Ogłoszenia dla zwierzaków DARMOWE 3x20 - 0 szt wolne

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Pt paź 18, 2013 22:37 Re: Ogłoszenia dla zwierzaków DARMOWE 3x20

patis pisze:
phantasmagori pisze:Proszę o ogłoszenia dla Baltazarka u Justa&zwierzaki

Jeśli Baltazarek się załapie na ogłoszenia , dam wszystkie dane na pw

ASK@ pisze:Moge zamówić dla Jokota? Odezwą się bo linka posłałam.

Dam znać co i jak wieczorem. Rozumiem,że pakiet to 3 porcje 20 ogłoszeń :?:

Jako zarezerwowane/wykorzystywane uważam te, do których dane dostane.
Póki czas pozwoli będę miała 3 sztuki po ok 20 ogłoszeń. Jak np. będę miała 3 wolne i ktoś 2 z nich weźmie - to jeden będzie dostępny, dopóki tamtych nie wykonam.

Dokładnie - dla 3 zwierzaków po ok 20. Nie podejmę się 60-80 czy 100 dla jednego, bo więcej by mi zajęło szukanie portali i ew. rejestracja na nich.. Około - bo czasem znam jakieś lokalne, czasem coś się zapomni, czasem przypomni :)

Czyli zapisać na 2 miejsce Baltazarka? (kiedyś chyba Aga miała pod opieką dużego piesia Baltazara :wink: )
na 3 Jokota ? (coś mi sie kojarzy że to nazwa dt i będzie tu konkretny kocio..?)

Może być na maila ipatii@wp.pl - byle tu na wątku był porządek i jak ktoś potrzebuje na już teraz natychmiast - żeby się nie ustawiał w długiej kolejce, tylko może wykupił pakiecik od kogoś bardziej profesjonalnego :) Dotarłam na wątek CatAngel (mam nadzieję dobrze napisałam) i podziwiam jak na 130 stronkach można ogłoszenia umiescić..
Bardzo się cieszę że ktoś chce korzystać z mojej małej pomocy :)

Tak , Baltazarek jest u mnie na DT, Phanta dzieki za zgłoszenie Baltazarka :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob paź 19, 2013 16:49 Re: Ogłoszenia dla zwierzaków DARMOWE 3x20

Linki aktywacyjne przychodzą na emaila. :) Mam nadzieję, że maluszki znajdą domki.

Patis dzięki wielkie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Sob paź 19, 2013 21:08 Re: Ogłoszenia dla zwierzaków DARMOWE 3x20

Wszystkie 3 pakieciki zrobione dzisiaj :)
Łącznie 5 kociaste się pokazują światu, bo były 2x2 i 1x1. Zdecydowanie kolor czarny dominuje :kotek: .

Na dzień dzisiejszy i teraźniejszą godzinę znowu mam 1 albo 3 miejsca wolne, więc zapraszam -
ASK@ pisze:Tak, poproszę trzy i będą na konkretne koty tylko musi zapaść decyzja jakie. Do kiedy mam przesłać dane i foty? Na maila?
Znaczy jak ASK@ nie zrezygnowała z 2 to mam 1 miejsce wolne :)

Sprawa dodatkowa (z historią coby też ponudzić :D):
Mam jeden tel w orange, który w zasadzie mi służy do kontaktu z bliskimi, a te kontakty mam darmowe. Mimo to muszę utrzymywać aktywne konto. Na tym koncie średnio mi zostaje 5-10zł /miesiąc, bo 'właściwy' nr mam na firmę kogoś z rodziny za grosze, a z tego rzadko dzwonię... Teraz mam na pewno ok 10 zł. 'zbędnych' na tym koncie. Chętnie przeznaczę na je na wyróżnienie ogłoszenia.
Nie ukrywam, że chciałabym, żeby to był zwierzak starszy/chory/może z jakimiś 'ubytkami' - taki którego ludzie nie zauważa przeglądając ogłoszenia jeśli nie będzie na górze strony. Nie wiem ile co gdzie kosztuje, ale chyba najtańsze widziałam za 3 zł., na pewno te popularniejsze portale są o wiele droższe. Jak ktoś potrzebuje to proszę tu zamieścić kod i numer na jaki mam go wysłać. Ja się sama na pewno nie podejmę wyboru, więc pierwszy kod i numer jaki tu zobaczę wykorzystam..

OlaLola pisze:Linki aktywacyjne przychodzą na emaila. :) Mam nadzieję, że maluszki znajdą domki.

Patis dzięki wielkie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Nie ma sprawy, lepiej mi się będzie spało jak coś dobrego wieczorem zrobię :wink:
Mam nadzieję, że już każdy ma na mailu linki do aktywacji i przy wolnej niedzieli ludzie się zaczną interesować kociakami.
Ostatnio edytowano Sob paź 19, 2013 21:13 przez patis, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

patis

Od: Śro paź 16, 2013 12:23

Post » Sob paź 19, 2013 21:10 Re: Ogłoszenia dla zwierzaków DARMOWE 3x20

Zaklepuję dwa. Jutro rano podeślę tekst i foty. NA PEWNO!!! Mam gotowe...prawie.

