Czarna puma pisze:I jak mi sie te dwa kocie mruczadla wpakuja na kolana,i zaczna nadawc mi konaer na dobranoc i dodatkowo grzeja mi kolana,to BEZCENNE![]()
o !!! zaczynasz być zakocona - doceniasz zalety małych tygrysów

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Czarna puma pisze:I jak mi sie te dwa kocie mruczadla wpakuja na kolana,i zaczna nadawc mi konaer na dobranoc i dodatkowo grzeja mi kolana,to BEZCENNE![]()
isabell36 pisze:Czarna puma pisze:I jak mi sie te dwa kocie mruczadla wpakuja na kolana,i zaczna nadawc mi konaer na dobranoc i dodatkowo grzeja mi kolana,to BEZCENNE![]()
o !!! zaczynasz być zakocona - doceniasz zalety małych tygrysów
Czarna puma pisze:Te kupy poza kuweta zaczely sie sie od chwili,gdy Bonanza wrocil z nieudanego domku Ds:( Wczesniej zalatwial sie normalnie,moze to on sie boi,ze zostanie znow oddany?![]()
isabell36 pisze:Czarna puma pisze:Te kupy poza kuweta zaczely sie sie od chwili,gdy Bonanza wrocil z nieudanego domku Ds:( Wczesniej zalatwial sie normalnie,moze to on sie boi,ze zostanie znow oddany?![]()
też tak może być
Rysia potrafi zgubić bobka, który przyklei jej się do footerka a później spada
isabell36 pisze:co u Was słychać ?
jak miewa się mój pupil ?
udaje się trafiać do kuwetki czy dalej ma wpadki ?
pozdrawiam Was serdecznie
isabell36 pisze:masz dwie kuwety to je odizoluj - przekonasz się, któremu się nie udaje trafić![]()
kciuki![]()
![]()
![]()
![]()
Czarna puma pisze:Od jakiegos tygodnie zauwazylam,ze Bonanzie zdarza sie zrobic kupe za kuweta:/Nie robil tak wczesniej...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Dominka1 i 139 gości