TYSKIE MRUCZKI XIII Koniec zła passa trwa- chorujemy :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 10, 2013 11:37 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

phantasmagori pisze:Pan Wincenty w całej okazałości :D
Obrazek

Dzięki za wstawienie Wincencika , niestety jest chory, szczegóły za chwilkę :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw paź 10, 2013 11:38 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

alab108 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
Monika_Krk pisze:A ja tu sobie u was "rzucę okiem" Obrazek

i "popaczam" co się wydarzyło , gdy mnie nie było.

Swoją drogą ... Chopin się rodził w Żelazowej Woli , a Justa w Żelaznej Woli ??? !!!

Tak tylko pytam ...Obrazek

Dobre porównanie a żelaznej woli to trzeba aby dać rade wszystko obrobić :mrgreen:

W czwartek do weta z Primą na usuwanie zębów , z Czortem do kontroli a też mi sie nie podoba Szłapek , chyba znów problem z zębami :(
Matyldzi gourmety sie kończą , podkłady i chusteczki nawilżane też :(:(:(
Dług 3 tyś u weta i nadal rośnie :cry: :cry: :cry: błagam o pomoc , nie dam rady go spłacić ...

Czyli w samą porę poszły pieniążki :P

Super :) , ale jeszcze nie dotarły , a ile ich jest ?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw paź 10, 2013 11:44 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Dzis u weta byliśmy z Primą , Szłapkiem i Wincentym :

Prima została na zabieg usunięcia zębów .

Szłapek ma bardzo silny stan zapalny dziąseł i rozrosty :( i dostał steryd .

A Wincenty już wczoraj nie dał mi sie wycisnąć , dzis u weta też , poszło tylko kilka kropel :( , dałam mu nospe , bo po niej jest zawsze poprawa, ale nie tym razem , został pobrany mocz i dostał tez lek rozkurczowy a wyniki wieczorem :(
Pogotowie dla Zwierząt zapłaciło fakturę na 308 zł , bardzo i to bardzo dziękujemy :1luvu:
Kończą sie pampersy dla Wincentego , a nosi rozmiar ''6'' , czy ktoś mógł by wspomóc ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw paź 10, 2013 19:58 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

alab108 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
Monika_Krk pisze:A ja tu sobie u was "rzucę okiem" Obrazek

i "popaczam" co się wydarzyło , gdy mnie nie było.

Swoją drogą ... Chopin się rodził w Żelazowej Woli , a Justa w Żelaznej Woli ??? !!!

Tak tylko pytam ...Obrazek

Dobre porównanie a żelaznej woli to trzeba aby dać rade wszystko obrobić :mrgreen:

W czwartek do weta z Primą na usuwanie zębów , z Czortem do kontroli a też mi sie nie podoba Szłapek , chyba znów problem z zębami :(
Matyldzi gourmety sie kończą , podkłady i chusteczki nawilżane też :(:(:(
Dług 3 tyś u weta i nadal rośnie :cry: :cry: :cry: błagam o pomoc , nie dam rady go spłacić ...

Czyli w samą porę poszły pieniążki :P

Dotarty pieniążki , to cała stówka , bardzo i to bardzo dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Prima ma usuniętą jedna stronę zębów , były zgniłe :( a Wincenty ma silny stan zapalny , na szczescie nie ma w nim strufitów, dostał antybiotyk na 6 dni i oby pomogło :| , chciałam tez zabrać do weta Karolka na obcięcie zębów , ale sie skubany schował :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw paź 10, 2013 20:18 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Zaglądamy i trzymamy :ok: :ok: :ok: za chorowitki.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw paź 10, 2013 21:47 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

W górę:)

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Pt paź 11, 2013 8:31 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

phantasmagori pisze:Zaglądamy i trzymamy :ok: :ok: :ok: za chorowitki.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt paź 11, 2013 8:57 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt paź 11, 2013 22:58 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Sob paź 12, 2013 15:45 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

phantasmagori pisze:Obrazek

Dzięki za wstawienie fotki i komentarz :1luvu:

Z Wincentym jest źle :( , nie idzie go wycisnąć , idzie dosłownie po kilka kropel :cry: ,pęcherz jest coraz większy :cry: dostaje codziennie antybiotyk i nospe , ale nie widać poprawy :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob paź 12, 2013 15:58 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Dlaczego takie rzeczy dzieją się zawsze w weekend :(
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za Wincencika
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Sob paź 12, 2013 17:45 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

phantasmagori pisze:Dlaczego takie rzeczy dzieją się zawsze w weekend :(
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za Wincencika

Dokładnie :roll:
Jeszcze go wykapałam , bo już miałam dzwonić do Dr , Juli aby mnie przyjęła a tu Wincenty mi sie okupkał no i wiadomo jak wyglądał i pachniał , no i podczas kąpieli też go masowałam i opróżnił tak około 1/2 pęcherza , uff , teraz jeszcze siedzi zawinięty w ręcznik i jest na mnie mego wkurzony , tak że gdyby nie te jego patyczki , to bym miała za swoje :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob paź 12, 2013 18:06 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

UFF !
:ok: :ok: :ok: cały czas.

Może woda tak podziałała? :roll:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Sob paź 12, 2013 18:10 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

Podobno ciurkająca woda działa moczopędnie :wink:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Sob paź 12, 2013 19:21 Re: TYSKIE MRUCZKI XIII maleńki Baltazarek prosi o dom!

alab108 pisze:Podobno ciurkająca woda działa moczopędnie :wink:

A jak pęcherz jest sztywny z powodu stanu zapalnego, to zamoczenie w ciepłej wodzie (lub ciepłe okłady) rozluźnia mięśnie i ułatwia załatwienie się oraz zmniejsza ból :ok: .

Obawiam się, że Miko ma FIA - w poniedziałek jak będzie na kontroli, zrobimy badanie krwi z rozmazem ręcznym, bo wszystkie objawy zdają się na to wskazywać. Leczenie tak czy siak jest prawidłowe - nawet jeśli to FIA, tylko pewnie zmieni się dawkowanie antybiotyku no i długo to potrwa. Ale młody je (choć mniej niż zwykle) więc trzymamy kciuki :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[poprzednia][następna]