Dzięki wielkie za C+D i dam znać.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Sob paź 19, 2013 21:20 Re: Ogłoszenia dla zwierzaków DARMOWE 3x20

No właśnie edytowałam raz nasty poprzednią wypowiedź, żeby wszystko w niej zawrzeć, co potrzebne i aktualne, bo takiej wprawy nie mam żeby na szybko to zrobić :)

Czyli :
1 .ASK@
2. ASK@
3. WOLNE
Obrazek

patis

Post » Sob paź 19, 2013 21:30 Re: Ogłoszenia dla zwierzaków DARMOWE 3x20

patis pisze:No właśnie edytowałam raz nasty poprzednią wypowiedź, żeby wszystko w niej zawrzeć, co potrzebne i aktualne, bo takiej wprawy nie mam żeby na szybko to zrobić :)

Czyli :
1 .ASK@
2. ASK@
3. WOLNE

Dzięki :1luvu:
Szlifuję tekst. Jutro masz wsio u siebie.
Obrazek

ASK@

Post » Sob paź 19, 2013 23:29 Re: Ogłoszenia dla zwierzaków DARMOWE 3x20 - 1 szt wolne

Bardzo dziekuje za ogłoszenia Baltazarka :1luvu: , juz je aktywowałam :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto paź 22, 2013 12:47 Re: Ogłoszenia dla zwierzaków DARMOWE 3x20

ASK@ pisze:
patis pisze:No właśnie edytowałam raz nasty poprzednią wypowiedź, żeby wszystko w niej zawrzeć, co potrzebne i aktualne, bo takiej wprawy nie mam żeby na szybko to zrobić :)

Czyli :
1 .ASK@
2. ASK@
3. WOLNE

Dzięki :1luvu:
Szlifuję tekst. Jutro masz wsio u siebie.

Jeśli masz jeszcze to jedno jeszcze wolne to mogę sobie i je zaklepać ? Napisałam tekst dla parki.
Obrazek

ASK@

Post » Wto paź 22, 2013 23:21 Re: Ogłoszenia dla zwierzaków DARMOWE 3x20 - 0 szt wolne

Czyli jest 3x ASK@
brak wolnych pakietów na teraz

Na razie mam spory zamęt, więc czas tylko na swoje kociaste, ale na pewno do 5 dni się wyrobię.

Mam jeszcze kolegę który się rozgląda po malutku za kotem.. Burym dorosłym niekłopotliwym bezogonkiem (koniecznie!). Taki mu ponad miesiąc temu odszedł w wieku ok 15-18 lat. Nie jest ważny stan przychylności do człowieka - może być dzikun - byle sobie w domu niewychodzącym poradził .. I byle chorób zakaźnych nie miał - bo kolega nie wyklucza kociego towarzysza w przyszłości dalekiej..
Byłam u niego - mieszkanko małe w starym stylu urządzone - trochę się obawia wizyty, bo mieszka w warunkach jak nasze babcie. Ale człowiek świadomy - 2 razy do roku odrobaczał Kocika, szczepił, ma książeczkę.. Widziałam rachunki za papu kocie nienajgorsze dla Poprzednika (niedawno zmieniłam miejsce zamieszkania i z racji oszczędności, korzystałam z tego że kolega zamawiał dla swojego piesia i się też dołączyłam do przesyłki jak on - widziałam co zamawiał).
Na pewno się zgodziłby na wizytę, ale raczej taką bezstresową.. Bez latania po całym mieszkaniu i doszukiwania się uchybień.. Okien NIE MOŻE zabezpieczyć, ponieważ to stara/ zabytkowa kamienica, odnawiana ze środków UE..
Poprzednik był wyprowadzany na zabytkowy daszek na szelkach - co ponoć śmiech wzbudzało- i tak by miał następny jakby chciał.
Wałbrzych, Jelenia, Wrocław, Legnica (lub ew. dołożenie się do kosztów transportu - jeśli jakiś kocio w serce uderzy z mocna siła)..
Jak ktoś 'posiada' taki okaz to proszę o fotki i opis- pokażę Młodemu - znaczy Arkowi - może to ten??
Na pewno nie chodzi o super kolorowego kociastego czy młodzika - takich u nas masa bezdomnych :(
Bury, najlepiej pręgowany kocio który stracił ogonek
- Jakby coś, proszę o wiadomości na PW..

Na.. raczej tygodniach.. zbierzemy się do rady miasta z kwestią tej bezdomności i sterylizacji na pewno.. Ja tu od kilku miesięcy mieszkam a Młody nawet nie wiedział że to miasto powinno sterylki opłacić bezdomnym.. Więc powoli z tym chłopaków oswoję..
Obrazek

patis

Post » Śro paź 23, 2013 8:18 Re: Ogłoszenia dla zwierzaków DARMOWE 3x20 - 0 szt wolne

Niech skontaktuje sie z Jokotem może jakiś bezogonek będzie.

Podeśle dziś/jutro pakiet bo mam nowe,fajne foty i wgrać muszę.
Obrazek

ASK@

[poprzednia]