Monostra pisze:Anulko, gratulacje!
Teraz, oddając zdobytą wiedzę, w ramach jakiego przedmiotu będziesz dodatkowo gnębić biedne dzieci?

W ramach hyhy edukacji dla Bezpieczeństwa,czyli dawnego PO

Interesowal mnie ten przedmiot ,bo mam takie szczescie,ze trafiam na wypadki,stluczki itd. Jak kogos dotad ratowalam to na czuja ,bez orientacji jak to porzadnie zrobic-teraz jak mam uprawnienia,to pewnie hyhy sie okaze ,ze nie trafiam w wypadki-od roku w szkole w glownym budynku ani jednego
A by nie bylo,ze taka madra jestme to uprzejmie informuje,ze nie wiedzialam do wczoraj,ze na dyplomie jest ocena,bo nie byly wczesniej,a teraz podobno bedzie

brakuje mi ikonki z młotkiem stukajacym w glowke-bo jakbym wiedziala to bym sie bardziej starala

) Ciekawa jestem jaki ten dyplom bedzie hyhy,ale odbiore go chyba w listopadzie dopiero lub w grudniu,bo mamy zaswiadczenia o ukonczeniu studiow-a produkcja dyplomow troche trwa.
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.