Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 13, 2013 19:08 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Tak wygląda sukces. Nie żartuję.

Po trzech dniach i trzech nocach bardzo intensywnego leczenia oczek wyglądamy tak. I uwierzcie - jest pięknie i cudownie.
Oczka są "otwarte", pozbyliśmy się ropnych czopów, widać w tle mikrometr tęczówki.

Małe, a cieszy :)

Obrazek

A Mironek nadal smarczy i charczy. Kolejna zmiana antybiotyku. To jest taka biedna sierotka, która udaje chojraka.
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Nie paź 13, 2013 19:14 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Gratuluję wytrwałości i sukcesu będącego jej efektem. Trzymam kciuki!

M_o

Od: Pon lut 25, 2008 20:43

Post » Nie paź 13, 2013 19:18 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

ja w tych oczach widzę światełko w tunelu :wink:
jest szansa, że coś z nich będzie :ok:
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Nie paź 13, 2013 21:07 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

nie coś tylko piekna mała księżniczka :)
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Nie paź 13, 2013 21:20 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Kamakolo gratulacje :ok:
Opłaciła się ogromna praca nad Lunką :ok:
W porównaniu ze zdjęciem, które wstawiałaś ostatnio na ślepaczkach, ogromna zmiana :ok:
Sonia na początku miała takie oczko jak Lunka teraz. Teraz oczko już w połowie otwarte, a czasem bardzo szeroko.
Będzie dobrze :ok:
Czy zdjęcie trochę przekłamuje, czy Luna przytyła odrobinkę?

U Suri małoocze leciutko się cofnęło. Ma teraz jedno oczko odrobinę większe od drugiego.

Obie dziewczyny w porządku, troszkę jeszcze kichają, opanowały już całe mieszkanie, robią do wspólnej kuwety :ok:
Klatka poszła już do piwnicy, na czas pracy odseparuję panny w kuchni, jeszcze nie mam pełnego zaufania do moich kotów.
Mam wrażenie że Sonia jest starsza o parę dni od Suri. Sonia wciąga wszystko jak leci, Suri jedzenie zasysa, nie umie pić mleczka z miseczki, dalej nie wie że mięsko to też jedzenie.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon paź 14, 2013 7:19 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Za 3-4 tygodnie nie będziemy pamiętac, jak bardzo było pod górkę, a rozpieszczone do granic możliwości małe kulki będą demolować chałupę! :mrgreen:

I bardzo tego sobie życzę, i Tobie, phantasmagori, tysz!

Osobiście wolę egzemplarze niegrzeczne, niż umierające.

No fakt - Lunka przytyła, wiecznie pełny brzucholek. Pic też nie potrafi :( Na razie dostaje niektóre lekarstwa "ukryte" w convie i to jej jedyne śródło napojów. Mokre i mięsko jest super, suche od starszych kotów traktuje jak kuwetę, klika razy zabierałam potforka, jak już miał się tam....załatwić :twisted:
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Pon paź 14, 2013 13:25 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Wieczorem je pochwaliłam, że ładnie się leczą, rano mnie obudziło furczenie nad uchem.
Obie znowu zasmarkane. :(
Na szczęście nie przeszkadza im to w jedzeniu i grandzeniu.
Sonia wczoraj skosztowała suchego dorosłych :wink:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon paź 14, 2013 15:12 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Kamakolo - wielkie kciuki za oczka... :ok: :ok: :ok:

phantasmagori - nie chwalić :twisted:
dobrze, że chociaż jedzą, itd... i też kciuki :ok: :ok: :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pon paź 14, 2013 19:18 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Passa już nie cierpi :( , była z nami od 7 VI 2012, pozwoliliśmy jej odejść dzisiaj
Żegnaj kiciu z charakterkiem.

jasiulcowamama

Od: Nie maja 20, 2012 13:53

Post » Pon paź 14, 2013 19:20 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

[i] Bardzo mi przykro :(
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon paź 14, 2013 19:39 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

jasiulcowamama pisze:Passa już nie cierpi :( , była z nami od 7 VI 2012, pozwoliliśmy jej odejść dzisiaj
Żegnaj kiciu z charakterkiem.
Passa :cry: [*]

dziękuję, że daliście jej dom...

Obrazek

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pon paź 14, 2013 19:41 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

bardzo mi przykro :(
miała bardzo dobry dom

a ponieważ nieszczęscia idą parami, również na nerki zmarł Tygrysek, taki stareńki kocurek, który u nas chwilę gościł i tez znalazł bardzo dobry dom

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon paź 14, 2013 19:49 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Przyszła do nas po odejściu naszej ukochanej koteczki, chcieliśmy kotka z gwarancją zdrowia, a w końcu zdecydowaliśmy się na Passkę z podejrzanymi naciekami w płucach, gdy już uwierzyliśmy,że nacieki to stare pozapalne zmiany, bo nic się z nimi nie działo, to podstępna niewydolność nerek dopadła koteczkę...

jasiulcowamama

Od: Nie maja 20, 2012 13:53

Post » Pon paź 14, 2013 20:39 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Tak mi przykro :(
Wstrętna choroba nerek
Jakoś nigdy nie zdawałam sobie sprawy jak to straszna choroba .....
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Pon paź 14, 2013 21:17 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

bardzo mi przykro :(
znalazła w was kochający dom
śpij spokojnie koteczko [']
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

[poprzednia][następna]