Moderator: Estraven
PrzygarnijKOTA pisze:Witajcie,
Z chęcią też wpadnę i od razu mam pytanie. Czy mogłabym mieć swój "bazarek"? Zanim zajęłam się kotami moim hobby było tworzenie biżuterii. Zostało mi jeszcze sporo gotowych projektów, może byłby ktoś zainteresowany ich nabyciem... Oczywiście całą uzbieraną kwotę bym przekazała organizatorkom kociego balu : ) Dobry pomysł, czy nie bardzo?
przygotujemy Ci stolik na stoisko
, wiec już pierwsze pieniążki mam do wrzucenia na Kocim Balu 
jessi74 pisze:p. Ela odebrała też wczoraj fanty od Bemola![]()
Agita pisze:Się wybieram. Dziś wieczorem wypieki. Mam nadzieję, że zakalca nie wyprodukuję
Thorkatt pisze:PrzygarnijKOTA pisze:Witajcie,
Z chęcią też wpadnę i od razu mam pytanie. Czy mogłabym mieć swój "bazarek"? Zanim zajęłam się kotami moim hobby było tworzenie biżuterii. Zostało mi jeszcze sporo gotowych projektów, może byłby ktoś zainteresowany ich nabyciem... Oczywiście całą uzbieraną kwotę bym przekazała organizatorkom kociego balu : ) Dobry pomysł, czy nie bardzo?
![]()
Dzisiaj fajne ciuszki podarowała dziś vienna2![]()
Moja corka wybrala cos dla siebie, a ja z ciuszków od mateosi![]()
, wiec już pierwsze pieniążki mam do wrzucenia na Kocim Balu

Agita pisze:Się wybieram. Dziś wieczorem wypieki. Mam nadzieję, że zakalca nie wyprodukuję
jessi74 pisze:Wrokotki też szykują stoisko
MaryLux pisze:Agita pisze:Się wybieram. Dziś wieczorem wypieki. Mam nadzieję, że zakalca nie wyprodukuję
Jeśli wyprodukujesz, to z chęcią pożrę. Lubię zakalce.

MaryLux pisze:Czy przynieść Pisaninki Inki i Okruszynki Inki? Może ktoś zechce je kupić?

Thorkatt pisze:PrzygarnijKOTA pisze:Witajcie,
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości