: Tosia&Bazyl - cz. III proszę, trzymajcie kciuki!

Tosiu :1luvu:
Madzia, ja chyba jesienia zeszlego roku zlapalam to paskudztwo. Doslownie co 5 min pelny pecherz, a bol przy zalatwianiu sie niemozliwy... :roll: UroFuraginum bardzo mi pomoglo :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie paź 20, 2013 15:05 Re: Tosia&Bazyl - cz. III proszę, trzymajcie kciuki!

Madzia, moja Tosia zachowuje się identycznie i to jest właśnie spowodowane tym, że wszyscy wchodzili jej ciągle do doopinki a jak przez moment nikt się nią nie zajmuje, to jest płacz rzewny i zawodzenie. Efekt jest taki, że kot nie umie się zająć sam sobą :|
Natomiast co do pęcherza, to przybij piątkę, ja od miesiące próbuję to wyleczyć. Najpierw antybiotyk, bo miałam bezobjawowe zapalenie i dowiedziałam się zupełnie przypadkiem, kiedy robiłam badania do pracy, a teraz doszły objawy, więc jest kolorowo :evil:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Nie paź 20, 2013 16:34 Re: Tosia&Bazyl - cz. III proszę, trzymajcie kciuki!

NatjaSNB pisze:@jozefina 1970 kocimiętki nie będę mieć w kuchni już, wystarczy że mam teraz bazylię i miętę i jedno i drugie mi zdycha... kocimiętkę też bym zamordowała, tak jak ten szczypiorek ze zdjęcia, którego też już nie ma :crying: Ja nie wiem o co chodzi... podlewam, a to mi usycha :placz:

Kocimiętka rośnie jak głupia. Te zioła z marketów mają złą ziemię. Zioła lubią przepuszczalną ziemię, najlepiej wymieszaną z piaskiem.
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Nie paź 20, 2013 17:09 Re: Tosia&Bazyl - cz. III proszę, trzymajcie kciuki!

jozefina1970 pisze:Te zioła z marketów mają złą ziemię. Zioła lubią przepuszczalną ziemię, najlepiej wymieszaną z piaskiem.

O, tego nie wiedziałam. Ja to myślę, że te zioła mają uczulenie na mnie :roll:
-------------------
Ogłoszenie płatne - reklama na rzecz dobra ogólnego społeczeństwa czytającego.

Czy zdarza Wam się co chwila szukać swojej zakładki do książek? Kładziemy się wygodnie w łóżku, czy też sadowimy w ulubionym fotelu, wyjmujemy zakładkę i zatapiamy się w czytaniu. Kiedy jednak czas wrócić do rzeczywistości i przestać bujać w obłokach marząc o wrednym, aczkolwiek jakże pociągającym Heathcliffie, świat wita nas nader brutalnie - nie możemy znaleźć swojej zakładki! Przedstawiamy Państwu jakże idealne rozwiązanie tego problemu. Rozwiązanie wręcz mruczące (i ciągle domagające się ładowania baterii poprzez napełnianie miski, ale to małym druczkiem na samym dole umowy).

Przed Państwem... BAZYL - idealny stojak (leżak?) na zakładki do Waszych ukochanych książek!
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

NatjaSNB

Post » Nie paź 20, 2013 17:11 Re: Tosia&Bazyl - cz. III proszę, trzymajcie kciuki!

Ha, ha, ha - jaki stojak. A może raczej stoik :-)
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Nie paź 20, 2013 17:17 Re: Tosia&Bazyl - cz. III proszę, trzymajcie kciuki!

NatjaSNB pisze:
jozefina1970 pisze:Te zioła z marketów mają złą ziemię. Zioła lubią przepuszczalną ziemię, najlepiej wymieszaną z piaskiem.

O, tego nie wiedziałam. Ja to myślę, że te zioła mają uczulenie na mnie :roll:
-------------------
Ogłoszenie płatne - reklama na rzecz dobra ogólnego społeczeństwa czytającego.

Czy zdarza Wam się co chwila szukać swojej zakładki do książek? Kładziemy się wygodnie w łóżku, czy też sadowimy w ulubionym fotelu, wyjmujemy zakładkę i zatapiamy się w czytaniu. Kiedy jednak czas wrócić do rzeczywistości i przestać bujać w obłokach marząc o wrednym, aczkolwiek jakże pociągającym Heathcliffie, świat wita nas nader brutalnie - nie możemy znaleźć swojej zakładki! Przedstawiamy Państwu jakże idealne rozwiązanie tego problemu. Rozwiązanie wręcz mruczące (i ciągle domagające się ładowania baterii poprzez napełnianie miski, ale to małym druczkiem na samym dole umowy).

Przed Państwem... BAZYL - idealny stojak (leżak?) na zakładki do Waszych ukochanych książek!
Obrazek
Obrazek

gdybyś taki uroczy stojaczek, ot pardon - stoliczek wystawiła na licytację oddałabym całą siebie, żeby go zdobyć :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Nie paź 20, 2013 19:16 Re: Tosia&Bazyl - cz. III proszę, trzymajcie kciuki!

To najlepszy stojak, jaki w życiu widziałam! :ryk:
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

Post » Nie paź 20, 2013 19:23 Re: Tosia&Bazyl - cz. III proszę, trzymajcie kciuki!

jaki piekny ten stojak :1luvu:

Kociara82

Post » Nie paź 20, 2013 19:29 Re: Tosia&Bazyl - cz. III proszę, trzymajcie kciuki!

jak cudownie mieć takiego pomocnika :ryk:

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Nie paź 20, 2013 19:31 Re: Tosia&Bazyl - cz. III proszę, trzymajcie kciuki!

zaraz wystawiam na Allegro, jaką cenę wywoławczą proponujecie? :P
ObrazekObrazek

NatjaSNB

Post » Nie paź 20, 2013 19:32 Re: Tosia&Bazyl - cz. III proszę, trzymajcie kciuki!

Bezcenny :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie paź 20, 2013 19:32 Re: Tosia&Bazyl - cz. III proszę, trzymajcie kciuki!

sztabka zlota :D

Kociara82

[poprzednia][następna]