Majorka pisze:Dobra. Możemy zrobić spotkanie. Jestem gotowa do prezentacji (może być w damskim gronie). Zdjęć zamieszczać nie będę, bo TZ gdzieś trzyma i nie chce oddać...

dobrze, ze TZ nie czyta

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Majorka pisze:Dobra. Możemy zrobić spotkanie. Jestem gotowa do prezentacji (może być w damskim gronie). Zdjęć zamieszczać nie będę, bo TZ gdzieś trzyma i nie chce oddać...
Aga1 pisze:wacka pisze:idę do łóżka poczytać Łysiaka. ciekawe czy dobijecie dzisiaj do setki.
No nie wiemJak temat rozmów idzie spać
Aga1 pisze:Majorka pisze:Dobra. Możemy zrobić spotkanie. Jestem gotowa do prezentacji (może być w damskim gronie). Zdjęć zamieszczać nie będę, bo TZ gdzieś trzyma i nie chce oddać...
![]()
to może być nie w damskim
![]()
![]()
dobrze, ze TZ nie czyta
vienna pisze:Aga1 pisze:vienna pisze:Aga1 pisze:vienna pisze:Mysia pisze:wacka pisze:Mysia pisze:Aga1 pisze:vienna pisze:Chyba sobie podetnę tętniczki..![]()
..Stach był mnie nie było...I w dodatku całował Panie..
Ja to mam zawsze w poprzek..![]()
Boję się zapytać ale co tam: Vienna co Ty masz w poprzek ?????
No ładnie, znów jakaś forma autoreklamy, jak z obfitym biustem Wacki?![]()
Odczep się od mojego biustu. Wszystkie się odczepcie. Zazdrośnice jedne
Vienna- super akcja!!
Nooo...ja tam nie wiem, czy muszę Ci zazdrościć...Ekhem...muszę sprawdzić w lustrze...
Ja mam najwiekszy biust na tym forum..
I coś w poprzek
oraz gila w kominie.....Chyba sobie strzelę w główkę.
Buuuuu .... Co się stało Vienna ??????
Znalazlam dzisiaj na ulicy, małego, zmarźniętego gila, siedział sobie na ulicy i nawet nie uciekał jak wyciągnęłam rękę. Zabrałam go do domu, popił wody, zjadł proso i słonecznika, zelektryzował koty...Siedział grzecznie w lazience na ręczniku ale pofrunał sobie do dziury odprowadzającej ciepłe powietrze z kominka..I siedzi.![]()
. nie wiem jak go wyciągnąć..Koty rwą się do pomocy, mąż chlupnał sobie Neospazminy a ja siedze z latarką i świecę w rurę..Nie wiecie jak się przywołuje gile?
Tika pisze:Wróciłam z imprezy i okazuje się, ze mam 17 stron doczytać!!!!!!!!!!!!
Dziewczyny błagam - ja chcę spaaaaaaać!!!
maijka pisze:Dzień dobry Paniom - kolejny dzień wątku Stacha i Iskierki czas zacząć.![]()
A tak już całkiem na poważnie... Vienna... co z tym gilem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości