NEKO - Grupa Pomocy Kotom [Wrocław]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 13, 2013 18:51 Re: NEKO - Grupa Pomocy Kotom [Wrocław]-schron dni otwarte 5

To Ty nie będziesz miała czasu podrapać się po tyłku :)

_leśna_

Od: Wto sie 19, 2008 15:43

Post » Nie paź 13, 2013 19:01 Re: NEKO - Grupa Pomocy Kotom [Wrocław]-schron dni otwarte 5

A w ogóle to muszę się wam pochwalić.
Zaadoptowałam psa ze schroniska
10-cio letnią, małą, wredną, gryzącą :] rudą sukę :]
Jest kochana oh oh

_leśna_

Post » Nie paź 13, 2013 19:16 Re: NEKO - Grupa Pomocy Kotom [Wrocław]-schron dni otwarte 5

Bardzo fajna sucz i wcale nie bardzo zgryźliwa :1luvu:

Gibutkowa, spanie to wymysł burżuazyjny, nie wiesz? :ryk: Tylko nie daj się spławić kurierom i mają Ci wsio na górę wnieść, albo im nie podpisuj.
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Nie paź 13, 2013 19:21 Re: NEKO - Grupa Pomocy Kotom [Wrocław]-schron dni otwarte 5

Nie chciałaś jej pogłaskać :]
Jakbyś chciała to by cię dziabła :]

Uwielbiam takie pieski

_leśna_

Post » Nie paź 13, 2013 19:49 Re: NEKO - Grupa Pomocy Kotom [Wrocław]-schron dni otwarte 5

Spoko luz z zamówieniem - mam windę to raz, a dwa tymczasowo część będzie pewnie na dole ;) Impreza największa będzie jak się zacznę tego wyzbywać :strach: Muszę sobie markera kupić i pisać po workach co gdzie ma iść.

Tsaaa.... spanie... muszę się pozbyć tego nałogu :twisted:

Leśna to znaczy że się dopsiłaś ;) Ja psów nie mogę mieć, za mjentka jestem. Jak byłam u Agn, to mnie sobie jej amstafka Tila tak wkoło palca owinęła, że spora część obiadu, jeszcze w trakcie robienia, wylądowała w jej pysku :mrgreen: Agnieszka przyznała mi rację, że absolutnie się nie nadaję na opiekuna psa :P zwłaszcza po tym jak rozochocona Tila zaczęła jej do talerza zaglądać :twisted:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie paź 13, 2013 20:19 Re: NEKO - Grupa Pomocy Kotom [Wrocław]-schron dni otwarte 5

Ano dopsiłam się ale też będę się chciała dokocić

_leśna_

Post » Nie paź 13, 2013 22:26 Re: NEKO - Grupa Pomocy Kotom [Wrocław]-schron dni otwarte 5

_leśna_ pisze:Ano dopsiłam się ale też będę się chciała dokocić

Może coś Ci polecić? :lol: :ryk:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pon paź 14, 2013 0:05 Re: NEKO - Grupa Pomocy Kotom [Wrocław]-schron dni otwarte 5

Gibut, jak coś to ja Ci znajdę odpowiedniego psa ;) o, taki Maniek byłby w sam raz... on jest taki komediant, że nawet mnie robi w balona

:ryk:
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Pon paź 14, 2013 17:56 Re: NEKO - Grupa Pomocy Kotom [Wrocław]-schron dni otwarte 5

Chcę kota w którym się zakocham.
Obojętnie jaki :]
Tzn. nie obojętnie, bo to raczej musi być kotka.

_leśna_

Post » Pon paź 14, 2013 18:07 Re: NEKO - Grupa Pomocy Kotom [Wrocław]-schron dni otwarte 5

_leśna_, a tak wracając do wizyty państwa w schronie i pobierania z miejscówki kota... żałuję, że na mnie nie trafili, bo bym nie wytrzymała. Czy tam był napis samoobsługa? Nie. Nie mogę z ludźmi, ciekawe, czy obsługują się sami w sklepach nie będących samoobsługą.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto paź 15, 2013 6:53 Re: NEKO - Grupa Pomocy Kotom [Wrocław]-schron dni otwarte 5

Czy ktoś kojarzy dorosłego, burego kota Edmunda, który został wydany studentom na Wojnowie?

