Moderator: Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Można poprosić nr 15?
froggy pisze:5. Zawieszka sowa czarna z łańcuszkiem - 12 zł plus wysyłka - jaka jest wielkość zawieszki i długość łańcuszka?
froggy pisze:5. Zawieszka sowa czarna z łańcuszkiem - 12 zł plus wysyłka - jaka jest wielkość zawieszki i długość łańcuszka?
Ania G pisze:froggy pisze:5. Zawieszka sowa czarna z łańcuszkiem - 12 zł plus wysyłka - jaka jest wielkość zawieszki i długość łańcuszka?
Właśnie dostałam odpowiedź:
Sówka ma 3,5 cm a łańcuszek 2 x 33 cm![]()
froggy pisze:Ania G pisze:froggy pisze:5. Zawieszka sowa czarna z łańcuszkiem - 12 zł plus wysyłka - jaka jest wielkość zawieszki i długość łańcuszka?
Właśnie dostałam odpowiedź:
Sówka ma 3,5 cm a łańcuszek 2 x 33 cm![]()
Biorę. Proszę o dane do wpłaty na PW.
galos3max pisze:a ja się muszę pożalić, bo nie dostałam kotka do telefonu takiego, jaki był na zdjęciu (nr 18), tylko zupełnie innego
Ania G pisze:galos3max pisze:a ja się muszę pożalić, bo nie dostałam kotka do telefonu takiego, jaki był na zdjęciu (nr 18), tylko zupełnie innego
Ojzaraz napiszę do dziewczyn z zapytaniem. ..może to pomyłka przy wysyłce. ..
Ania G pisze:galos3max pisze:a ja się muszę pożalić, bo nie dostałam kotka do telefonu takiego, jaki był na zdjęciu (nr 18), tylko zupełnie innego
Ojzaraz napiszę do dziewczyn z zapytaniem. ..może to pomyłka przy wysyłce. ..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości