Wszystkie koty jamnika Melona VI- anonimowi persocholicy!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 19, 2013 19:10 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- nie-kocio o dzieciach

Co mi po tym, że siedzę w środkowym rzędzie w samolocie, skoro WIEM, że pode mną kilka-kilkanaście kilometrów NICZEGO?! :strach: :strach: :strach:
Nie, samolot to stanowczo nie moja bajka.
Na razie spodobały mi się wycieczki ornitologiczne. W tym roku byłam w delcie Dunaju, w przyszłym roku, jak uzbieram kasę, pojadę do Laponii. Zimno co prawda, ale ciekawe ptaki.
Fajna wycieczka na ptaki jest do Hiszpanii, ale, niestety, samolotem :? :evil:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob paź 19, 2013 19:56 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- nie-kocio o dzieciach

Wracam w poniedziałek do Was, do Kotkinsowa -jutro.
Może i Neigh się odezwie i co powie.

Może jakie objawione słowo...albo inne.

Mnie nie ma aż wrócę.
Idę spać, wstaję o 3.45...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Sob paź 19, 2013 20:06 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- nie-kocio o dzieciach

spokojnego lotu
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Sob paź 19, 2013 20:21 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- nie-kocio o dzieciach

kotkins pisze:Lęk wysokości ...nie ma się go w samolocie.

Prawda! Ja umieram patrząc na wyciąg krzesełkowy, na latarni morskiej, balkonie powyżej 1 piętra, czasem nawet na drabinie a w samolocie nic. Ba, bardzo lubię 8O
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob paź 19, 2013 20:29 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- nie-kocio o dzieciach

Bo w samolocie jest jak w windzie... podloga, sciany pozamykane. Nie ma sie czego bac :)

zuza

Post » Sob paź 19, 2013 20:49 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- nie-kocio o dzieciach

WRÓCIŁAM:-)

Mam kilka powalających historii w zanadrzu. Kotkins ( nie pitlol....tylko przyjedzaj.......sympozujum, srozjum.......UMÓWIONE jesteśmy)
Samolot wylądował ja wraz z nim. I oto jestem. Jutro wiecej.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Sob paź 19, 2013 20:58 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- nie-kocio o dzieciach

Szalony Kot pisze:Przeczytałam :oops: Basia chodzi ze mną wszędzie, chociaż darowałam jej poniedziałkową galę rozdania nagród :roll: więc póki co moje "wszędzie" oznacza: do apteki (po witaminy dla mamusi), do osiedlowego sklepiku (jak TŻ wróci późno i wiem, że się nie wyrobi), do mojej mamy lub teściowej, do lekarza i do pobliskiego lasu.
Tak sobie zwiedzamy :roll:

Strasznie mnie krępuje, jak czasem źle wyliczę czas przejazdu czy autobus mi stoi w korkach i przez to muszę nakarmić Basię np. w knajpce gdzieś z boku, bo ona jak głodna, to nie ma przebacz... Powinny być jakieś publiczne karmniki, żeby można było na osobności dziecko ogarnąć :oops:

ja też Kalinę ciągam wszędzie ze sobą, nadal :twisted: no może trochę mniej niż rok temu, ale jednak
i pierwszą wizytę u fryzjera po ścięciu dredów zaliczyłyśmy razem, nigdy więcej :ryk:

edit. myślę, że jednak karmienie piersią bliższe jest jedzeniu ;)
http://www.youtube.com/watch?v=KiS8q_fifa0 świetnie mi się jej słucha, o sam rytm słów mi chodzi
jak mam wybór to wolę karmić w domu, tak jest bardziej komfortowo; jak nie to trudno, na początku bardziej się tym przejmowałam, teraz po prostu staram się znaleźć jakieś spokojne miejsce jeśli to konieczne.
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Nie paź 20, 2013 1:28 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- nie-kocio o dzieciach

Szalony Kot pisze:A na foto jest Staś Staszewski od Megany: viewtopic.php?f=21&t=156526
Która swoją drogą każde miejsce po zwierzu, który odchodzi oferuje nowemu zwierzowi...

o, nie wiedziałam!.... słodki ten Staś, ma w oczach całą psią mądrość, dziękuję, będę o nim pamiętać...

Kotkinsie, piękne klasztorne koty, nic tylko wymiętolić! Dzięki wielkie :)
niedługo wstajesz, to przyjemnego lotu-powrotu :)
Obrazek

Anneke_

Od: Czw mar 28, 2013 15:24

Post » Nie paź 20, 2013 10:56 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- nie-kocio o dzieciach

Wracaj szybko
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Nie paź 20, 2013 18:36 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- nie-kocio o dzieciach

Jeść publicznie też można jeść w sposób elegancki albo odstręczający dla otoczenia.
Zasadniczo potrafię zaakceptować karmienie w miejscu publicznym, jeśli robi się to dyskretnie i elegancko. Ale nie wszystkie kobiety tak robią.
Kiedyś przez onet czy o2 trafiłam na blog jakiejś mamuśki i oczywiście stanowisko jak to mogą se cycka wyciągnąć blebleble, że reklamy emanują seksem i piersiami blebleble. Tylko różnica jest taka, że w reklamach najczęściej są piersi ładne, estetyczne i seksowne, z przyjemnością się je ogląda - natomiast u pań w realu dość różnie z tym bywa. Nie wspominając już o jakości bielizny. A ja jestem fanką ładnych piersi i jeszcze większą ładnej bielizny...

Kotkinsie - tym raziem nie przepuszczę osobistego poznania, nawet gdybym sama miała się do Neigh wprosić... Tylko nie biorę udziału w żadnych akcjach odbijania zwierza, bo już mam go dość.

PS. A masz te miarki od ZiwiPeak?
Obrazek Kawunia?

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Nie paź 20, 2013 18:55 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- nie-kocio o dzieciach

Jakoze w piątek jadę na przedadopcyjną dla persa od Fairey - to i Ciebie nawiedzić możemy:-).
Zadnych kotow już nie odbijam. Tak jak napisałam......pers od Fairey był ostatnim, w którego sytuację się zaangażowałam.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon paź 21, 2013 17:19 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- nie-kocio o dzieciach

chciałam się pochwalić jamniczym kubeczkiem :mrgreen:
dziś dostałam, dawno nie miałam takiej frajdy
Obrazek
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Pon paź 21, 2013 17:26 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- nie-kocio o dzieciach

Mam jamnicze majtki (kupione kilka miesięcy temu w Carrefourze) ale się nie będę chwalić :mrgreen: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon paź 21, 2013 20:55 Re: Wszystkie koty jamnika Melona VI- nie-kocio o dzieciach

Piekny kubek! :)

zuza

[poprzednia][następna]