Dostałam niepokojące wieści, że kocurek został przefarbowany i obcięto mu wąsy :evil:
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Wto paź 15, 2013 8:21 Re: NEKO - Grupa Pomocy Kotom [Wrocław]-schron dni otwarte 5

Figaro52 pisze:Czy ktoś kojarzy dorosłego, burego kota Edmunda, który został wydany studentom na Wojnowie?
Dostałam niepokojące wieści, że kocurek został przefarbowany i obcięto mu wąsy :evil:

Od nas chyba żaden Edmund nie poszedł, zupełnie nie kojarzę takiego kota. Za takie coś na pewno należy się choćby kara pieniężna, jak się studentów łupnie po kieszeni to się myślę nauczą :roll:
Poszczuć ich policją :twisted:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto paź 15, 2013 8:29 Re: NEKO - Grupa Pomocy Kotom [Wrocław]-schron dni otwarte 5

przypominamy :)
Thorkatt pisze:
Thorkatt pisze:Uwaga uwaga w wyniku owocnej intrygi :wink: szykuje sie następne kocie spotkanie tym razem w październiku dla godniejszego uczczenia Miesiaca dobroci dla Zwierząt. Rezerwujcie czas i przygotowujcie sie na 19 października.
Zapraszaja wrokotki :kotek:

Nastał październik, czyli Miesiąc Dobroci dla Zwierząt :kotek:
Nasi milusińscy chętnie spędzą go na naszych kolanach, ale dajmy im też jeden wieczór wolny.
Dlatego po raz czwarty najserdeczniej zapraszamy na spotkanie z tej okazji okazji - Koci Bal
w sobotę 19 października od godz. 17.
Mamy nadzieję, że przy kawie, herbacie i słodkim poczęstunku miło uczcimy to święto.
Będzie to okazja, by się poznać, a także pomóc kotom.
W trakcie spotkania odbędzie się loteria fantowa, z której wpływy przeznaczymy w tym roku na pomoc podopiecznym grupy wolontariuszy wrocławskiekoty(50%), łapankowym kotom u martki ( 25%) oraz bezdomnym kocim sąsiadom z ul Stalowowolskiej (25%).
Odbędzie się też lokalne losowanie Kottolotka.
Chcemy też wymienić się swoimi doświadczeniami czyli "Mam miau-pytanie"
Prosimy też o karmę, ręczniki itp. dla kotków w potrzebie .
W miarę możliwości prosimy o wszelakie fanty na loterię i coś na wspólny poczęstunek ( dla ludzi).
Z chęcią przyjmiemy makulaturę i puszki, które spieniężymy na w/w cel.
Przyjmujemy też nakrętki plastikowe dla kliniki onkologii dziecięcej.

Mile widziane wszelkie pomysły/ propozycje, inicjatywy
Proszę już rezerwować sobie czas.

miejsce: Szkoła Podstawowa i Gimnazjum "ARKA"
ul.Stalowowolska 24/26 Wrocław - okolice Hallera, Krucza
budynek szkoły niewielki - od ul. Kruczej na końcu ulicy za półokrągłym przejazdem
- od ul. Hallera (nie ma tamtędy dojazdu)
za przedszkolem i piętrowym garażem
czas : sobota 19.10.2013 od godz. 17
kontakt - Thorkatt (Basia) 603 59 78 98
Impreza kameralna, będę dyżurować przy domofonie 16.45 - 17.15, potem proszę o sygnał tel.

Do miłego zobaczenia, liczymy na "starych bywalców" i nowych znajomych
Pako i Thorkatt i Beneficjenci

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto paź 15, 2013 13:19 Re: NEKO - Grupa Pomocy Kotom [Wrocław]-schron dni otwarte 5

Dziewczyny, własnie pod mój dział przybłąkał sie młody głodny kocurek, oswojony, wystarszony. Ja nie mam miejsca na DT. Mam 6 kotow po steryl., 5 małych, matkę z Kowal, trzy swoje koty i psa. Nie dam rady go zabrać na DT, błagam może ktos może dac DT. Kocurek młodziutki, wymienia ząbki. Nakarmiłam, ale nie mam gdzie dać :cry:
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Wto paź 15, 2013 13:25 Re: NEKO - Grupa Pomocy Kotom [Wrocław]-schron dni otwarte 5

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

[poprzednia][następna]