edit: a coś Ci potrzeba na wyposażenie ? drapak kuweta?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Tak bajdełej - Ulv mnie w pracy telefonicznie napadła- wzięła ze schronu dwa gluty wielkości chomika. Jak ktoś ma jakieś kocie mleko czy jakieś glutowe jedzenie to z pewnością chętnie przytuli
Gibutkowa pisze:Już wszystko ustaliłyśmy z Luspą odnośnie wyposażeniaPrzydałby się jedynie transporter, jakby ktoś miał niepotrzebny to chętnie przytulimy
Moich kilka transporterów poszło w Polskę i nawet nie wiem gdzie są
JaEwka pisze:Gibutkowa pisze:Już wszystko ustaliłyśmy z Luspą odnośnie wyposażeniaPrzydałby się jedynie transporter, jakby ktoś miał niepotrzebny to chętnie przytulimy
ja mam tylko dwa - no teraz w sumie jedentrzeba zrobić wyprawę na giełdę do Lubina i się wyposażyć w transportery
ulvhedinn pisze:JaEwka pisze:Gibutkowa pisze:Już wszystko ustaliłyśmy z Luspą odnośnie wyposażeniaPrzydałby się jedynie transporter, jakby ktoś miał niepotrzebny to chętnie przytulimy
ja mam tylko dwa - no teraz w sumie jedentrzeba zrobić wyprawę na giełdę do Lubina i się wyposażyć w transportery
Ewusia, a u Was jest jakoś przyzwoicie tanio? Bo poza Twoim, mam w tej chwili jeden rozleciany i jeden do odebrania od ludzi- znów mi poginęłyI muszę kupić....
JaEwka pisze:z tego co wiem to one nie są najlepszej jakości ale może ktoś ma i coś więcej powie?
Gibutkowa pisze:JaEwka pisze:z tego co wiem to one nie są najlepszej jakości ale może ktoś ma i coś więcej powie?
No właśnie tak na zdjęciach patrzyłam i też mi się dziwne wydawały, to zapięcie takie jakieś...![]()
Kuwety zwykłe tez by się przydały.
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot], puszatek, Silverblue, Szymkowa i 141 gości