Nemi pisze:Alessandra, Vilemo5 - może przydadzą się materiały informacyjne do PIT'ów Przykład dla kwoty 10 zł :
Moderator: Moderatorzy
Nemi pisze:Alessandra, Vilemo5 - może przydadzą się materiały informacyjne do PIT'ów Przykład dla kwoty 10 zł :
britta pisze:Nemi, a jak w przypadku Dorobelli. Dokarmia dwa jeże dzikożyjące. Czy fundacja mogłaby przekazać środki i karmę ze Skarpety z wyraźnym zastrzeżeniem, że pójdą one wyłącznie na ten cel? Tak, żeby Primum nie miała przez to kłopotów. Acha, w pierwszym poście brakuje linku do wierzę w jeże
Nemi pisze:britta pisze:Nemi, a jak w przypadku Dorobelli. Dokarmia dwa jeże dzikożyjące. Czy fundacja mogłaby przekazać środki i karmę ze Skarpety z wyraźnym zastrzeżeniem, że pójdą one wyłącznie na ten cel? Tak, żeby Primum nie miała przez to kłopotów. Acha, w pierwszym poście brakuje linku do wierzę w jeże
Britta, powiem bez owijania w bawełnę, bo miałam dziś ciężki dzień - nie chcę pakować fundacji w sytuacje, które mogą rodzić jakiekolwiek podejrzenia. Sama, pewnie wiesz, że ludzie są różni. Więc wolę pomóc Dorobelli wpłacając swoją kasę, bo mogę z nią robić co mi się podoba, niż środki, z konta fundacji, które są pod nadzorem i pisze się o nich sprawozdania.
Nemi pisze:A w 4 poście mamy informacje o aktualnym stanie skarpetki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość