O matko, jak nie urok to sraczka. Czy koty tez mogą złapać rotawirusa? Bo puszkowe jedzenie jakie by nie było to chyba nie aż tak? A jak tam Misza dzisiaj?
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Misza ... bylismy u weta wczoraj ... mam uważać na niego - jak ? przecież on spał gdy przyszłam? .... jesli sytuacja będzie się powtarzać mam jechać do Wawy do dr Czubek ... tyle ... zresztą to pisze w zaleceniach i to usłyszałm przez telefon ... jak coś się zmnieni, dzwonić i przyjeżdzać .... jedno jest lepiej u Miszy, z tchawicą się poprawiło tzn. on już tak nie kaszle przy dotyku .... ale ... jak tak dalej pójdzie to szybo wróci do Wawy, bo u mnie nikt mu nie pomoże .... no i on nie może zostać na mrozie ... a przecież jest w kojcu ... kwadratura koła
mozna ostrożnie powiedzieć, że sytuacje jest opanowana ..... w kazdym razie jest lepiej .... Kropek zjadł saszetkę gastro inten. i trochę suchej karmy gastro inten. ..... czekamy ..
Kochanie, zdrowiej! Ja za bytówkami RC nie przepadam, ale te weterynaryjne uważam za niezłe, Intestinal szczególnie.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Brak wieści to mogą być dobre wieści . Kinnia jest "wykończona" - tak myślę.
Spokojnie - dajmy jej czas. Opowie nam - a Kropek to typ duchowego fightera - nie dał się i nie da się !
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger ...A tu znajdziesz nasz koci wątek:http://tiny.pl/hk6cq