Wawa- JEEP - wyrok-czekam na odpis. Warto walczyć!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 10, 2013 10:44 Re: Wawa-4 kociaki-potrzebny monter kratki na okno uchylne!

Ja jestem w stanie pomóc z oknem :) Zapraszam na prv.

Wojtek_Wwa

Od: Śro maja 15, 2013 11:51

Post » Czw paź 10, 2013 21:07 Re: Wawa-4 kociaki-potrzebny monter kratki na okno uchylne!

Wojtek_Wwa pisze:Ja jestem w stanie pomóc z oknem :) Zapraszam na prv.

dzięki! poszło pw :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw paź 10, 2013 21:35 Re: Wawa-4 kociaki-potrzebny monter kratki na okno uchylne!

Marzenko napisałam na fb ale widzę, że już nie potrzeba, To super, ze 2 będzie już w domku z "ludziem" a jak się miewają maluchy? Czy coś wiadomo z domkami dla Kangusi i Jeepa?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Czw paź 10, 2013 22:10 Re: Wawa-4 kociaki-potrzebny monter kratki na okno uchylne!

kasia1568 pisze:Marzenko napisałam na fb ale widzę, że już nie potrzeba, To super, ze 2 będzie już w domku z "ludziem" a jak się miewają maluchy? Czy coś wiadomo z domkami dla Kangusi i Jeepa?

Nie wiadomo, czy nie trzeba, okaze się :wink:
Mam nadzieję, ze babka się nie rozmyśli, ale to jest ds dla Toyotki a dla Nissanka dt więc dla niego i tak trzeba szukać domu.
Kangusia i Jeep ciągle bez dsów.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw paź 10, 2013 22:18 Re: Wawa-4 kociaki-potrzebny monter kratki na okno uchylne!

:1luvu: w każdym razie gdyby była potrzeba daj znać, zięć podjedzie- najlepiej w wekend :) .
Co za diabeł, ze nic nie ma dla tych dwojga :cry: . No nic moze uda sie tak jak z Toyotką i Nissankiem- ds i tymczas, zawsze by byłu z " ludziem" :)

kasia1568

Post » Czw paź 10, 2013 23:10 Re: Wawa-4 kociaki-potrzebny monter kratki na okno uchylne!

Marzenia11

Post » Pt paź 11, 2013 8:10 Re: Wawa-4 kociaki-potrzebny monter kratki na okno uchylne!

ogłoszenia super :ok: i moje ulubione zdjęcia :kotek: :1luvu: Treść przyciąga i zachęca do poznania tych "akrobatów" :1luvu:

kasia1568

Post » Pt paź 11, 2013 9:03 Re: Wawa-4 kociaki-potrzebny monter kratki na okno uchylne!

tak piękne, że aż zacytuję Marzenkę :D

6miesięczny GANG AKROBATÓW :) (kot,kotka)

Dwa kocurki i koteczka. Mają 6 miesięcy i niezwykłe zdolności sportowe, a ściślej akrobatyczne.
Mistrzowie biegów przełajowych, biegów z przeszkodami, wyścigów na krótkich i długich dystansach.
Przodują w skokach wzwyż w pogoni za wędką oraz robieniu przewrotów w powietrzu.
Niedoścignieni we wspinaniu się po firankach oraz w skokach z ziemi na duze wysokości np. framugę drzwi, lodówkę.
Uwielbiają zabawy z człowiekiem, gonienie piłeczki, myszki i wszelkich grzechoczących rzeczy oraz zabawy w kocim tunelu.
Nie lubią być brani na ręce, ale czasem dadzą się łaskawie pogłaskać , jak nie mają nic innego do zrobienia :)
Kotki są w pełni zdrowe, zaszczepione, odrobaczone, bez problemu korzystają z kuwety. Mają książeczki zdrowia.

:kotek:
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Pt paź 11, 2013 12:02 Re: Wawa-4 kociaki-potrzebny monter kratki na okno uchylne!

Ufff... rozliczyłam bazarki i uzupełniłam rozliczenia aż do października - wszystkim bardzo serdecznie dziękuję za wszelką pomoc, finansową bezposrednią jak i przez zakupy na bazarkach :1luvu: :1luvu: :1luvu: spójrzcie prosze, czy nikogo nie pominęłam ....

Marzenia11

Post » Pt paź 11, 2013 19:33 Re: Wawa-4 kociaki-potrzebny monter kratki na okno uchylne!

Montaz kratek jutro o 9 rano.
Dziś mijają 2 tygodnie od zakończenia leczenia, więc pojawiły sie pierwsze próbki do badania, aby potwierdzić brak świństwa. Koszt jednego badania 50zł. :roll: Podrzuciłam książkowe bazarki, może ktos się skusi? Są też filmy i muza...

Marzenia11

Post » Sob paź 12, 2013 13:13 Re: Wawa-4 kociaki-potrzebny monter kratki na okno uchylne!

Kratki zamontowane. Chciałam się Was poradzić, bo boczna jest tylko z jednej strony, bo z drugiej strony jest ściana. ALE: odległość okna od ściany to jakieś 4cm i to mi się nie bardzo podoba. Dostanie się tam Toyotka? Jak myślicie? Waży z 2,5kg, drobniutka jest i bardzo sprytna. :roll:

Marzenia11

Post » Sob paź 12, 2013 13:49 Re: Wawa-4 kociaki-potrzebny monter kratki na okno uchylne!

Może się dostać, koty są pomysłowe. Ja w takim przypadku albo zabezpieczałam klejoną w poprzek taśmą, albo w tę szparę utykam zasłonę (ale można inne szmaty).
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Sob paź 12, 2013 14:26 Re: Wawa-4 kociaki-potrzebny monter kratki na okno uchylne!

mziel52 pisze:Może się dostać, koty są pomysłowe. Ja w takim przypadku albo zabezpieczałam klejoną w poprzek taśmą, albo w tę szparę utykam zasłonę (ale można inne szmaty).

no własnie i dlatego jeszcze zanim napisałas podjęłam decyzję o domontowaniu bocznych kratek. Toyotka ma szczególny talent i drobniutka jest więc żebym spała spokojnie wolę to zrobić.

Marzenia11

Post » Sob paź 12, 2013 14:58 Re: Wawa-4 kociaki-potrzebny monter kratki na okno uchylne!

A to udokumentowane że i jak Kangusia pije kawę. 8O :D :D :D
Step by step... :mrgreen:

ObrazekObrazekObrazek
potem następuję strząchanie nadmiaru kawy i...
Obrazek

Marzenia11

Post » Sob paź 12, 2013 16:06 Re: Wawa-4 kociaki-potrzebny monter kratki na okno uchylne!

nauczyłaś dzieciaka takiego nałogu :D :D

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

[poprzednia][następna]