Prim pisze:Pilnie szukam ozdrowieńca po panleukopenii, mój kot choruje! Każda godzina się liczy! Proszę o pomoc, kontakt ze mną jest głównie telefoniczny, tel. 501 899 442.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Prim pisze:Pilnie szukam ozdrowieńca po panleukopenii, mój kot choruje! Każda godzina się liczy! Proszę o pomoc, kontakt ze mną jest głównie telefoniczny, tel. 501 899 442.
Mulesia pisze:Prim pisze:Pilnie szukam ozdrowieńca po panleukopenii, mój kot choruje! Każda godzina się liczy! Proszę o pomoc, kontakt ze mną jest głównie telefoniczny, tel. 501 899 442.
ewa_mrau pisze:[...]- dzisiejszy utarg: jeden kotka, jeden ktoś, jeden kociak (3mczny) -> czarny![...]
MalgWroclaw pisze:oby więcej tam nie było
Maupa pisze:szalona Ewa biegająca po mieście z sekatorem, w zakrwawionym fartuchu, i tnąca koty na pół
hikora pisze:Ewa, jak kiedyś usiądzie na dłużej na pewno opowie jak to została posądzona o wyłapywanie kotów na skórki. Pan wiedział, że tak jest...
Maupa pisze:sorry
hikora pisze:Ewa, jak kiedyś usiądzie na dłużej na pewno opowie jak to została posądzona o wyłapywanie kotów na skórki. Pan wiedział, że tak jest...
Ewa L. pisze:[...]Skoro pan taki wszechwiedzący to czy już widział ją w kocim futrze?
ewa_mrau pisze:Maupa pisze:sorry
Pan jest synem BardzoMiłejBardzoStarszejPani
i ta BMBSP powiedziała nam (znaczy->koreczkowi i mnie), że syn jest chory
... no cóż, podczas wychodzenia z dziury nikt nam nie obiecywał, że będzie łatwoEwa L. pisze:[...]Skoro pan taki wszechwiedzący to czy już widział ją w kocim futrze?
ależ Ewuś, ja inaczej nie wychodzę z domu!
... mry!
Użytkownicy przeglądający ten dział: emill i 60 gości