Cynamonowo-Waniliowy świat... nowe fotki str 94 ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 11, 2013 16:05 Re: Wanilia i Cynamon /zdjęcia Wanilii str 13/

i to calkiem dobry :ok:

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Pt paź 11, 2013 17:42 Re: Wanilia i Cynamon /zdjęcia Wanilii str 13/

ja też chętna. Co prawda ze Śląska, ale do Krakowa blisko a i nocleg myślę, że mogę sobie u kuzynki zapewnić :)
Może Bellemere też pojedzie, to możemy jechać razem.
Obrazek
Izi&Bubu

Lusii

Od: Śro wrz 18, 2013 20:23

Post » Sob paź 12, 2013 8:37 Re: Wanilia i Cynamon /zdjęcia Wanilii str 13/

Lusii pisze:ja też chętna. Co prawda ze Śląska, ale do Krakowa blisko a i nocleg myślę, że mogę sobie u kuzynki zapewnić :)
Może Bellemere też pojedzie, to możemy jechać razem.

Im nas więcej tym ciekawiej :)

Słuchajcie rozmawiałam wczoraj z tatą.
Wyobraźcie sobie, że Cynamon poświęcił jedną noc na wydrapanie pieczołowicie zaklejonej przez męża płytki broniącej dostępu do "podwanny" i wrócił na "stare miejsce". Ma to chyba związek z psem. W sumie wygląda na to, ze pod wanną spędza dni (chyba je po prostu przesypia), za to w nocy jest bardzo aktywny - skacze po meblach, zwiedza kuchnię, korzysta z kuwety i miseczek. Przestawił się po prostu na nocny tryb.
Dziś jedziemy odwiedzić rudości moją kochaną. Mam nadzieję, że do nas spod tej wanny wyjdzie :(

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Sob paź 12, 2013 9:39 Re: Wanilia i Cynamon - kolejne wieści z DT Cynamona

Ojej, jaki Cynek 8O
Mam nadzieję, że wyjdzie do swojej Dużej :1luvu:

Spilett

Od: Śro wrz 25, 2013 14:57

Post » Sob paź 12, 2013 11:00 Re: Wanilia i Cynamon - kolejne wieści z DT Cynamona

no to biedny tata, pewnie nie może spać po nocach... mam nadzieję, że Cynamonek się przekona do psa...

Milena_MK

Post » Sob paź 12, 2013 14:46 Re: Wanilia i Cynamon - kolejne wieści z DT Cynamona

Jejku bidulka taka pod tą wanną Obrazek
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Nie paź 13, 2013 11:04 Re: Wanilia i Cynamon - kolejne wieści z DT Cynamona

Biedny Cynamonek :( Wymiziaj go ode mnie.
.

Sheila86

Od: Czw wrz 05, 2013 14:10

Post » Nie paź 13, 2013 11:06 Re: Wanilia i Cynamon - kolejne wieści z DT Cynamona

napisz, jak tam po wizycie u taty.

Milena_MK

Post » Nie paź 13, 2013 21:51 Re: Wanilia i Cynamon - kolejne wieści z DT Cynamona

No właśnie! Cały dzień bez wieści, no jak to tak można.

Spilett

Post » Pon paź 14, 2013 7:21 Re: Wanilia i Cynamon - kolejne wieści z DT Cynamona

Strasznie Was przepraszam, ale coś mnie dopadło i w niedzielę za nic nie chciało opuścić :oops: Siłą tego czegoś cały dzień usiłowałam się z łóżka zwlec, ale nie było jak. Poległam na całej linii. :oops: Tylko Wanilia była zadowolona, bo cały dzień w cieplutkiej pościeli dooopkę grzała :mrgreen:

Cymuś, takie moje kochane maleństwo od razu do nas wyszedł. Co prawda bardzo nieśmiało i niepewnie porusza się w dzień po domu (bo w dzień dom jest królestwem Kundzi potwora), ale jak już Kundzia została w sypialni zamknięta, to nie było tak źle.
Generalnie kotu nic nie jest poza tym, że pod wanną czuje się bezpieczny (Kundzia potwór tam nie wejdzie) i nie pachnie tam psem (łazienka to jedyne miejsce w domu, gdzie Kundzia nie wchodzi, jak nie musi). Poza tym, że nieco dziwnie pachnie 8O (znaczy tak pachnie pod wanną rozumiem - fuj!) to nic mu nie jest. Strasznie żalił się i do mnie i do męża, że go tak na pastwę losy z Potworem zostawiamy, a on takie biedny i samotny i w ogóle... Ale źle nie ma. Jeść dostaje regularnie, wodę ma zmienianą kilka razu (nawet w nocy), jakby tylko chciał, to wieczorem mógłby przyjść się do Tatusia przytulić... No tak, nieśmiałość to on we krwi ma... :mrgreen:
Nieco mi ten Cynamon schudł, bo jak to tata określił "je tyle, ile musi", ale przy mnie zjadł prawie całą miseczkę kurczaka, zapił mlekiem rozrobionym z wodą (takim mlekiem z ROssmanna) i pochrupał nowych chrupeczek, które mu przywiozłam.
Nie chciał tylko na ręce być brany, za to strasznie ocierał się o nogi i barankował.

Dziś jedziemy z Wanilią na badania, więc odezwę się wieczorkiem z wynikami.
A tymczasem polatam po Waszych wątkach ;)

Sarah DeMonique

Od: Pt cze 04, 2010 11:10

Post » Pon paź 14, 2013 7:24 Re: Wanilia i Cynamon - kolejne wieści z DT Cynamona

No to dobrze, że bidulek sobie radzi... :kotek:
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Pon paź 14, 2013 7:32 Re: Wanilia i Cynamon - kolejne wieści z DT Cynamona

Cynamonek na planecie potworów :roll:
Biedny. Ale może mu na zdrowie wyjdzie :ok:
Demonki <3
Obrazek Obrazek

elianka

Od: Wto gru 26, 2006 18:42

Post » Pon paź 14, 2013 8:27 Re: Wanilia i Cynamon - kolejne wieści z DT Cynamona

Dobrze czytać, że Cynamon sobie radzi :) Trzymam kciuki za badania Wanilki i życzę miłego dnia :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon paź 14, 2013 8:42 Re: Wanilia i Cynamon - kolejne wieści z DT Cynamona

aannee99 pisze:Dobrze czytać, że Cynamon sobie radzi :) Trzymam kciuki za badania Wanilki i życzę miłego dnia :)

Podpisuję się pod powyższym i tylko zapytać chciałam czy z Twoim zdrówkiem już w porządku?
.

Sheila86

Od: Czw wrz 05, 2013 14:10

Post » Pon paź 14, 2013 14:13 Re: Wanilia i Cynamon - kolejne wieści z DT Cynamona

Oj jaki Cynamonek, już się troszkę ogarnął. Oby po powrocie do Was też wszystko było dobrze, po partnersku między futrami :)

Spilett

[poprzednia][następna]