Lucy w DS

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sie 21, 2013 13:56 Lucy w DS

Lucy
ma prawie rok (jest z wiosny 2013)
zaszczepiona, wysteryzliowana
zna koty i psy

przytulak

Obrazek

Młoda, trzykolorowa, z wiosny 2013, miła, wesoła, ciekawska. Bardzo, bardzo towarzyska. Lubi inne koty i psy. Chętnie bawi się piłeczkami, szmacianymi myszkami i innymi kocimi zabawkami. Ale nade wszystko lubi się wepchać na kolana i mruczeć bez umiaru. Lubi głaskanie i przytulanie. Jest bezkonfliktowa i tolerancyjna. Zna dzieci w wielu szkolnym i świetnie się z nimi bawi. Ma książeczkę zdrowia. Korzysta z kuwety.
Czeka na rozsądnego człowieka, chętnie z rodziną, który szuka domowego przytulaka, nie planuje wypuszczać go na zewnątrz i rozumie, że nie można kota wziąć „w ciemno”, czyli bez spotkania w przyszłym domu (lub mieszkaniu) i bez umowy.
Może zamieszkać z innym kotem lub z psem.

Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Czw mar 13, 2014 13:06 przez Patmol, łącznie edytowano 7 razy

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Sob sie 31, 2013 13:54 Re: młodziutka, lubiąca dzieci, koty i psy TRI szuka Domu

Śliczna ta mała...
Podniosę chociaż :!:
kicikicimiauhau

Post » Nie wrz 01, 2013 21:26 Re: młodziutka, lubiąca dzieci, koty i psy TRI szuka Domu

Ja znalazłam właśnie super dom dla tri+brat - także trzymam kciuki :ok:

Gringo

Od: Pt kwi 09, 2004 0:57

Post » Nie wrz 08, 2013 17:00 Re: młodziutka, lubiąca dzieci, koty i psy TRI szuka Domu

Śliczna ta malutka, taka delikatna.
Dzisiaj rano kiedy karmiłam "bezdomniaczka", kocurka czarnego z zielonymi oczkami to zaczęła nieśmiało podchodzić do nas też podobna do tej tri koteczka, tylko miała więcej wyrażnych kolorów. Było widać, że jest głodna. Zostawiłam też jej coś do jedzenia, ale nie wiem czy czasami kocurek nie wsunął swoje i jej. Nie miałam czasu aby obok nich troszeczkę postać. Kocurek jest już na tym nie strzeżonym parkingu około 3 tygodnie, jest oswojony, bardzo ładny, daje mi się głaskać i przychodzi na moje zawołanie. Będę śledzić losy też Waszej TRI. :lol:
Obrazek

jasia.stargard

Od: Wto sie 27, 2013 10:14

Post » Pon wrz 16, 2013 10:44 Re: młodziutka, lubiąca dzieci, koty i psy TRI szuka Domu

tri nadal do wzięcia 8)

(strasznie się pcha na kolana -kto lubi takie koty nakolanowe?)

Patmol

Post » Pon paź 07, 2013 7:53 Re: młodziutka, lubiąca dzieci, koty i psy TRI szuka Domu

Lucy jest wysterylizowana i zaszczepiona - tylko teraz Dom potrzebny.
Wesoła, przytulna, lubi zabawę i inne koty.

Patmol

Post » Czw paź 17, 2013 6:59 Re: młodziutka, lubiąca dzieci, koty i psy TRI szuka Domu

Lucy pomaga Młodemu :mrgreen:
na zdjęciach wygląda na bardzo dużą -ale to tylko wrażenie takie, jest jeszcze dość mała -nie ma jeszcze rozmiarów dorosłego kota
Obrazek

Lucy jest niesłychanie ciekawska i niesłychanie towarzyska i bardzo optymistycznie nastawiona do świata.. Pcha się zawsze na kolana i do człowieka.

Obrazek

Obrazek

Patmol

Post » Czw paź 17, 2013 9:19 Re: młodziutka, lubiąca dzieci, koty i psy TRI szuka Domu

Śliczna jest. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia.stargard

Post » Czw paź 17, 2013 10:24 Re: młodziutka, lubiąca dzieci, koty i psy TRI szuka Domu

Dziękuję

To jeszcze zdjęcia z braciszkiem (Lucy jest z tyłu)
Obrazek

Obrazek

Patmol

Post » Czw paź 17, 2013 10:30 Re: młodziutka, lubiąca dzieci, koty i psy TRI szuka Domu

Patmol pisze:Dziękuję

To jeszcze zdjęcia z braciszkiem (Lucy jest z tyłu)
Obrazek

Obrazek

Jak sobie ładnie śpią, przytuleni. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia.stargard

Post » Czw paź 17, 2013 12:15 Re: młodziutka, lubiąca dzieci, koty i psy TRI szuka Domu

Dużo osób , w sumie, pyta o Lucy ale nic z tego nie wynika niestety.
Kilka osób wzięłoby ją chętnie gdyby:

-miała wyprawkę (karma, kuweta, może drapak jakiś itd) i jednocześnie

-miała zrobione testy (jak się pytam jakie -to mówią, że nieważne jakie, ale żeby miała jakieś zrobione, bo oni wiedzą ze do adopcji kot musi mieć zrobione testy) i jednocześnie

- żeby nie musieli podawać ani swojego nazwiska ani adresu -sami przyjadą do mnie przecież po kota i wyprawkę.
Ostatnio edytowano Pt paź 18, 2013 6:25 przez Patmol, łącznie edytowano 1 raz

Patmol

Post » Pt paź 18, 2013 5:58 Re: młodziutka, lubiąca dzieci, koty i psy TRI szuka Domu

Jak my kochamy te koty. Zapraszamy na nasz wątek, tu link : viewtopic.php?f=46&t=125816 :roll:
Obrazek

jasia.stargard

Post » Pt paź 18, 2013 6:32 Re: młodziutka, lubiąca dzieci, koty i psy TRI szuka Domu

Dziękuje za zaproszenie 8) zaraz zajrzę.

Ale z tym kochaniem kotów, to muszę przyznać, że ja za kotami nie przepadam - wrobiłam się sama w koty, bo nie umiałam odmówić Młodej jak przynosiła do domu koty którym trzeba pomóc.
No i w ogóle lubię zwierzęta, i Matkę Naturę -jako taką :king:
Ale zdecydowanie wole psy i góry -a koty, niestety, strasznie uziemiają -ciężko wyjechać na kilka dni.

Po prostu wzięłam maluchy, bo były chore i nie mogły tam zostać gdzie były - i teraz szukam im domów.
Te domy nie muszą kochać kotów, ani być doskonałe -wystarczy, że będą bezpieczne i rozsądne po prostu.

Patmol

Post » Pt paź 18, 2013 6:56 Re: młodziutka, lubiąca dzieci, koty i psy TRI szuka Domu

Też kocham góry, no i zwierzęta. Obecnie koty, bo z psami trzeba wychodzić 3 - 5 razy dziennie a ja już nie mogę ze względu na stan zdrowia. :roll:
Obrazek

jasia.stargard

Post » Pt paź 18, 2013 6:59 Re: młodziutka, lubiąca dzieci, koty i psy TRI szuka Domu

Z psami można wyjść i raz dziennie 8)

Jak bywam w Sudetach to wychodzę z moim psem właśnie raz dziennie -rano ze schroniska.
I jak wieczorem wracamy do schroniska -to już więcej razy tego dnia nie wychodzę. :mrgreen:

Patmol

[następna]