Moderator: Estraven
ruru pisze:Czyli jest domek w Warszawie?
OlaLola pisze:Monika_Krk pisze:Czarny jak bies, miły jak anioł - może wypatrzy go jakaś DOBRA WRÓŻKA ?
Czarne ( te bez jednego białego włoska ) - mają najmocniejszą energię do ściągania negatywów - ściągają z nas tzw . "uroki, złe oko , klątwy " itp.
W najcięższych przypadkach zbiorą na siebie negatywy i odejdą za TM .
Dlaczego tak ich nienawidzono w "epokach ciemnoty " bo - kojarzyły się z tymi , którzy je przygarniali - BO WIĘCEJ WIEDZIELI O ISTOCIE WSZECHRZECZY. Były z tymi co to byli bardziej świadomi oraz "wiedzący ".
Na ten przykład , jak odbierasz fakt :
gdy przebiegną Ci drogę CZARNE KOTY ( teoria nie dla zabobonnego idioty ) , to nie po to abyś " miał/a pecha " - po to- żebyś wiedział, iż natura daje Ci znać :
Ktoś ( człowiek ) zaszedł Ci drogę, wszedł w paradę, ktoś miesza "- NIE KOT ! - kot daje znać - uważaj na ludzi.
Ktoś ci miesza w życiu ! Patrz , słuchaj i myśl !
Zarąbiste, mogę sobie pożyczyć do ogłoszeń?
Mam dwa czarne koty na Dt, trzeci w drodze bo po weekendzie do nas trafia, jeśli cudownie szybko by się wyaadoptowały to spokojnie mogę brać bezdomnego Dorobelli, ale póki co nie ma szans. "Nowego" i tak muszę kryć przed Diną, bo inaczej będzie mi sikać po kątach...
...
A tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cqGoyka pisze:Cholera jechałam ta trasa w czwartek
Użytkownicy przeglądający ten dział: CheshireCat93, elmas, koszka, kota_brytyjka i 41 gości