Nasza Ksiezniczka. Fotki s.57 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 15, 2013 18:34 Re: Nasza Ksiezniczka

Absolutnie wierzę w tego pierwszoklasowego focha :ryk:
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

Post » Wto paź 15, 2013 18:50 Re: Nasza Ksiezniczka

Jak tak na nią patrzę to chwilami wygląda jak sowa z tymi sterczącymi uszami i wielkimi paczadłami. Można się przestraszyć. Bojam sie własnego kota hi hi

Stefa35

Od: Pt sie 23, 2013 0:18

Post » Wto paź 15, 2013 20:37 Re: Nasza Ksiezniczka

Witam, prześliczna ta Twoja koteczka z pewnością będzie mieć coraz piękniejsze i dłuższe futerko.
Sara44

Post » Wto paź 15, 2013 20:41 Re: Nasza Ksiezniczka

Witam nową Dużą.Borys dziękuje:). Jak narazie wygląda tak samo jak w dniu przyjazdu. Fochy strzela na mokre dania i przez to nie tyje a troche by mogła

Stefa35

Post » Wto paź 15, 2013 20:52 Re: Nasza Ksiezniczka

A jest juz wysterylizowana,zaszczepiona,odrobaczona? chuda nie jest wyglada dobrze a z tym przytyciem to na dobre tez nie wychodzi.A tak na nargniesie wcale tu nie jestem nowa po prostu dawno tu mnie :P nie było bo mam remont
Sara44

Post » Wto paź 15, 2013 21:19 Re: Nasza Ksiezniczka

No właśnie po czasie zauważyłam że jesteś na miau dłużej niż ja. Narazie jest odrobaczona i odpchlona,chociaż to co w jej futrze znalazlyśmy to nie pchły. Nie wiem co to.Sterylka i szczepienie jeszcze przed nami,co prawda było już wszystko zaplanowane ale wyskoczyło mi kilka niespodziewanych wydatków. A ty masz swój wątek?

Stefa35

Post » Wto paź 15, 2013 22:48 Re: Nasza Ksiezniczka

Na razie nie mam swojego wątku założonego mam teraz mase roboty w domu ale pewnie za jakiś czas znów założę na nowo moje kotki są na fotosiku można zobaczyć mam półtoraroczne kotki dwa z nich są chore na serce jedna z nich bierze leki,a druga nie.
Sara44

Post » Śro paź 16, 2013 7:42 Re: Nasza Ksiezniczka

Stefa35 pisze:Carolina dziękujemy za komplement i odwiedziny:)jednak zwykła cyfrowka to nie to co porządny sprzęt i niestety widać różnice. Najbardziej podobają mi sie czarno białe zdjęcia ale mojej takich robić nie mogę bo nie będzie efektu za to buraski pięknie na takich wychodzą. Wracałam ze sklepu i mijałam młodą dziewczynę z pięknym malutkim burasiem,no cudne pysio miał. Jednocześnie wyskoczył nam porozumiewawczy uśmiech bo w końcu kociary rozumieją się bez słów

Znam osoby mające sprzęt za 7/8 tysiaków - robiące nim istne foto koszmarki - serio :twisted: I takie które robią bardzo fajne zdjęcia kompaktem. Trzeba mieć przede wszystkim oko, sprzęcik to sprawa drugorzędna. A Borys na prawdę fajne zdjęcia ma, zresztą jak na tak urodziwą kocią damę przystało :)

Stefa czy Twój nick pochodzi od imienia? :1luvu:
Obrazek

Carolina84

Od: Śro wrz 11, 2013 23:20

Post » Śro paź 16, 2013 8:01 Re: Nasza Ksiezniczka

Hej Carolina. Skoro tak uważasz to nie będę się upierać,dzięki:). Nick jest od imienia pewnej kotki którą poznałam ładnych parę lat temu i tak jakoś mi zapadła w serce. Piękna buraska z lekką nadwagą. Nie wiem czy jeszcze żyje bo od dawna nie mam kontaktu z właścicielem

Stefa35

Post » Śro paź 16, 2013 8:35 Re: Nasza Ksiezniczka

Carolina84 pisze:Znam osoby mające sprzęt za 7/8 tysiaków - robiące nim istne foto koszmarki - serio :twisted: I takie które robią bardzo fajne zdjęcia kompaktem.

Kiedyś słyszałam taką anegdotę:
Proszona kolacja, wśród gości znany fotograf. Gospodyni mówi:
- Przepiękne zdjęcia, musi mieć pan bardzo drogi aparat.
Na to fotograf odpowiada:
- Przepyszna kolacja. Musi mieć pani bardzo drogie garnki!

Chociaż ja mam kłopot z fotografowaniem kotów, właśnie z powodów sprzętowych. Jak śpią i się nie ruszają to jest wszystko w porządku. Ale nasz obiektyw tak długo myśli, tak długo łapie ostrość, że zanim sie namyśli to koty sobie idą w siną dal :ryk:
Demonki <3
Obrazek Obrazek

elianka

Od: Wto gru 26, 2006 18:42

Post » Śro paź 16, 2013 8:46 Re: Nasza Ksiezniczka

Muszę przyznac że bardzo mądra ta anegdota. No jak kot leży to nie ma problemu,gorzej jak się rusza. Mam taką opcje w aparacie- sport czy tak jakoś że niby dzięki tej funkcji można robić fotki w ruchu ale guzik to daje bo i tak zamazane wychodzą

Stefa35

Post » Śro paź 16, 2013 8:51 Re: Nasza Ksiezniczka

Stefcie i Elianki różne inne - ja robię zdjęcia starym telefonem komórkowym więc "kaman!" :D
Tzn te najnowsze co były ostatnio robił Paweł smartfonem, ale wszystkie poprzednie i te z dziś co będą są robione nokią c2. :P
.

Sheila86

Od: Czw wrz 05, 2013 14:10

Post » Śro paź 16, 2013 8:56 Re: Nasza Ksiezniczka

Sheila poważnie? mój tel też nie robi złych zdjęć ale jak troche gorsze światło to od razu lipa,mętne wychodzą

Stefa35

Post » Śro paź 16, 2013 9:29 Re: Nasza Ksiezniczka

Ja mam w mojej cyfrówce opcję "Dzieci i zwierzęta" - chyba nie przewidzieli w niej kotów :roll:
A moim telefonem są bardzo marne, no widać, że to jakiś kot i że nawet czarny, ale taka lipa trochę ;)
Obrazek Obrazek
Obrazek

Bellemere

Od: Nie lip 21, 2013 13:10

Post » Śro paź 16, 2013 9:34 Re: Nasza Ksiezniczka

Bell u mnie na szczęście kota widać bo tri ale gdyby była czarna to telefonem w ogóle zdjęć bym nie zrobiła

Stefa35

[poprzednia][następna]